Rockbjörnen kommer till Grönan!

Sveriges viktigaste musikpris växer och flyttar till en av Sveriges mest populära livescener (Stora Scen på Grönan såklart!). Den 31 augusti kommer 15 000 glada personer få vara med och hylla de bästa under musikåret 2010/2011. Massor av konserter och annat gött blir det såklart.

Rockbjörnen himself var på Grönan redan igår för att reka lite, han är mysig…

En reaktion på “Rockbjörnen kommer till Grönan!”

  1. Hello! My partner and I frequently publish guest posts for other website owners to help gain exposure to our work, as well as provide great content to blog owners. It truly is a win win situation! If you are interested feel free to email me at: mailto:timklein@live.fr” timklein@live.fr so we can communicate further. Thanks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>