Christian Walz @ Lilla Scen

Ikväll fick vi besök av skönsjungande Christian Walz som i början av konserten drog en välbehagets suck samtidigt som han blickade ut över publiken och tackade. ”Jag var rädd att ni inte skulle komma”…

Men de kom! Och Veronica Maggio kom också! På vår Facebook-sida var det många ledsna miner när vi under konserten avslöjade vem som var kvällens gästartist. Det är sällan vi som jobbar här vet om det, utan vi ser det precis som ni, en glad överraskning! Vårt bästa råd är helt enkelt; Missa aldrig en spelning på Grönan, du vet aldrig vad du kanske går miste om…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>