Veronica Maggio avslutar

Det blir Sveriges absolut hetaste artist, Veronica Maggio, som knyter ihop säcken för Gröna Lunds fantastiska konsertsommar den 23 september 20.00! Spelningen blir även avslutningen på hennes långa turnésommar med hyllade albumet ”Satan i Gatan”.

”Det känns otroligt bra att avsluta vår konsertsommar med en artist som Veronica Maggio som är bättre än någonsin. Hon stod även på Gröna Lunds Stora Scen förra sommaren så att det blir Veronica även i år är ingen tillfällighet då vi vet att hon alltid levererar världsklass. Vi har verkligen velat ha henne här även denna sommar och att hon då avslutar känns extra bra,” säger Kenny Mattsson Programchef på Gröna Lund.

Hennes hyllade tredje album ”Satan i Gatan” gick direkt upp i toppen på försäljningslistan och har redan sålt platina. Samtliga elva albumspår låg veckan efter släppet på topp 30 på singellistan, någon ingen annan artist lyckats med tidigare. Det tillsammans med ihärdigt turnerande gör att hon skaffat sig egen plats på den nordiska musikkartan.

Såhär såg det ut förra sommaren när Maggio lirade här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>