Sumoburgaren!

Ska man på tivoli ska man banne mig gå uppleva det där extra magiska. Så även på restaurangerna. Här står vår grillmästare Henrik Stensvad (som för övrigt just nu är och tävlar i BBQ-VM!) tillsammans med Sumoburgaren. 1 kg kött, Bacon, Mozarella, coleslaw och nytt nyttigt bröd, specialbakade just till Sumon. 

Lyckas du käka upp hela själv så får du en unik t-shirt, du hamnar på ”Wall of Fame” inne på Krejsys och du får dessutom äta glassbuffén till efterrätt, heeelt utan extra kostnad.

Lockande?

12 reaktion på “Sumoburgaren!”

  1. Oj vad stor. Glassbuffén skulle nog inte kännas så lockande o man smällt i sig den, haha.

    Jag tänkte förresten fråga om det finns möjlighet att få några rabattkuponger eller dylikt för en dag på Grönan med familjen. Vi har räknat på det och det går inte riktigt ihop som vi vill… i så fall, var kan man hitta de?

    Mvh//Johannes

  2. Men vafan vad äckligt. Risken finns ju att resultatet blir att massa människor köper en asstor hamburgare, som de inte orkar äta upp, och massa mat slängs.
    Just kött dessutom, som kräver så mycket resurser för att producera (för att få fram ett kg kött krävs ca 10 kg vegetabilier. Och tänk då också på allt rent vatten som krävs för att odla mat till köttdjuren, samt vatten som de ska dricka, samt all mark som går åt till att odla foder åt köttdjur!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>