Kort i rocken!

 

Härom veckan stod jag i Boomball och hade det kanonkul! Massa femkampare kom och spelade hos mig och jag hade det nog lika kul som de hade det! Många av de var även ruskigt pricksäkra för vinsterna gick som smör i solsken!

Dock vart det lite jobbigt för mig när vinsterna jag hade framme tog slut, hela Spanska trappan var full med glada femkampare och jag skulle dela ut en vinst! När jag kom in på Boomball-lagret var det kartonger upp till taket – och där inne är det inte lågt i tak kan jag berätta! ;) Jag är lite kort i rocken så det vart lite spännande, men ibland måste man vara envis, snabb och effektiv!

Femkamparen fick sin vinst och jag kunde fortsätta med resten som stod otåliga i trappan! :)

Ikväll är det Daniel Adams Ray på stora scen, mig får ni klara er utan då jag ska på ”avskedskalas” för en kollega – men Gröna Lund är fullt med fantastiska artister så ni kommer ha det awesome i alla fall! :D

Ha det fint i solskenet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>