Alice Cooper

Under gårkvällen blev parken blev snabbt full av Alice Cooper-fans och vi var därför tvungna att stänga grindarna under en period. Vi beklagar att inte alla som ville se konserten fick den möjligheten. Gröna Lund får ta in max 15 000 personer samtidigt, detta för att säkerställa säkerheten för våra gäster i parken. Är det fullt i parken måste vi alltså stänga våra entréer så vi inte släpper in för mycket folk på området.

Besökssiffran under hela dagen landade på ca 21 000. 8 200 personer passerade grindarna mellan kl. 17:00-19:00 – det är ett nytt rekord.

Och alla ni som var där måste hålla med om att det var en rekordbra spelning och en galet spektakulär show på Grönans Stora Scen. Senast Alice Cooper var här var 1975, hoppas det inte dröjer lika långt tid mellan spelningarna tills nästa gång.

Efter spelningen hoppade skräckrockens fader in i en golfbil och blev körd till teatern där 100 lyckligt lottade fick träffa och ta en bild tillsammans med mannen som just blev halshuggen på scen.

11 reaktion på “Alice Cooper”

  1. Vilka var de 100 lyckligt lottade som fick träffa Alice? Hur kunde man bli en av dem, var det en tävling eller?

  2. Kvällen var magisk och jag hoppas verkligen att Cooper kommer tillbaka till grönan, kanske ni skulle bjuda in Helloween eller Tobias samet !

  3. jag var där bara för att jag ville få höra riktig hårdrock och jag kunde bara en låt med han. viste inte vem han var. men efter dena kväll så är jag ett stort fan till alice. i love him so.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>