Daniel Adams-Ray @ Stora Scen

Som det stod i ett pressmeddelande som kom i veckan: ”2011 har varit året då Daniel Adams-Ray fullkomligen dominerade radiokanalerna, dj-båsen och scenerna runtom i Sverige. Med det guldsäljande albumet ”Svart vitt och allt däremellan” stal han alla kritikers hjärtan och snörpte åt snaran runt fansen.”
Ikväll avslutade Daniel Adams-Ray sommarens succéturné, (som bestod av närmare 80 konserter) med en konsert på Gröna Lund. Maggio, Petter och Tensta var med på scen och vinkade farväl. I morgon vinkar vi farväl till The Ark…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>