Tom Jones till Furuvik 4 aug

Vår underbara systerpark, Furuvik, får storbesök den 4 augusti. Mannen med rösten, världsartisten Tom Jones, kommer till Furuviksparken! Han kommer att bjuda på en show fylld med det allra bästa från sin långa karriär.

Furuvik ligger endast 16 mil från Grönan, och har allt och lite till. En fartfylld nöjespark, plaskande vattenland och spännande djurliv.  Har du  ett Guldkort på Gröna Lund får du dessutom 30% på entrén (Entré kostar 195 SEK för personer över 13 år. Obs 295 SEK * från 15.00 vid kvällsarrangemang.) Biljett till Tom Jones kan du köpa häär >>.

Precis som Grönan har Furuvik en lång och gedigen tradition av konserter där många internationella musikaliska storheter haft framträdanden genom tiderna. På senare år har konsertverksamheten i Furuvik varit ytterst sparsam för att inte säga obefintlig. Just därför är det så himla roligt att Furuvik i år tagit upp konserttraditionen igen och är arena för flera stora artister under 2011.  Kolla in deras Facebook för senaste nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>