Vinn en signerad Danko Jones-affisch (Tävlingen är avslutad)

Tack alla ni som var med och tävlade!
Tävlingen är nu avslutad, och vinnarna meddelas per mail.

Danko Jones rockade Stora Scen i somras! Vill du ha ett finfint minne av den konserten kan du just nu vinna en signerad affisch.

Gör så här:
Maila ditt namn, din ålder, din e-postadress samt en motivering varför just du ska få affischen till annika.troselius@gronalund.com senast fredag den 21 oktober. Vinnarna meddelas per mail.

Lycka till!

4 reaktion på “Vinn en signerad Danko Jones-affisch (Tävlingen är avslutad)”

 1. Hej!
  Alltså såhär va, jag tycker verkligen jag borde få vinna en affisch från denna oerhört underbara man. För jag hade sett fram emot Dankos konsert hela sommaren, men när han spelade på Grönan låg jag inlagd på sjukhus och väntade på att få veta om jag skulle bli tvungen att operera bort min blindtarm eller inte. Inte så roligt som det låter, kan jag ju meddela.
  Men därför skulle jag bli så oerhört tacksam om jag kunde få en affisch som ett tröstpris, liksom. Det skulle göra min dag!
  Tack!

  (just det, 17 år är jag)

 2. Hi Grönalund-Team!

  I am from Germany, but used the great opportunity to see Danko Jones & Grönalund at the same time. It was my first time in Sweden ever and the show at Grönalund was amazing. Not only the gig rocked (i missed the concert in Hamburg earlier that year), but having the illuminated rollercoasters and other attractions in the background was crazy! Also, i adore the swedish tradition of winning monstersized chocolate bars at the fair. We should have that opportunity in Germany! ;)

  Cheers,
  Dennis

 3. Skulle vara jävligt ballt att få affischen, så att man kan sätta upp den på väggen och visa upp den för alla andra och minnas den sjukt bra konserten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>