Vinn signerad Ziggy-affisch

När Ziggy Marley var här i fredags signerade han ett gäng affischer och de tänkte vi i vanlig ordning såklart tävla ut till er!

Vi har tre affischer att tävla ut och för att ha chans att vinna en av dessa ska du i en kommentar på detta blogginlägg berätta varför denna signerade affisch skulle passa så himla bra på en vägg hemma hos dig! 

OBS: Om du vinner måste du ha möjligheten att hämta affischen på Gröna Lund då den är för stor för att skicka. Vi kontaktar tre stycken vinnare den 14 juli 2011, så kom ihåg att ange rätt email!

50 reaktion på “Vinn signerad Ziggy-affisch”

 1. Det skulle passa utmärkt på mitt rum eftersom att jag behöver lite fräschare färger. För tillfället har jag bara affischer från Åmåls Blues Fest, lite nya färger och en annorlunda genre skulle passa utmärkt.

  Skulle bli en underbar födelsedagspresent i efterskott :D

 2. En signerad Ziggy Marley affisch skulle sitta fint på en vägg hemma hos mig just för att Ziggy Marley är grym precis som sin far…
  I got reggae in my head :)

 3. Det är inte just till mig affichen skulle vara jag skulle så gärna vilja ge min kompis den affichen. Han gillar verkligen Ziggy Marley och det skulle vara en perfekt present till han . =D

 4. Hej! Jag skulle vilja vinna den här affischen till min lillebror. Han älskar Ziggy och var på spelningen hos Er! Eftersom det har varit rätt tufft för honom på senaste tiden tror jag verkligen att en signerad affisch från hans stora idol skulle vara det absolut bästa sättet att muntra upp honom på :D VISST KAN NI HJÄLPA MIG MED DET????

 5. Den skulle passa utmärkt i mitt rum för då har jag bob & ziggy marley samlade igen det det skulle passa bra med lite nya färger i rummet :D och eftersom jag missade konserten så skulle jag bli super gland om jag vann :)

 6. Hela familjen var där .. Vi hade en underbar dag… att det avslutades med Ziggy var som största jordgubben i tårtan :) min dotter 10 år min son 16 hans flickvän jag och min man Dele… Det var onelove tillsammans med Ziggy … vi familjen och alla andra glada… Det skulle bli ett fint minne för oss om den affishen skulle finnas i vårt hem :) <3

 7. Jag skulle kunna överraska min pappa. Han har älskat bob marley och så sen han var tonåring. vi var på Ziggy Marley konsären. Pappa ville att jag skulle följa med eftersom att jag har guldkortet. Konsären var toppen. vi filmade och så. Han berättade för mig att senaste Ziggy Marley hade konsär här i stockholm var 1988 tror jag att han sa kmr inte riktigt ihåg. Men jag vet att han skulle bli överlycklig om han vann!

  KRAM,KRAM: Neyat! :D <3

 8. För att jag skulle sätta upp den ovanför sängen i min dotters sovrum så hon blir glatt överraskad när hon kommer hem från Frankrike. Hon ville så gärna gå och se honom men kunde ej.

 9. Jag har ingen affisch på mitt rum och det skulle passa bbra in eftersom Ziggy Marley är en av mina favorit artister :)

 10. Den skulle passa utmärkt på min vägg, för där hänger det redan en gigantisk banderoll på hans far och en signerad affisch på hans bror Damien så skulle vara grymt att ha Ziggy i mellan dom så det blir som ett ”släktträd”.I övrigt har jag fullt med foton på damien och Robert på väggarna men inget alls på Ziggy så skulle vara riktigt kul att få smacka upp en fet affisch då på han,
  Tack för en riktigt grym bokning och tack på förhand.

 11. jag ÄLSKAR Ziggy Marley o hans låtar. Kan inte jag få den till mitt rum? den matchar tapeten perfekt plus att jag har nyligen flyttat från sthlm till malmö o jag kan kanske behöva lite hjälp med att att komma ihåg sthlm. Jag vill tbx t sthlm d va darför jag gick in på bloggen.

 12. Jag tycker att Ziggy Marley är så läcker och vill pryda min vardagsrumsvägg med denne läckre man så att jag kan se på honom och njuta av honom varje dag =)

 13. Den skulle passa hemma hos mig eftersom jag är ett stort fan och kan alla hans låtar! Har bara en affisch hemma och det är hans hel bror Stephen så den skulle sitta perfekt bredvid honom! :) Forward to Love!

 14. Jag är gärna med i den här utlottningen!!!
  Vet en som fyller år i början av augusti och bara
  Ä L S K A R
  ziggy Marleys musik!
  Gissa om hon skulle bli glad av en sådan födelsedagspresent!

  1. Men vad roligt att \”hf6ra\” fre5n dig! Vackra biedlr som vanligt :-). Jag ke4nner igen det de4r ;-), se5 kan jag ockse5 vara… Tur de5 att skogse4garen redanhade fe4llt se5 du inte behf6vde g igenopm den konflikten med dig sje4lv :-D.Stor adventskram till dig!Kram M

 15. Hej! Jag har jätte många afficher i mitt rum från massor av konserter på både grönan o andra arenor. Jag har en affish från grönan på Bob Marley så det vore jätte kul om jag hade en på Ziggy Marley också. Jag har också jobbat på grönan när jag jobbade för operation dagsverke. /Hampus 12år

 16. ziggy marley är en storfavorit hemma hos mig,både han och Bob har alltid en plats i mitt hjärta,har många LP-skivor (ja,ni läste rätt)från den tiden det begav sig,även cd-skivor av de båda,inga planscher än,så det kan ni jättegärna bidra med!!
  Jah love is my religion…

 17. Affischen skulle passa perfekt i min LILLEBRORS rum. Min lillebror är en musikfantast, han har affischer av alla de stora, Lennon, Hendrix och självklart Marley men jag tror han skulle bli så otroligt glad om han fick en signerad affisch. Därför hoppas jag vinner en som jag kan ge till min bror.

 18. Jag tycker att Ziggy Marley är grymt bra och jag ville gärna se konserten men jag kunde inte och det vore en dröm att få affischen.

 19. En Ziggy Marley affisch på min dotters väg skulle verkligen göra hennes dag! Hon är ett riktigt reggaefan! Och har varit sedan hon låg i mammas mage;) Önskar och hoppas att den får pryda hennes vägg. One love!

 20. Jag skulle vilja ha affishen för att Ziggy Marley är min största idol, jag lyssnar på honom och hans pappa varje dag! Jag har som dröm att få något som reggae artisten har signerat på väggen i mitt rum. Jag har möjlighet att hämta den eftersom att jag är på grönan väldigt ofta, och stödjer er ;) . Det skulle va en dröm present eftersom att jag fyllde år igår.
  Det skulle förgylla hela mej om jag fick affishen :)
  Mvh
  Filip

 21. En signerad Ziggy Marley affish skulle jag kunna gå med på….Min man är affish fanatiker… kan man kalla det. han vill ha rubbet med slitna gamla trasiga affisher på väggarna hemma i vårt fint stylade familje-hem. men jag har vägrat ge mig på den punkten. =) en har har fått hänga upp på insidan av en garderob….men han skille ju bli överlycklig om han fick en ziggy Marley affish, som dessutom är signerad! tillockmed jag kulle gilla den! <3

 22. Hej! Vad vore en vägg inne hos min dotter utan ZIGGY MARLEY. Hon samlar autografer så fort hon får chansen. Ni kan väl hjälpa mig och förgylla hennes vägg med denna underbar artist på en stor affich. Snälla jag ber er gör min dotter lycklig. Hon fyllde år i söndags oxå ( 3/7 ) så ett grattis i efterskott med en affich skulle inte vara fel. Snälla.

 23. En Ziggy affish skulle göra min sommar eftersom jag missade hans konsert och tror inte någon av han bröder kommer till sverige i år. Jag har aldrig vart på nån av Marley brödernas konserter och de är min största dröm eftersom reggae är mitt liv, så ja tror detta skulle va ett steg i rätt riktning.. ;)

 24. Jobbar HELA sommaren DVS blek och sliten.Ziggy affishen blir min färgklick denna sommar :)

 25. I Love Regge!
  Underbara Ziggy skulle verkligen bli finfin
  på min vägg, med alla fina färger som Regge har.
  Jag såg Ziggy -88 på grönan första gången,
  redan då helt fantastisk!
  Bröllopsresan gick självklart till Jamaica,
  ville till varje pris se Marleys home i kingston.
  Skulle som sagt bli överlycklig om jag vann en signerad affisch.
  kram kram

 26. Vi skulle vilja vinna denna affisch för att denna konsert var den första konsert som min son varit på, men även första gröna lund besöket. Tänker att den skulle passa perfekt på hans väg som ett strålande minne för livet från en fantastisk första musikupplevelse på en fantastisk plats.

 27. Jag hade tänkt ge denna i present om jag vinner. Jag och min pojkvän har långdistansförhållande på 30 mil ifrån varandra, så vi träffas inte så ofta, men trots att vi haft oddsen emot oss ska vi om en månad fira våran 4årsdag. Han älskar verkligen reggae och Ziggy Marley och jag skulle så otroligt gärna vilja ge honom denna affisch i present på våran 4årsdag. Det skulle vara en perfekt present och den skulle passa sjukt bra in på väggen i hans rum bredvid Bob Marley-tavlorna som också hänger så fint där :) håller tummarna allt vad jag kan!

 28. När jag växte upp bodde jag i ett torp på landet. Det var i detta torp jag lärde känna reggaen delvis genom skivor i min pappas samling som mest bestod av UB40 och stora delar av familjen Marleys skivor. Jag trivdes väldigt bra där och saknar de middagar som vi hade där, de filosofiska samtal och fester som var en väsentlig del av min uppväxt. När jag lyssnar på skivor som Conscius Party, Joy and Blues och Dragon Fly minns jag tillbaka till de fina dagarna från min uppväxt. Och tänk vad fint det skulle vara att ha en signerad Ziggy-affisch i min lilla lägenhet som en ständig påminnelse om hans betydelse i mitt liv och mitt barndomshem.

 29. Jag började lyssna på Bob Marley under högstadiet och samlade på mig skiva efter skiva. Har alltid varit avundsjuk på min far som såg honom på Gröna Lund. Därför blev jag överlycklig när jag såg att Ziggy skulle komma, han är liksom sin far helt fantastisk. Under Bob Marley klassikern Is this love kom tårarna, tårar av glädje förstås, av att få uppleva Bob Marley genom hans son.

  I vardagsrummet pryds väggen av en Bob Marley-affisch och jag tror hans son skulle trivas ypperligt bredvid honom.

  1. Rufus diras:Roger du har devils re4tt och devils har Kalle re4tt. Fredrik Wadstrf6m, som e4r mycket bra, e4r SR:s korrespondent i Moskva men Sten Sjf6strf6m har vikarierat lite i sommar och var tidigare korrespondent.Ne4r det ge4ller Rysslands ockupation av Georgien har du dock ve4ldigt me5nga fel. Gori ligger inte i Syd-Ossetien men bombades och ockuperades trots detta av Ryssland. De ryska passen delades ut av Ryssarna till Ossertena under ett antal e5r innan den senaste konflikten exploderade se5 att Ryssland kunde le5tas att de hade re4tt att hje4lpa sina landsme4n. Man delade inte bara ut pass utan skickade e4ven in egna milite4rer och beve4pnade osseterna trots att Syd-Ossetien ligger i Georgien. Att hje4lpa en demokratiskt inte perfekt men stre4vande nation som Georgien att utvecklas mot Rysslands milite4r e4r inte ett amerikanskt intresse utan ett intresse ff6r alla som bryr sig om me4nskliga re4ttigheter och f6kad demokrati. Detta borde e4ven inkludera europe9er som ibland hellre vill blunda ff6r att kunna kf6pa gas av Ryssland. Carl Bildt var se5 bra jag aldrig trodde en svensk minister skulle bli. Iste4llet ff6r att le5tsas som att alla e4r lika goda eller de5liga se5 tog han ste4llning och var tydlig.

 30. Jag tycker att den skulle passa in så himla bra i mitt nya och reggae-inredda rum på väggen ovanför min säng. Jag älskar Ziggy Marley och hans pappa Bob så sjukt mycket och det skulle vara en väldigt bra födelsedagspresent till mig som fyller snart i Juli. :)

 31. Eftersom jag inte kunde komma till konserten, så hade jag blivit helt överlycklig av en affisch, eftersom att min familj alltid lyssnat till massa reggae:D

 32. Hej ! Jag har reggae tema i mitt rum och den ända som fattas är Ziggy Marely och jag har en plats åt honom redan och de skulle betyda allt för mig om jag vann affischen och jag skulle bli överlycklig. Kramar, Felicia

 33. Jag såg Ziggy Marley på Stora scenen på Summer Jam 1997 med mina barns mor, då fick se och höra hur Ziggys egna barn kom fram och sjöng Look how dancing, nu 14 år senare för jag med mina barn se och höra ZIggy spela samma låt. Skulle bli en riktig överaskning att ge denna affich till mina barn/ Nicklas

 34. Jag har väntat i 20 år på denna konsert. Det var nämligen så att när Ziggy spelade på Grönan förra gången var jag för ung att åka dit. Jag deppade hela sommaren över det. När jag nu som vuxen fick chansen igen, var jag såklart där, det enda som nu kan toppa 20 års väntan är en signerad affisch oxå ;-)

 35. Min reggaeälskare till pojkvän skulle bli obeskrivligt glad för denna affisch och eftersom han fyller 18 år nu i juli skulle detta vara den perfekta presenten. Eftersom jag inte varken har pengar eller någon riktig talang när det kommer till födelsedagspresenter så skulle den här affischen vara tills stor hjälp. Snälla hjälp mig!

 36. Affischen skulle passa utmärkt på min vägg då den skulle sprida en massa reggae feeling och man kan ju inte tacka nej till att ha en Marley i sitt rum. Jag förtjänar affischen då jag, och min goda vän var först på plats och väntade 8 timmar på Ziggy Marley i Gröna Lund. Det var en av de skönaste spelningen jag varit på, och Ziggy var galet bra och bjöd på en riktigt bra konsert. LOVED IT! Jag har inte bara reggae in my head, jag har Marley in my head. So what are you waitin’ for? Ziggy Marley är menad att vara hos mig, och av affischen så får jag en känsla av att han är det. ;) Hare gött! BLESS. // Meron

 37. 50+ som fortfarande kommer ihåg hur euforin, känslan, rytmen och lyckan tog över hela Grönan på Bob Marleys konsert på 70-talet. Skulle vara sååå kul att ha Ziggy på väggen och bli påmind varje dag. Vilken lycka det var att vara tonåring på 70-talet, vilka storheter vi fick chansen att se och höra på Grönan. Och nu så är man ”gammal” men springer fortfarande på konserter!

 38. Hej ! Jag har reggae tema i mitt rum och den ända som fattas är Ziggy Marley och jag har en plats åt honom redan och de skulle betyda allt för mig om jag vann affischen och jag skulle bli överlycklig. Kramar, Felicia

 39. Jag har ALDRIG varit på Grönan i hela mitt 25-åriga liv. Därför skulle det vara perfekt om jag vann en affisch så jag hade en ytterligare anledning till att VERKLIGEN besöka stället! :D /Lisbeth!

 40. Hej! Jag ska till Grönan imorgon och tänkte därför gå in på eran hemsida för att kolla in era berg- och dalbanor. Mitt i allt så såg jag detta, och tro mig – jag höll på att explodera av lycka! att bara veta att jag har möjligheten att vinna något sånt här gör mig så himla glad.
  Jag har lyssnat på (och lyssnar, såklart!) på alla Marley-böderna samt deras legend till far i hur många år som helst. Jag älskar deras musik, speciellt Ziggy Marley. För mig är han hur stor som helst. Jag har honom med mig överallt, jag lyssnar honom när jag ska iväg och handla, jag har lyssnar på honom när jag är hemma och sitter vid datorn. Ja, i princip hela tiden. Jag har helt enkelt med mig Ziggy vart jag än rör mig och går. Men det finns ett ställe där jag inte har honom, det är i mitt rum, på min vägg!

 41. Enclosed is our new price list which will come into effect the end of this month. You will see that we have increased our prices on most models. We have, however, refrained from doing so on some models of which we hold large stocks. The explanation for our increased prices stems from the fact that we are now paying 10% more for our raw materials than we were paying last year, along with some of our subcontractors having raised their prices as much as 15%.

 42. But wanna tell that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this. “Truth is the summit of being justice is the application of it to affairs.” by Ralph Waldo Emerson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>