Visste du att …

… Gröna Lund säljer 50 000 logoband varje år!
De sitter på godisnapparna i remvagnarna och säljs också i butik. Det
finns 10 olika band i sortimentet och varje år byts fem av dem ut. Banden har
blivit något av ett samlarobjekt. Det gäller att ha ett av varje. Så här ser
årets fem nykomlingar ut. Vilket blir din favorit?

3 reaktion på “Visste du att …”

  1. Att spendera sommaren på Grönan är det bästa man kan göra. Man kan åka dit och vara med familjen och släkten och köra femkamp och ha det roligt, eller så kanske man åker dit med kompisar och åker insane och extream tills man håller på att spy. Sen kan man ju också träffa någon kompis där . Det bästa med Grönan är att det finns många olika och roliga åk grejer för båda stora och små. Att åka till Grönalund en solig dag på sommarlovet är ett bra tips från mig!! Och om man inte gillar att åka bergodalbanor och andra karuseller kan man ju åka Blå tåget, gå spökhuset eller bara sitta och äta något gott och titta på när kompisarna åker. När man blir hungrig så kan man bara ta en hamburgare eller något på restaurangen. När det är godis och fika dags så kan man köpa en polkagris napp , remmar , en bulle ellen slash ( hur det nu stavas ) . Så har du en ledig dag, ta med kompisarna eller familjen till Grönalund . Kramar Ellen . En 12 årig glad tjej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>