Dan Reed @ Lilla Scen

”Thank you Stockholm, the Grona Lund Staff, the best Band, all of the good folks who attended this evening and for all the positive comments posted here! It was a night to remember, my friends and am honored to be a part of all the good energy” // Dan Reed


Funkmetalband Dan Reed Network från Oregon i USA bildades 1984 och blev då enormt populära i Sverige med hits som ”Get to You” och ”Rainbow Child”. Dan Reed lyckades att blanda hårdrock, funk och sensuella latinorytmer vilket uppenbarligen gick hem i de röda stugorna. Om han fortfarande hade det i blodet? Självklart…

2 reaktion på “Dan Reed @ Lilla Scen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>