Lisa Miskovsky @ Lilla Scen

En av Sveriges största och mest produktiva sångerskor. Låtskrivare, grammisvinnare, fantastisk live och snowboarddrottning. Nyss medverkade hon dessutom i Körslaget och släppte sitt 5e album. Rätt förståligt att det snabbt blev knökfullt när Lisas ljuva stämma fyllde Lilla Scen.

Detta sa Lisa Miskovsky själv om spelningen på sin Facebooksida: tack alla underbara människor som kom och var med oss på grönan igår, jag älskar gröna Lund och igår var allt som en dröm , tack alla ni som skapade ett jätte fint sommar minne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>