Har du upptäckt vår senaste attraktion?

Vid ingången till Pettson-huset, just bakom planket, finns vår senaste attraktion. Har du sett den? I ett gammalt badkar (han är ju en hängiven skrotsamlare den där Pettson) snurrar nu ett vattenhjul byggt av sardinburkar. Vattenhjulet driver en kedja som får en muckla att åka upp och ner på en lina. 

Attraktionen har en av våra attraktionstekniker, Steve Enberg, byggt, och han tvingade sina kollegor att äta sardiner i flera veckor för att få ihop till alla burkar han behövde. Häromdagen invigdes Steves skapelse med en liten minifest. På menyn stod Champis och sockerkaka. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>