Utvärdering av Zumba!

Vädergudarna bjöd på regnigt väder i söndags, tur var väl ändå det – annars kanske vi hade svettats ännu mer?

Kan börja med att rekryteringen av zumbaentusiaster gick sådär, dock lyckades jag och Anna lura med oss Rasmus på detta äventyr! Innan vi begav oss till Dansbanan så körde vi lite uppvärming i form av en åktur i Jetline – det går ju trots allt snabbare när det regnar! Efter åkturen släpade vi med oss en aningen motvillig Rasmus till Dansbanan där det hela sedan körde igång! :)

Många steg, armar och ben åt alla möjliga håll och samtidigt ”vicka på höfterna” var ibland väldigt svårt – men oj så roligt det var! Vi skrattade och svettades en hel del under hela passet, träning ska vara roligt och det var zumban! Bra musik och gott sällskap gjorde det hela ännu bättre! :D

Dagens stora guldstjärna vill jag och Anna ge till Rasmus som kämpade väl hela passet, trots att vi tvingade med honom! :D

Dagen efter känslan från zumban kan jag säga var smärta i muskler jag inte trodde att jag hade, men det var det helt klart värt! Vill ni också ha lite ”zumbasmärta” så tycker jag att ni ska befinna er på Dansbanan nu på söndag klockan 18:00, det är nämligen sista gången för i år som de kör på Grönan!

Hälsningar Angelica :)

Jag och Anna, svettiga och glada efter 1-timmes Zumbaaa! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>