Grönan vann pris för bästa nöjespark!

En amerikansk tidning, Amusement Today, håller årligen en prisceremoni i USA där de korar de bästa inom nöjesparksindustrin. Och gissa om vi är stolta! Grönan vann ”Publisher’s Pick – Best Park of the Year”! Det innebär alltså att de tycker att Grönan har varit den mest intressanta och bästa nöjesparken under hela 2011!

Jag och Peter Osbeck med vårt fina pris

Dessutom hamnade Twister på en fjärdeplats över ”Best New Ride”…alltså fjärde bästa nya attraktion…i hela världen…som sagt, gissa om vi är stolta.

Och inte nog med det. Lustiga Huset kom på en femteplats över ”Best Funhouse/Walk-Through Attraction”. Visste ni förresten att vårt Lustiga Hus har stått modell för många Lustiga Hus världen över?

Och som grädde på moset vann även Grönan fjärdeplatsen i kategorin ”Best Seaside Park”.

Stolt är nog fel ord förresten…sprickfärdig av lycka!!!

En reaktion på “Grönan vann pris för bästa nöjespark!”

  1. Till Ledningen för Gröna Lunds Tivoli,

    Jag (undertecknad) min fru Rose-Marie och vårt barnbarn Leo 4 år besökte tivolit den 24 september 2011.

    Vi vill inte klaga utan tvärtom, berätta om en mycket trevlig och rolig eftermiddag på tivolit. Det som bidrog till detta var inte bara ett fint väder och lagom mycket folk på tivolit utan framförallt er personal som var helt fantastisk. Trevliga pigga ungdomar som tog tid på sig och förklarade spelen för Leo, hjälpte honom på traven när han inte lyckades riktigt och t o m tröstade honom när det gick riktigt dåligt. Er personal såg till att oavsett resultatet så blev hela attraktionen lyckad och rolig. Vi mötte samma proffessionella uppträdande i varje attraktion och spel ställe så det måste vara grundat i deras utbildning och därmed ursprungligen komma från Ledningen. Gratulerar till er policy, den har verkligen lyckats. Vi, Farfar och Farmor till Leo har lovat Leo att besöka GrönaLund igen så snart parken öppnar nästa är.

    Vänliga hälsningar

    Håkan Wredfors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>