Bra konsertvecka!

I morgon gästas Stora Scen av, som så många gånger förr, av Sven-Bertil Taube med gäster. Väldigt spännande gäster. Det är faktiskt 50-års jubileum för Sven-Bertil på Grönan och därför kommer konserten att filmas, då det är historia som skapas. Av säkerhetsskäl stänger vi därför av attraktionerna närmast Stora Scen (Jetline, Fritt Fall, Vilda Musen, Kvasten och Extreme) under konserten.

På fredag kommer Ziggy Marley! Ziggys far, Bob Marley, innehar fortfarande publikrekordet på Gröna Lund med 32 000 besökare under en konsert 1980. Hans halvbror, Damian ”Jr Gong” Marley, drog storpublik senast i fjol under en spelning tillsammans med Nas på Stora scen.  Nu på fredag gästar alltså Ziggy Marley Grönan och detta blir för tredje gången. Reggaetraditionen lever fortfarande på Gröna Lund.


Kom i god tid för att slippa köerna i entrén samt för att få en bra plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>