Citat från ”Påsen”

Påsen heter ett av lotterien på Gröna Lund (du hittar det granne med Skeeball mitt emot Cirkuskarusellen!) där det är vinst varje gång! Man får med fina metspön fiska en fin påse med finfint innehåll!

En kväll när jag stod i Påsen med mina fiskespön kommer det förbi en kille i åldern 15-17 och frågar mig; ”Ursäkta, men visst är det här man skjuter med luftgevär?
Svaret på frågan blev; ”Nej tyvärr, i världens bästaste sjö där man alltid får napp skjuter vi inte med luftgevär!:)

Igår kom det fram en liten kille, la fram 40 kronor till mig och sa: ”En fiskpinne tack!”
Jag tror nog att han ville fiska med ett av fiskespöna, men fiskpinne kanske är ett nytt ord för fiskespö? ;)

Ibland blir det tokigt! Vill ni dock skjuta med luftgevär så rekommenderar jag Skjutbanan! Den hittar ni vid Jetline! :) Vill ni ha fiskpinnar att äta så får jag nog tipsa om fish and chips, detta kan ni också hitta ungefär vid Jetline!

Hälsningar Angelica

Min kollega Björn i Påsen!

En reaktion på “Citat från ”Påsen””

  1. Hello Nice blog site. Do you need to invitee post on my own sometime? In that case please inform me by means of e-mail or perhaps reply to this kind of comment simply due to the fact My partner and my spouse and i actually signed up for announcements and will know should you.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>