Vaddigt värre!

Idag har jag rockat sockervadden! Från öppning till en timme innan stängning har det snurrats många sockervaddar till er förväntansfulla gäster! Inte nog med att jag har fått göra så att majoriteten av er gäster tappar hakan när man räcker fram ett stort, fluffigt, gigantiskt sockervaddsmoln så har jag även stillat mångas popcorn begär! Popcornkitteln har nämligen också gått varm! :)

Vädret idag har vart sockervaddsvänligt, dvs inte fuktigt i luften! Det går att göra stora och fluffiga vaddar, till mångas förtjusning och någras förskräckelse (Mest föräldrars förskräckelse – dock innehåller en sockervadd ca 2 sockerbitar! Visste ni det?! ;) ) Dock flyger sockret ganska bra när vi snurrar sockervaddarna och man får ganska mycket socker på sig själv. Efter bara några vaddar ser man ut som en själv!

Det kom en liten flicka och påpekade detta för mig (att jag hade socker precis över hela mig), hon sade nämligen till mig efter att hennes mamma beställt en sockervadd; ”Du måste verkligen duscha när du är klar här! Du har socker överallt! Till och med i hela håret!”

Nej nu är det dags att inleda operation få bort allt socker och sen projekt sova!

Vi ses i parken!

Jag och min fina sockervadd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>