En helt fantastisk säsong!

Det har gått lite mer än två veckor sen Gröna Lund hade sin sista öppetdag och lite mer än en vecka sen jag jobbade mitt sista pass (Ericsson abonnerade parken 1:a oktober!). I lite mer än 5 månader har Gröna Lund vart min fina familj som jag har delat oändligt mycket glädje med!

Det har vart en helt otrolig resa! Allt från när jag var sjukt nervös på min audition, till samtalet om att jag fått jobb, alla roliga och lärorika utbildningar och denna fantastiskt roliga säsong! Det har regnat, det har vart sol, det har vart konserter med oändligt många besökare och allt detta har blandats upp med fantastiskt mycket skratt! :D

Säsongen är nu över, jag har haft fantastiskt roligt och Gröna Lund är nog den arbetsplatsen där det skrattas mer än någon annan! Nu får jag sitta i vintermörkret som sakta smyger sig på och titta på min stjärna och minnas allt roligt från denna säsong! :)

Nu får sockervaddsmusklerna, glassboxarna, spelen och karusellerna vila tills i vår så hoppas jag att vi ses då! Tack för mig, nu får ni njuta av mina sista bilder från när parken var öppen (lite Mojje, karusell, sockervadd och kioskstädning!)!

Många tivolikramar! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>