Gröna Lund vinner varumärkespris!

Gröna Lunds Tivoli har idag utsetts till vinnare av det nordiska varumärkespriset Signumpriset® på den årliga Varumärkesdagen® i Stockholm. I motiveringen nämner juryn bland annat Gröna Lunds arbete med medarbetarna som spridare av varumärket och det tydliga grafiska manéret.

Sedan Gröna Lund slog upp sina portar för första gången 1883 har den nu 129-åriga nöjesparken sålt samma sak: upplevelser. Upplevelserna har givetvis varierat genom åren, men man har fortsatt växa och utvecklas genom 129 års medgång, motgång, världskrig och lågkonjunkturer. Idag är Gröna Lunds Tivoli en framgångsrik nöjespark som 2011 lockade 1,4 miljoner besökare och omsatte ca 450 miljoner kronor. Detta tack vare bland annat engagerade ägare och ett fokus på nöjesparkens gäster och medarbetare.

SIGNUMPRISET® uppmärksammar och belönar det nordiska företag som bäst förvaltar och vårdar sina varumärken. Gröna Lund vann priset i konkurrens med 10 andra starka varumärken; Blocket, Bring, Brämhults, Bukowskis, Ericsson, Mackmyra, Polarbröd, Poolia, Pågen och SEB.

Jag känner mig otroligt stolt över att få ta emot det här priset. Som marknadschef är det min uppgift att förvalta det här varumärket men också att utveckla det och lotsa det genom nya tidsepoker. Tack vare engagerade ägare och passionerade medarbetare är det ett sant nöje att driva vårt varumärkesarbete. Ett arbete som även marknadschefer efter mig kommer att fortsätta med i minst 129 år till, säger Kicki Kollstedt, marknadschef på Gröna Lunds Tivoli.

En reaktion på “Gröna Lund vinner varumärkespris!”

  1. JAG TYCKER OM GRÖNAN FÖR ATT DET LIGGER I DJURGÅRDEN OCH FÖR ATT GRÖNAN ÄR BÄST DET ÄR INTE BARA NÖJESPARK DET ÄR SOLIGT OCH DET ÄR BARA SKÖNT ATT VARA I GRÖNAN MAN KAN SOLA DÄR OCH DET ÄR OCHSÅ BRA ATT DET LIGGER I DJURGÅRDEN.SVAR TILL GRÖNA LUND KAN NI GÖRA EN DJURGÅRDS KAROSEL DET SKULLA JAG VAD TACKSAM MVH DJURGÅRDSMANNEN XD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>