När man vill få mycket för entrén..

När man vill få mycket för de 90 kr som entrén kostar så ska man gå på konsert (in genom grindarna innan 18.00), eller också besöka oss en helt vanlig dag :0). För scenerna står aldrig tomma. Senaste veckan så har jag sett och hört Sven-Bertil Taube inviga den riktiga sommaren tillsammans med Lill Lindfors och Håkan Hellström, Ziggy Marley få familjerna att gunga i takt och idag stod Tobbe Trollkarl på vår Barnscen igen och kommer stanna hela juli. Olika upplevelser nästan varje dag hela säsongen. Och ikväll är det Alice Cooper som intar den Stora Scenen vilket säkert kommer att bli en upplevelse i sig. Det är härligt att man inte bara måste åka karusell och äta sockervadd utan också kan stanna till en stund och lyssna och njuta och skratta lite..

En reaktion på “När man vill få mycket för entrén..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>