Nya förpackningar

De hamburgare och popcorn du kommer köpa i sommar kommer inte bara vara goda – förpackningen de kommer i blir även en fröjd för ögat! Detta efter en total makeover signerad Johan Gramén på Creative (Gröna Lunds inhousebyrå).

I år har vi nämligen gjort om designen på hela fastfood-programmet. Tidigare var det en vildvuxen flora som nu har fått en sammanhållen design med tydlig tivoliprofil.

– Jag fotograferade olika detaljer i parken som jag sedan gjorde illustrationer av, berättar Johan. Illustrationerna bildar ett mönster som uppträder i olika färger. Tanken är inte bara att det ska bli snyggare och mer enhetligt, utan även tydligt för dem som arbetar. Därför är alla förpackningar märkta med vad de är avsedda för.

Fiiiint va? Nu är våren nära!

En reaktion på “Nya förpackningar”

  1. Karusellen heter Slänggungan :)
    Motivering: Jag vill vinna för att det pirrar i magen varje gång jag tänker på alla roliga karuseller. Har känt doften av Grönan många gånger efter senaste besöket, och längtar jätte mycket efter att få komma dit igen. Jag skulle vara väldigt tacksam över om jag skulle vinna. :)

    Kram/Filippa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>