Måndagskväll i maj..

En härlig måndag!

Tänk att måndag kan vara en sån bra dag för att hitta på något riktigt kul med barnen! Gröna Lund är bättre än bäst sådana dagar. Få gäster och inga köer till åkattraktionerna. Alla kan åka sådär otroligt mycket som gör att man blir helt karusell-trött och somnar med ett leende som nästan håller till fredag. Som förälder slipper man köer i korvkön och kan hinna njuta av vistelsen utan att behöva planera så mycket. Just en sån måndag blev det idag och en riktigt bra start på en lång vårvecka..


Måndagskväll i maj..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>