Vinn Jetlinefoto med R. Seebach och Danny!

Efter succégiget på Lilla Scen tog allas vår favoritdansk Rasmus Seebach sitt crew och vänner ut i parken för att teståka lite. Kom över ett attraktionsfoto från kvällens sista åk, i Jetline och detta foto ska nu få pryda någon av er läsares vägg hemma!

I potten: 1 signerat attraktionsfoto med Rasmus Seebach & Danny
För att vinna: Kommentera detta inlägg med en motivering om varför du ska vinna detta exklusiva pris. Ps. Jag gillar rim!
Kom ihåg att ange din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!Tävlingen avslutas den 20 juni och vinnaren kontaktas strax därefter.

26 reaktion på “Vinn Jetlinefoto med R. Seebach och Danny!”

 1. Jag har aldrig vunnit nåt
  så därför satsar jag på denna pott.

  Att få en idols kort
  när denne åker fort
  då skulle allt gå som smort.

  Det är väldigt svårt att rimma,
  och jag hoppas verkligen att jag kortet slipper limma!

  1. Jag brukar aldrig vinna nått
   så jag hoppas detta är rätt lott.

   Minerna gläder mig varje gång jag ser
   så jag varje gång ler.

   På denna bild ser man att det går fort
   men snabbt blev det gjort
   och Danny och Rasmus klarade deras kort.

   Denna snygga bild med signering och allt skulle passa gallant
   i mitt rum som inte ägs av en tant.

   Det är inte lätt och rimma
   men nu hoppas jag att jag vinner denna bild och inte en grimma.

 2. är inte så bra på rim så det blir inget rim för mig.
  men jag tycker att jag borde vinna för att jag alltid drömt om att få deras autografer och det skulle va helt awsome att få en bild på dom oxå och särskilt när dom åker jetline, en av mina favorit berg-och-dalbanor faktiskt :) hoppas verkligen ni gillar detta :)

 3. först vill jag säga rolig bild,
  för de andra det skulle vara kul om jag vinner för jag har aldrig vunnit nåt från gröna lunds sida eller någon annans sida jag har bara vunnit typ på grönans spel o de men inte från sidor det skulle vara jätte roligt.

 4. Min dotter hon ville till Gröna åka för att Rasmus och Danny på scenen få se, Men mamma elak som hon var sa nej då det skola i morgon är,
  så som tröst mamma kanske kan få ge en bild med autografer av Danny & Rasmus vilket nog skulle bli det bästa av allt.

 5. snälla snälla låt mig vinna, för jag vill inte att tårar ska rinna!
  Jag älskar danny ochrasmus för dom är inte fjaskon.
  Om jag får bilden, dör jag av lycka! Eller så får jag en välldig hicka x)
  Danny är bäst ingen protest, för han är ingen häst x)
  Snälla snälla låt mig vinna, jag gör allt för att inte låta andra vinna ;)
  Hoppas du gillar mitt rim, för jag kämpade och åt inte lim ;) HaHA suger x)

 6. För att jag såg Danny bakom mig och jag vågade inte fråga om en kram och ett foto och försvann han. Han var där privat med sin flickvän och ville störa honom. Jag hoppas att jag får detta fina pris så att jag får ett minne från kvällen.
  Danny min sockertopp, vill du ta ett litet sött fritt fall dopp. Rasmus min sköna ängel sång, svävar upp i min himmelska luftballong

 7. hej! jag ÄLSKAR värkligen danny,han är bäst och sjunger som en sång fågel! jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur mycket jag älskar honom! jag var och såg honom på grönan för några veckor sen och det var en av dom bästa kvällarna i mitt liv! därefter concerten fick man gå och ta en autograf och säga hej till honom, men jag hade inget han skulle kunna skriva på så jag har ingen! :( nu sitter jag o halvgråter eftersom danny var på grönan idag o ja inte var där! men jag skulle bli så jette glad om jag fick den!! <3<3 (hoppas de gick utan rim) mailadress: nicole.synnergren@hotmail.com

 8. Bilden är sjukt rolig, jag förtjänar den. Jag är verkligen olycklig. Jag har otur, förra året slösade vi på 300-400 på lotteri men vann inget, sedan satsade vi på en stor choklad men fick aldrig någon.
  Och Grattis till vinnaren, om det inte blir jag, och vill inte verka ego <3
  Vi kanske ska inte ens åka det här året :c

 9. Jag vil vinna för att jag är ett stort fan till Danny och Rasmus, älska derast låtar. Rösta 10 gånger på Danny i melodifestivalen, blev arg när inte Danny vann!:D Rasmus låtar är jätte bra, han borde vara jätte känd i värden, presis vart som hälst + Danny! Jag var inne på wikepedia idag och fick reda på att Danny är 25, föddes den 2 februari 1986 i Södemalm! Försöker lära mig din låt Danny( Ín the club) gick sådär!;P Du är jätte bra att du kan den Danny, fast det är inte bara den utan If Only You ochTokyo, Rasmus du är bra på dina låtar(Natteravn och Engel) Älskar er Danny o
  Rasmus!!!<3 <3

 10. A ride on Jetline
  Rasmus Seebach and Danny looking fine
  They’re making Gröna Lund shine
  And soon that picture of them will be mine

 11. Jag skulle vilja vinna för jag är typ en av Dannys största fans & det skulle var sjukt kul om ja vann för jag bara älskar den här bilden på dom, jag är inte så jätte stort fan av Rasmus men jag gillar hans musik. Sen är ju min favorit atraktion på grönan lund Jetline så det skulle betyda jätte mycket om jag vann bilden på dom med för det är ju lite extra roligt eftersom dom åker jetline. Jag skulle kunna simma hur långt som helst för att vinna och om jag skulle vinna skulle jag svimma titta jag kan ju rimma.

 12. Jag vill så gärna vinna för att jag vill ha ett jätte fint minne av den här fina kvällen på Gröna Lund. Danny stod lite längre bak ifrån mig och ville jätte gärna ha en kram av honom men jag ville inte störa honom för att han har ett privatliv också eftersom han var där med sin flickvän.
  Danny min söta sockertopp ska nu få åka att jätte högt fritt fall dopp.
  Rasmus fina ängelsång flyger upp i den himmelska kärleks luftballong.

 13. Med en biljett i hand och bästa vän som sällskap kom jag till Gröna lund.
  Sedan tillfället då jag såg att Rasmus skulle komma dit hade jag drömt om just denna stund.
  Att se Rasmus Seebach på scenen var en mycket speciell stund för mig.
  För sen hösten har jag haft stora motgångar, och kroppen sa till slut bara nej!
  Under dessa stunder har jag haft en röst som spelats om och om igen och hjälpte mig att finna hoppet.
  Rasmus låtar har betytt så oerhört mycket och jag kan se framåt efter det långa loppet.
  Jag vill bara tacka för denna kväll då jag stod som på moln när jag hörde honom sjunga.
  Det kändes som om hela världen började gunga.
  Jag kan ej med ord bekskriva hur mycket detta betydde för mig ikväll, och jag hoppats att detta blir en riktigt bra skräll!

 14. Dessa två killar är inga munkar, de är två hunkar. Jag vill ha denna bild på min vägg, kanske detta blir ett vinnarinlägg? Jag är inte jättebra på att rimma, jag är bättre på att simma. Men om jag skulle vinna, skulle jag svimma. Om jag vinner, finner jag bilden i brevlådan. Då skulle jag ta fram verktygslådan, och sätta upp bilden på väggen. Det är där den hör hemma, och det är lika sant som att jag heter Emma.

 15. Jag brukar aldrig vinna nått
  så jag hoppas detta är rätt lott.

  Minerna gläder mig varje gång jag ser
  så jag varje gång ler.

  På denna bild ser man att det går fort
  men snabbt blev det gjort
  och Danny och Rasmus klarade deras kort.

  Denna snygga bild med signering och allt skulle passa gallant
  i mitt rum som inte ägs av en tant.

  Det är inte lätt och rimma
  men nu hoppas jag att jag vinner denna bild och inte en grimma.

 16. Rasmus och Danny åkte Jetline,
  kan ju säga att det såg ut mindre än fine.
  Den ena med en skita på sig- min
  och den andra kanske lite mer fin.
  Att ha denna bild uppsatt över min säng
  ger mig varje dag ett gott skratt och lite mysigare häng.
  Vet du inte att ett skratt förlänger livet?
  Jo då har du orsakat det om du till mig får fotot givet.
  Minns nu vad det var jag sa,
  så kanske du följer ditt hjärta en da’.

  Det som kommer från hjärtat går till hjärtat!

 17. Jag brukar aldrig vinna nått
  så jag hoppas detta är rätt lott.

  danny är bäst ingen protest.. annars är du en fet häst.._D danny och rasmus är bäst det vet väll alla som bäst… och ingen fet häst…!!

  alla kändisar tyckte bara om sin vikt förutom rasmus för han brydde sig bara om frillan.. .. :/ den suger men aja gjorde allt för att komma på rim… :(
  var på en konsär där danny var sjuk men han skulle va med, vill träffa han och absolut ha en autograf…. plzz snälla :) <3 love rasmus and DANNY ;) plzz jag ber er… men jag vet att jag inte kommer vinna :( blir jätte ledsen då! :(<3

 18. Rasmus Seebach er fra mit land
  Og begge to jo synge kan
  Men håber jeg en dag til Sverige kan nå
  Så jeg kan se Danny på scenen stå

 19. jag vill vinna detta kort på de två som åker fort. jag missade denna sjungande man, förstår inte hur jag kan. jag vill vinna detta, det känner jag i mitt hjärta. han är så himla bra, vill gärna hälsa på honom nån da´, vinner jag så blir jag mycket gla´.

 20. Hmm rymes:
  Danny on the stage with Seebach looks strange
  Danny is the best,I think I need a breath
  I can win this pic,he is so sweet
  I helped him a lot with music and his stuff

  Jojo’s not from Sweden but I know a meaning
  Alskar dig to tell him,han ar bast,keep it up!

  Haha hope u enjoy this,not so much inspiration but here u go. :)
  Good luck to everybody/Jojo,Romania :D

 21. Jag vill vinna denna bild för att det skulle vara min högsta dröm, jag har alltid sett upp till Danny och Rasmus, som gett mig inspiration genom livet, dem har gett mig lycka och kärlek genom alla fina ord dem gett mig. Nu när jag såg detta fotot blev jag riktigt glad inombords, glädjen bara åkte spred sig genom hela kroppen, det skulle betyda så sjukt mycket för mig. Jag vill vinna detta, det känns i mitt hjärta.

 22. Seeback och Danny i fartfylld posé
  i Jetlinen åker ju båda två me´
  om jag deras foto från GrönaLund får
  är sommaren fixad för mej detta år!

 23. Om jag skulle vinna den här bilden skulle jag bli glad som kexchoklad. Jag skulle rama in bilden och tänka på texten med de konstiga rimmen. Jag förväntar mig ingeting efter dessa rim ;) anledningen till att jag ska vinna är ju så klart att jag skulle bli väldigt väldigt väldigt glad! :D Rasmus Seebach ÄR och har vart min idol väldigt länge. Han är den första riktiga idolen som jag har haft, och jag är ändå 15 år:) jag var på konserten den 13 juni, men jag hann tyvärr inte se klart på konserten med honom pga att jag skulle med sista tåget hem till mig ifrån Stockholm:( det som jag hann se var väldigt bra. Jag har många roliga och bra minnen från den dagen på grönan, men jag tror att när jag fick se honom för första gången live, var det absolut bästa på den dagen:D (och på länge) det här är min motivering för stukat ska vinna ;D

 24. Jag ska vinna en bild på Danny-boy för det vore jätteskoj. Och för att vinna måste jag rimma, det är det värsta jag vet men ohhh va han är het!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>