Tove Styrke @ Lilla Scen

Mycket har hänt med Tove sen Idol 2009.
Alldeles innan hon går på Lilla Scen (som för övrigt är en av få Stockholmspelningar) släcks det ner, rökmaskinen öser ut rök och musiken känns i hela kroppen. Ingen vet vad vi har att vänta. Tove är en ung Madonna som är svår samtidigt som hon bjuder extremt mycket på sig själv. Hon är cool och har ett scenkroppsspråk som skulle vara fantastiskt att fota – om det inte var för röken och mörkret som stannar kvar hela konserten. Men som sagt, coolt är det. Och det är inte längre Idol-Tove.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>