The Ark – sista konserten.

”Vi är The Ark och vi är här för att göra slut” inledde Ola Salo på Stora Scen ikväll. Fansen grät, Ola predikade. Att nu är det dom, fansen, som ska fortsätta sjunga The Ark’s låtar. Det var glitter, glam, kärlek, akrobatik och alla hitsen. En fint och ärligt farväl. Sista låten? Calleth you, cometh I.

Grindarna till Gröna Lund stängdes cirka en halvtimme innan gigstart, då maxantalet i parken samtidigt hade uppnåtts. 15 000 på samma gång med andra ord, och det var riktigt knökfullt med fans som ville vinka hejdå.

En reaktion på “The Ark – sista konserten.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>