Petter och September

Idag har Gröna Lund haft den allra bästa dagen hittills säsongen 2011 – 25 000 gäster i samband med Petter & Septembers konsert på Stora Scenen gjorde den 3 juni till en riktigt bra dag. Det var inte bara den bästa dagen säsongen 2011 utan Petter & September slog också Lady Gagas publikrekord (Bob Marley har fortfarande rekordet, men det är omöjligt att slå…) från sommaren 2009 som låg på 23 000 gäster!

Se vad Petter & September tyckte om det:

8 reaktion på “Petter och September”

  1. alltså var det så mycket folk inne under själva konserten eller sammanlagt under hela dagen

  2. Jo, det var ju skit kul att gå på en nöjespark med 45-60 min till varje attraktioner. Det är kanske kul med publikrekord för scenen, men NÖJESPARKEN har inte kapacitet den mängden människor. Knappast prisvärt med 90 kr i entre och sen åkband för 299 kr. Och man ”hann” hela 6 karusller på 5 timmar. Tråkigt att ägarna inte har förstått att de driver en nöjespark utan tror att det har en parkeringsplats för människor som vill bli underhållna med musik. Tänk om, tänk rätt, för detta suger!

      1. Konstigt att du köpte åkband vid 7 på kvällen då kassörerna INTE rekommenderade åkband redan vid 4-5 tiden, då vi var där!

    1. En nöjesplats var det ja… Har du någonsin varit på en konsert? det är nöje om något! Och den dagen du hittar en nöjespark utan konserter, den finns inte!!

  3. Asså september och Petter I LOVE YOU!!! ni e asgryma och på gröna lund 3 juni så va ni också asbra men basen va väldigt hög så man hörde typ bara halva av de ni sjöng, men jag kunde texterna. och efteråt så stot ju du (september) och skrev autograf och då tkte jag den röda karusellen (kvasten) innan vi skulle hem men om jag inte hade åkt den så hade jag kund stå en meter ifrån dig, de hade varit coolt!!! / Mischa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>