Alice Cooper

Ok, är ni redo? Skäckrockens fader står snart på Gröna Lunds Stora Scen igen! Första gången Alice Cooper spelade på Gröna Lund var i juli 1975 och i morgon skrivs ytterligare ett stycke musikhistoria på Gröna Lund.

– Alice Cooper är en levande legend. Han har rockat och chockat musikbranschen sedan 1970-talet. Dagens hårdrock hade inte varit sig lik utan denne gigant. När Alice Coopers skräckcirkus kommer till Gröna Lund i sommar förväntar vi oss ännu en spektakulär scenshow, säger Gröna Lunds programchef Kenny Mattsson.

Vi vill uppmana alla Cooper-fans att komma i god tid för att i största möjliga mån försöka undvika så mycket köer. Vanlig entré till tivolit gäller och som vanligt funkar alla biljetter och säsongskort i mån av plats.

16 reaktion på “Alice Cooper”

 1. hej, står på er hemsida att alice cooper spelar 3 och 4 juli… är det inte bara 4/7 ??

    1. Det datumet är när inlägget i ”Hänt i parken” skrrevs, lite otydligt kan tyckas, håller med!

 2. Helt sjukt att ta en så stor artist till lilla grönalund. Vi var många många många många många många många många många som blev mycket mycket mycket mycket mycket besvikna för att vi inte kom in. ;O((

   1. och dom får bara ha 15 000 inne på grönan ^^ vilket är lite fail.. i tanke på att det är så många som vill se han, så håller helt med dig :)

    Men som sagt , har man gröna kortet fick man se alla live band . så man kunde köa-.. eller hoppa ! :PP?Pppp

  1. Vi förstår det! Gröna Lund är och har historiskt varit en plats för musikhistoria skapas. Ibland vill fler än möjligt vara med att skapa historia, men vi kan inte gå över maxantal i parken pga säkerhetskäl och därför vi uppmanar alla besökare att komma i god tid.

 3. Grattis! Ni har just skaffat er en enorm skara ovänner. Skulle inte förvåna mig om det redan ikväll dyker upp grupper på Facebook i ämnet. Hur är det överhuvudtaget möjligt att driva ett tivoli med en sådan inkompetent personal? Ni ska få ett tips alldeles gratis: När det är fullt och ni tvingas stänga grindarna, då berättar man för de ringlande köerna utanför hur det ligger till. Man sätter upp skyltar eller ställer sig där med en megafon och informerar dem som står och undrar vad som egentligen händer. Man ber INTE någon pinsam security-broiler stå och skrika på insidan av gallret (så att ungefär 40 pers hör), när konserten har börjat att ”ni som står här och tror att ni ska kunna komma in kan gå härifrån, vi kanske kommer att släppa in uppe vid huvudentrén.”
  Jisses!
  Visa nu att ni har lite stake och våga publicera det här inlägget.

  1. Hej!
   Tråkigt att du känner att du vill börja bojkotta Gröna Lund. Förstår det som att det var på grund av att du fick bristfällig information när du stod utanför tivolit?
   Vi uppskattar dina synpunkter och kommer ta dom till oss och om liknande situationer uppstår igen tänka på att informera om nuläget även ända längst bak i köerna, självklart är vårt mål att samma information nå alla besökare.

 4. NEEEJ!
  Jag kom inte in!!!
  Hur kan det komma sig att det blev fullt. Nu fick jag ju inte se min rockgud och hjälte. Snälla, snälla: Låt Alice komma tillbaka så fort som möjligt. Då ska jag vara på grönan vid öppningsdags.

 5. Если вам требуется скажем, программа для удаления данных с диска т.е. вы хотите сделать в экстренной ситуации полное удаление данных с дисков, обязательно загляните в наш магазин. У нас есть отличная программа для удаления данных которая быстро и надежно выполнит полное удаление данных просто заскочите и сами убедитесь в этом: http://gkclab.com/russ/terminator/terminator.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>