Vinn en signerad Oskar Linnros-affisch! (Tävlingen är avslutad)

Tack alla ni som var med och tävlade!
De lyckliga vinnarna kontaktas via mail.

Ta chansen och vinn en supersnygg affisch signerad av Oskar Linnros!

Vi har två affischer som du kan vinna.

Vinn en signerad Oskar Linnros-affisch

Vinn en signerad Oskar Linnros-affisch

Gör så här:
Maila ditt namn, din ålder, din e-postadress samt en motivering varför just du ska få affischen till annika.troselius@gronalund.com senast fredag den 14 oktober. Vinnarna meddelas per mail.

Lycka till!

4 reaktion på “Vinn en signerad Oskar Linnros-affisch! (Tävlingen är avslutad)”

  1. Jag tycker att jag borde få den här affishen för att jag älskar Oskar Linnros och hans musik. Älskade han redan när man var med i bandet Snook med Daniela Adams Ray. Jag missade när han var på Gröna Lund ångar verkligen det ville verkligen se han. Hoppas att ni väljer mig som får den här affishen.

  2. Jag tycker jag ska vinna för att när jag skulle kolla på Oskar när han var på gröna Lund, fick jag feber dagen innan, så fick inte se han. Vart så ledsen, skulle gärna vilja ha den!

  3. Oskar är en grym inspiraton enligt mig. Han skrIver om sånt som inte andra artister gör, om livet & sånt istället för sex å droger. Hans texter betyder nåt iallafall. Jag var på grönan när han bra där, det var så fantastiskt att man nästan grät, ville inte att det skulle ta slut. Det där låter som en bra motivering för mig, hoppas ni också tycker det. Skulle betyda enormt mycket om jag vann.

  4. Jag heter Sofia och jag är 16 år. Jag skulle jättegärna vilja vinna den här affischen eftersom att jag älskar Oskar Linnros och hans musik och har sett honom på bla katalin i Uppsala, vilket var helt underbart! puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>