Samling i gränden

Om man börjar jobba efter att parken har öppnat så har vi inte samling inne i parken utan utanför! Till er som någon gång har åkt FrittFall och kikat ner, har kanske någon gång sett när vi har samling? Kan vara ganska oundvikligt då vi står alla i en stor klump i likadana kläder.. ;) Efter att allt viktigt har berättats av våra härliga och fantastiska servicechefer (som måste svara i telefon och på anrop från kom-radion titt som tätt) delar vi upp oss i områdes- och funktionsgrupper! T.ex. så behöver inte de som jobbar i spel veta att kioskerna behöver beställa extra mycket mjukglass från lagret då det går åt! :)

Lite godbitar från i söndags!
Ps. Våra spöken i spökhuset syns bra i dagsljus och dricker kaffe! Ganska coolt! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>