En åktur i Rock-Jet

När vi vill åka mycket..

Onsdag innan midsommar idag och en bra dag i parken med ”tivoli-väder”, det vill säga molnigt och runt 20 grader..  Och imorgon, dagen före midsommarafton, är definitivt en höjdardag för alla som vill åka mycket. En dag då vi med familj inte direkt tänker på Gröna Lund. Jag kommer vara här och åka med de mina och framför allt se till att ta plats i Twister, Kvasten och Vilda Musen som alltid har långa köer annars. Ett tips om man är här dagar då parken är full av gäster är att börja dagen med några åk i de attraktionerna där köerna inte brukar vara lika långa; som t ex Rock Jet, Bläckfisken, Kättingflygaren, Tekopparna och Flygande Mattan. Allt för att barnen ska känna att de verkligen har åkt. Sen om man vill ha en paus är Café Classic bakom Dansbanan ett utmärkt ställe att pusta ut på. Pannkaksbuffé går alltid hem!

Pannkakor efter alla åk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>