Edutainmentdagen

Idag innan parken öppnade för allmänheten var det Edutainmentdagen på Gröna Lund! Högstadie- och gymnasieklasser i Stockholm var inbjudna för att prova på lite olika experiment i några attraktioner + lyckohjul! Kan tänka mig att det inte är helt fel att ha lektionen på Gröna Lund istället för i ett klassrum, eller?

Jag var stationerad i Dansbanehjulet vid dansbanan där eleverna skulle testa lite sannolikhet. Det vart en hel del starta och stanna hjulet, men det var roligt! Många av eleverna frågade även frågor (som kanske inte alltid var så skolrelaterade utan mest om Gröna Lund) och få trycka på knappen som stannar hjulet var även populärt! :)

Vid klockan 3 öppnade parken för allmänheten och då vart tempot bra mycket lugnare! Jag och Camilla hann städa fint och under de mest lugna timmarna körde vi även en och en annan charad! ;)

Efter att mitt pass var slut passade vi på att äta Thaimaten inne i parke och avslutade med att åka Lyktan 3 gånger på raken!!! När vi traskade mot spårvagnen fick vi även skymta några av de campare som just nu övernattar inför morgondagens Håkan Hellström konsert!

Vi ses imorgon, pigga och glada! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>