Tävling: Vinn signerad affisch!

Då förra tävlingen, där man kunde vinna en signerad Säkert!-affisch, uppenbarligen var poppis så kör vi en ny nu igen! Danny passade på att signera några affischer i fredags och jag norpade snabbt tre som ni nu kan tävla om.

För att vinna ska du svara på: Vad var bäst med fredagens spelning?
Glöm inte ange mejl, så vi kan kontakta dig om du vinner!

Tävlingen avslutas den 6 juni!

För att friska upp minnet från spelningen, här kommer en videosammanfattning :)

25 reaktion på “Tävling: Vinn signerad affisch!”

 1. Det bästa med fredagens spelning var när Danny började dansa ibörjan av If Only You, jag har följt Danny sedan Idol och nu är Danny en fullt utvecklad artist som kan stå på sina egna ben! Så sjukt fint när han dansade, jag ryser bara jag tänker på det!!

  // Elin

 2. Det var att vädret blev super fint under hela showen, fast att man satt från kl.15 i spö regn så var det verkligen värt det att se på showen. Det var bästa showen jag har gått på. Det händer något hela tiden samt att han sjöng super bra live. Det bästa var In The Club för då var hela publiken med och sjöng och dansa. Kram Linnéa

 3. Det hade vart så mycket lättare att svara på frågan om den hade vart ”vad var INTE bäst med fredagens spelning?” för så var det verkligen! Jag får rysningar bara jag tänker tillbaka på fredagen, jag som har följt Danny under hela hans utveckling ser verkligen vilken underbar & extremt begåvad artist han har blivit.
  Men bara för att nämna en av alla höjdpunkter under kvällen så måste det ändå vara när han pratade om Never gonna take us down och sedan sjöng den, det kan utan att överdriva vara den bästa låten som någonsinn skrivits, jag känner igen mig så mycket i texten så det nästan blir läskigt ibland!

  Kram
  // Anna.

 4. Jag kan inte välja en sak, det är ju otroligt svårt!
  Men hm.. det som var bäst var att se hur han lyckats.
  Att se honom stå på scen och bjuda på en extremt välarbetad show var oslagbart.
  Han har visat att vem som helst kan lyckas bara man har viljan och kämpar hårt.
  Nu har äntligen kritikerna börjat inse vilken begåvning Danny är.
  Med vänlig hälsning,
  Melanie Kastberg

 5. Det bästa med fredagens spelning var att han dansade s himla bra till alla låtar och att han sjöng cassandra.

 6. Hej! det bästa med konserten var att det var grymt drag och alla hade kul och så var det ju väldigt nice att Mattias och Erik kom också :) kunde dock inte se hela konserten då jag behövde gå hem… :( och så är han grymt duktig på att dansa! har följt hans karriär från start :)

 7. Det bästa med Dannys konsert är att han gör så otroligt STORA framsteg, det var det bästa med hans konsert.

 8. Det bästa men Danny´s kosert är självklart Danny själv, han är unik och han har ALLT DET en artist måste ha. Man blir grymt glad av att se honom uppträda.

 9. Hej!
  Det bästa men konserten var allt och då menar jag allt! Den var otroligt makalös finner inte ord. Danny själv är en sådan otroligt bra artist och att han kunde göra en sådan bra show förstår jag inte den var verkligen hur bra som helst. Fick rysningar för hur bra det var och låtarna han hade valt att sjunga gjorde också en sådan stor del av showen.

  Som sagt Danny Saucedo är min förebild och att få se honom live själv för första gången var verkligen en upplevelse jag verkligen inte kommer glömma! Tack gröna lund för att ni fick dit Danny hela showen var verkligen jättebra!

 10. Det bästa var att jag var där och såg honom trots mitt företagsjippo. Min 5-åriga dotter hade gärna följt med om hon hade kunnat då hon äääälskar Danny.

 11. Tyvärr vet jag inte vad det bästa var eftersom jag inte kunde vara där men kan gissa på att det var när Erik och Mattias kom in på scenen och började sjunga tillsammans med Danny, måste vart kul att se, men allt med uppträdandet måste säkert ha varit skit kul att se på, synd att man inte kunde komma.. :( <3
  Eftersom jag inte kunna komma den dagen så skulle det vara kul att ha en signerad affisch <3

 12. Hej :)
  Det bästa med fredagens turné premiär var:
  ALLT!! :D
  Asso man kan typ inte välja ag har ju lixom älskat Danny sedan Idol 2006.. xD
  Men om man ska välja någonting så väljer jag såklart Danny närvaro,,.
  Asso om man går på typ någon konsert såmärker man snabbt om personen inte är just på den platsen i sina tankar!
  Men man märkte DIREKT att Danny var där och han var heeelt underbar! Kommer aldrig att glömma denna spelning! :D
  Om jag skulle vinna skulle jag bli så glad att jag inte skulle kunna sluta att skrika!! :D
  Tack på förhand!! :))

 13. Det bästa var atmosfären och stämingen och att han signerade allt gick städat till.
  Spelningen var grym!

 14. Allt var bra med konserten men det bästa var nog att han bjöd på sig själv, han flörtade med publiken, det var vädligt charmigt. Jag kommer aldrig att glömma den konserten, den var nog den bästa konserten jag har sett! Jag är så glad för Danny var väldigt nöjd men konserten och om han är nöjd, är jag nöjd men det är jag ändå! Danny har varit min idol sedan 2006 och det är så kul att se hur han utvecklas från dag till dag. Han är fantastisk och grym kille som jag verkligen älskar och det kommer rakt från hjärtat!

 15. Hejsan!
  Det bästa med fredagens konsert (förutom det självklara att konserten i sin helhet var toppen) var att min dotter Nina 8,5 år blev helt överlycklig över att Danny orkade stannade och signera, kramas och låta sig fotas. Han var så himla go mot alla tjejerna som tålmodigt köade.
  //Mia

 16. hi,what can I say from Danny’s concert?I wasn’t there cuz I couldn’t,I’m from Romania but I saw some great videos from there :)
  What can I say,it was an awesomeee showww,really loved to see the other guys there,Matte&Erik singin with Danny and supporting him,this is what I love about them,are so close and are supporting each other:)
  I really loved the fire-workes,its was great,tnx for the ppl who made this great show,about Danny?He is a God when its on stage,he gives everything to please the crown,its just amazing.
  I’m a EMD fan for 2 years and I started to love them so much,Danny’s voice is great,he is very talented and sweet with his fans.
  The show amazing,amazing,hope to come someday in Sweden to see him at a gig,its a great experiece.
  Thank u Sweden for these great shows and gigs,in my country we dont have this too much.
  And thank u for all who shared with us the videos for the fans who aren’t from Sweden.
  /Jojo

 17. Hela konserten var grym men min favorit del var när han sjöng in love with a lover jag skulle mest vilja vinna affichen till min kompis för hon är stort danny freak :D

 18. Det bästa med konserten i fredags är svårt att välja ut, men jag skulle nog säga att bara få se Danny på scen var det bästa. Hur mycket han bjöd på sig själv, att han orkar sitta så där länge efter och signera och var så trevlig ända tills slutet och såklart hans framträdande med sången, dansen, energin och allt! Att se honom på scenen var verkligen härligt! Han visade inte bara att han är grym på att sjunga utan även att han är minst lika duktig på att dansa. Det var det som gjorde kvällen bäst!
  Kvällens bästa nummer måste nog ha varit Just like that! Jag har alltid, velat höra och se honom köra Just like that live och jag tyckte att han verkligen visade hur bra han är som artist i det nummret! Dansen innan If only you var också en höjdpunkt och allt det här gjorde det så himla värt att åka upp till Stockholm från Småland och stå och vänta i regn för att sen få se och träffa Danny.

 19. Det bästa med fredagens konsert var hur Danny verkligen levererade till sina låtar. Han levde ut alla sina känslor och det märktes på honom hur glad och lycklig han var! Måste också tillägga att det var riktigt grymma ljudeffekter och Danny är en otroligt bra dansare!

  Johanna Enqvist

 20. Allt var super, men något som man verkligen kände av var stämningen, både hos publiken och Danny. Det var 100% glädje och ärlighet fullt ut! Det märktes att både publiken och grymma Danny hade kul!:)

 21. jag kan inte säga hur bäst det var dom som missade detta missade allt, alla hans låtar va bra till och med den bästa stämningen hos alla plus han va snäll mot alla sina fans på singneringen, så det va kul och se o träffa han :)

 22. Det bästa var att hela hans energi på scenen spred sig genom hela Grönan. Hans utstrålning, hans röst, hans coola stil gör att man bara smälter. Alla hans dansnummer, och att höra de nya låtarna live som man bara hört på skiva innan var helt magiskt, tex ”Just like that”, ”Tonight”, ”Cassandra” m.fl. Och de gamla godingarna som tex ”Tokyo”. Och EMD-hits där Erik och Matte var med på ett litet hörn. En härlig mix fylld av sång, dans, glädje och massa kärlek. Danny är bäst!

 23. Det helt klart bästa med spelningen förra fredagen var när Danny tappade micken när han skulle börja sjunga Tokyo! Det bevisade att han sjunger live och inte har playback. Han kan verkligen sjunga på riktigt! :)

 24. Det finns fyra ord en mening – han var den bästa han gjorde allt så jävla bra! från början till slutet fick han hela publiken att gnga med till hans låtar helt sjuk! Det är en dag Danny gjorde oförglömlig för alla! helt ärligt talat fanns det inget dåligt med han show o jag som inte stod längst fram klagar inte för man kände sig lika mycket med i showen iallafall! hahaa, nej men Danny har gjort ett sådant sjukt framsteg! från 2006-2011! heeelt sjukt o jag hoppas och vill att han kommer långt för det han gjorde i grönan är OFÖRGLÖMLIGT! Och att han tog sin tid att träffa alla fansen! nej men gud det går ju inte o förklara med ord hur grymt BÄST han är ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>