Känner ni Johnossi-peppen?


I morgon är det äntligen dags för att kicka igång konserterna på Gröna Lund igen. Först ut på Stora Scen är i år Johnossi. Den svenska duon (ja, det är sant, det räcker med två personer för att få fram så mycket ljud!) har med ett intensitvt turnerande etablerat sig som ett av Sveriges i särklass bästa liveband.

Lyssnar in dig gör du på spotify .

Missa inte chansen att se Johnossi live på Gröna Lunds Stora scen i morgon, fredagen den 13 maj, då det är en av en handfull spelningar som de ger under sommaren. Det kommer bli gryyyymt! (Men kom i tid!)

2 reaktion på “Känner ni Johnossi-peppen?”

    1. Ja, man har ju inte se5 mycket att ve4lj pe5 ellelr jo, i och ff6r sig, men att lyssna pe5 ve5r minsting Me4rta-Li den tiden pe5 morgonen imiterande en ko och en uggla om vart njae4e4 de5 kliver jag heller upp hahaha. Fast de5 har vi ju lite mer av kve4llarna Me4rtis somnar oftast vid 19 och Wilfred har efter 4 me5naders envishet e4ntligen ge5tt med pe5 att le4gga sig runt e5tta. Blev en helomve4ndning ne4r han kunde kliva ur spje4lse4ngen, och att fe5 honom att f6ver huvudtaget ligga kvar i juniorse4ngen tog sin lilla tid. Suck!Se5 njut av sjusovande sf6tnosar! Tjing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>