Bullet for My Valentine ställer in

Säsongens tråkigaste besked än så länge: Bullet For My Valentine kommer tyvärr inte till Grönan i sommar. Bandet har ställt in sin Europaturné under augusti och september, och därmed alltså även giget här på Stora Scen som skulle varit den 2 september.

Nu ska vi göra vårt bästa för att hitta ett annat band som kan fylla tomrummet som blivit, har ni några tips får ni gärna skriva dessa i kommentarsfältet!

42 reaktion på “Bullet for My Valentine ställer in”

 1. Asså VAAA?! Bring Me The Horizon Skulle vara så jävla grymt! och bra slut på sommaren! :D

 2. MARILYN MANSON ! Försök försök försök ! Eller Bring Me the Horizon eller Slipknot! MEN HELST MM !

 3. EDWARD SHARPE AND THE MAGNETIC ZEROS JAG SKULLE DÖ AV LYCKA DÅ OCH SÄKERT MÅNGA TILL! annars kings of leon om de nu skulle va möjligt hehe:p

 4. Bring me the horizon skule va alpha! eller Adept, de är de ända som kan mäta sig med bfmv enligt mig, och ni lär inte få några problem att håva in en lika stor publik (om inte större).

 5. Latin music, efterlyser jag i årets spelningar. Det världserkända svenska TIMBA/SALSA bandet CALLE REAL, som förövrigt består av delar av Hoffmaestro, skulle vara en ”hit”. om inte annat för lilla scenen !!

 6. Ni måste ta något band som kan matcha BFMV iaf. Alltså det måste vara metal. Bring Me The Horizon och In Flames skulle vara grymt men annars A Day To Remember. Hoppas ni får dit något grymt metalband iaf, jag vill använda mitt grönan-kort!

 7. You me at six, 30 seconds to mars, Foo fighters, In flames , The strokes eller liknande. Vore sjuuuuuukt najs

 8. Helt ärligt och seriöst ni borde ta in ”Seventribe” (Svenskt band dessutom), hyfsat lik musik och då blir ju det inte ”lika många” besvikna miner. Eller ”In Flames” förstås men det lär ju bli lite svårare. Aja, det är alla fall min synpunkt (BFMV IN MY HEART)

 9. Avenged Sevenfold!!!! Hade inte chans att åka på Metaltown… SNÄLLA, ta hit AVENGED SEVENFOLD… :)

 10. Ozzy Osbourne,Rob Zombie,Avantasia,Hardcore Superstar,´Red hot Cillis, Drowning pool,Avenged Sevenfold, Papa Roach, System of a down,Sum41 och främst av allt !!!!DISTURBED!!!!!

 11. um… kanske in flames? slipknot? marilyn manson? dead by april? nomy? combichrist? my chemical romance? kan fler men… EH! jag rablar upp dem oxå.. deals death? (ps dem e svenska) children of bodom? Korn? BULLET FOR MY VALENTINE? ooh gud va jag skulle velat se dem… om ni kanske kan fixa så dem kommer ialla fall? skulle vara awsome om ni kunde :)

 12. Det är så klart att Metallica kan ta deras plats. De har inget för sig sa lasse till mig igår så hör med dem. Annars funkar ju iofs In flames :)

 13. Vadsomhelst som är Metal. Ta vad ni kan få tag på som är vid europa under den tidpunkten. Om möjligt skulle bra band som kunde ta deras plats vara: * Parkway Drive * August Burns Red * Bring Me The Horizon * In Flames * Soilwork * Whitechapel * All That Remains * Slipknot * As I Lay Dying Vad somhelst som bryter från den oerhörda poptrenden som sprider sig likt en epidemi på grönanas stora scen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>