Kapten Röd till Stora Scen

Reggaetraditionen på Gröna Lund är både lång och stolt. Därför är det extra roligt att i år presentera ett svenskt bidrag: Den 7 september svänger Kapten Röd loss på Stora Scen!
Kapten Röd slog igenom 2007 med debutplattan ”Stjärnorna finns här” och ägnade sedan ett par år åt att producera rytmer och låtar åt andra artister. Med hans andra album ”Fläcken som aldrig går bort” rönte han stora framgångar och tog hem både ”Årets liveakt 2011″ och ”Årets artist 2011″ på P3 Guld-galan. Den 7 september kl. 20.00 står han för första gången på Gröna Lunds Stora Scen.

– Reggaen har en given plats på Gröna Lunds Stora Scen och flertalet av konserterna har blivit musikhistoria. Det känns jättekul att få välkomna en svensk artist bland våra reggaelegendarer och det ska bli härligt att få bjuda Gröna Lunds-publiken på ännu en skön konsert i baktakt i sommar, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund.

 

En reaktion på “Kapten Röd till Stora Scen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>