Kalle Baah @ Lilla Scen

Vilket drag det blev när Kalle Baah äntrade scenen! Lilla Scen fylldes snart och det gjorde även barerna runtomkring. Folk som stannade hemma pga regnet tidigare idag kommer nog ångra sig bittert när vännerna kommer hem och berättar om gunget, dansen och solen i ögonen.


Har för övrigt stött på en del kommentarer där folk undrar varför Kalle Baah (och ibland andra band) inte spelar på Stora Scen. Viktigt att komma ihåg är att det verkligen ÄR en Stor Scen som har mycket mer publikkapacitet än Lilla Scen. Kommer lika många till en spelning på Stora som på Lilla kommer det helt enkelt att kännas väldigt glest. Och visst är det rätt mysigt, intimt och magiskt att få stå under tak med det fina ljuset också, medans Flygande Elefanterna svischar förbi alldeles utanför.  Det blir speciella konserter på Lilla Scen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>