Grönan stödjer Musikhjälpen

Grönan har skänkt ett Lenny Kravitz-paket att auktioneras ut i P3:s Musikhjälpen till förmån för flickors rätt att gå i skolan. Vi har även köpt 2000 kramar, varav några delas ut till Liseberg.

 

Musikhjälpen i P3 är ett årligen återkommande initiativ för välgörande ändamål. Programledarna Jason Diakité, Gina Dirawi och Kodjo Akolor sitter i år inlåsta i en glasbur på Gustaf Adolfs Torg i Göteborg för att därifrån sända tv och radio i 144 timmar.

Via auktioner av allehanda ting, som en parmiddag med Kristian Luuk och Carina Berg, kan lyssnare och tv-tittare bidra till en god sak. I år är temat ”Flickors rätt att gå i skolan”.

Grönan har skänkt ett Lenny Kravitz-paket innehållandes övernattning, entré, åkband, 5-kamp, middag på Krejsy’s och två platser på VIP-hyllan under konserten. I skrivande stund är budgivningen uppe i 2 225 kr. Du kan följa den live här.
I morse köpte Gröna Lund också 2 000 kramar. Liseberg hade tidigare köpt 1 000 stycken, så vi bad att några kramar skulle delas ut till Liseberg.
Kramklippet kan du höra här, 8.25 in i programmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>