Ovanliga morgonsamlingar!

Servicecheferna på mitt område brukar twista till morgonsamlingarna efter att den vanliga dagsinfon har dragits (t.ex. vilka som är åkbandsfärgerna osv). Vi har lekt kull, gjort olika danser, sjungit sånger, tävlat mot varandra i antingen Skeeball eller Boomball och även fått åka några av attraktionerna! Under vår sista öppethelg har vi fått göra något helt utöver det vanliga! Dansbanan förvandlades till en fotbollsarena där lagen är iklädda i samma färger och med lånad oversize boll kaosade runt i en match på 5 minuter!

Det vart några krockar och lite mål, dock bjöds det på kalasmycket skratt och det är ju det som räknas! Det var även kul att det var många gäster som stod och undrade vad vi höll på med! ;) Fotboll på dansbanan fungerar finfint, dessutom roligt!

Kolla in alla bilder (dock klanatade jag med kamerainställningarna, men ni överlever nog!)! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>