Dag 1: Vinn ett Guldkort!

Dags att fira att våren är här med att kicka igång lite tävlingar, eller hur?
Du har hittat till Guldrushen. Här tävlar vi under 10 dagar ut 10 stycken Guldkort. Ny tävling varje dag kl 10.00!

Vill du vinna ett Guldkort?
Då ska du svara rätt på denna fråga: Var kommer du in gratis om du har ett Guldkort? Ge oss även en motivering om varför just du ska vinna.

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD. Vinnaren av tävling nummer ett blev Carl E, med motiveringen: ”Du kommer in gratis på Gröna Lund och Aquaria. När man känner vinden som kittlas mellan tårna när du åker Fritt Fall, Uppskjutet och Extreme. Det är ljuset en mörk vinternatt när du inte kan sova. Ibland ber jag mamma att blåsa under fötterna men det är inte samma sak”. Stort grattis säger vi till Carl, men han får i bakläxa att lära sig våra attraktioners namn ;).  Klicka här för senaste tävlingen.

Skriv ditt svar här bland kommentarerna till detta inlägg (bli inte orolig om din kommentar inte syns på en gång, vi publicerar alla kommentarer efter att tävlingen är avslutad.) Rätt svar + bästa motiveringen vinner! Tävlingen pågår fram tills ikväll klockan 22:00. Kommentarer som kommer in efter detta klockslag läses ej. Lycka till!

Frågor om Guldrushen? Läs tävlingsreglerna här >>

Guldkortet ger dig fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund! Klicka här för mer info om Guldkortet.

380 reaktion på “Dag 1: Vinn ett Guldkort!”

 1. Gröna Lund och Aquaria. Mitt gudbarn har blivit tillräckligt stort att gå på gröna lund så vill gärna ta med henne dit flera gånger i sommar då det är det enda hon tjatar om :)

 2. På Skansen och Gröna Lund finns det Årskort/Guldkort!
  Jag tävlar för min dotter, då hon som blivande tonåring sa senast igår att hon ville ha ett Guldkort på Gröna Lund då hon och kompisarna ofta vill till Gröna Lund när det öppnar i år o fram till det stänger!

 3. Jag tror Grönland är rätt svar!
  Hoppas jag vinner för nu har jag blivit 1:40 och kan åka mer karuseller<3

 4. Därför att jag brukar gå på en massa av konserterna som ordnas på Gröna Lund och så är jag lite höjdrädd, så ifall jag vinner ett guldkort kan jag komma och åka så mycket att jag övervinner höjdrädslan! :) Dessutom kan jag ta med mina brorsbarn så de också har någon att åka med.

 5. Gröna Lund. Jag skulle vilja vinna eftersom jag är 14 år och har ALDRIG varit på gröna lund. Men jag älskar att åka berg- och dalbanor. Så jag skulle bli sååå glad om jag vann! :)

 6. På gröna lund, och på aquaria

  Vill verkligen vinna, brukar inte vara på grönan, det skulle vara kul att vinna så jag kan åka så mycket jag vill i sommar :)

 7. Hejhej! Man kommerer in gratis på gröna lund och aquaria med ett guldkort får även rabatt på kolmården, furuvik och skara sommarland plus en hel del andra schyssta erbjudanden som tex. ett gratis åkband per dag! Jag tycker jag förtjänar att vinna då jag ÄLSKAR gröna lund och vill spendera alla mina sommarlovsdagar där!!!! :-D

 8. Gröna Lund såklart!

  Jag älskar ju Gröna Lund! Jag är dessutom studerande så det skulle vara till hjälp att ha ett guldkort så man slipper betala för inträdet med den lilla budgeten man har.

 9. Man kommer in på gröna Lund och aquaria, jag tycker jag borde vinna för att jag har aldrig haft guldkort och skulle väldigt gärna vilja ha de i sommar.

 10. Du kommer in gratis på Gröna Lund OCH AQUARIA. När man känner vinden som kittlas mellan tårna när du åker Fritt Fall, Uppskjutet och Extreme. Det är ljuset en mörk vinternatt när du inte kan sova. Ibland ber jag mamma att blåsa under fötterna men det är inte samma sak :(

 11. Gröna Lund kommer man in gratis på med Guld kort.

  Jag vill vinna för att jag snart fyller år och det skulle bli en jätte bra födelsedags present.

 12. Hej, du kommer in gratis på konserten på grönan med guldkorn och du kommer även in gratis på Skansen :)
  Skulle vara jätte härligt om jag vann ett guldkort! Ska åka till gröna Lund i sommar med min kompis och vi ska åka dit jätte ofta och vill jätte gärna vinna ett guldkort

 13. Guldkortet ger en fri entré och fria åk hela sommaren.
  Jag vill vinna för jag fyller 41 år i dag men har lekglädjen kvar så Guldkort på Grönan är den perfekta presenten:-)

 14. Vill ha ett guldkort så jag kommer in gratis på gröna Lund !
  Jag och min 9 åriga son älskar att åka era härliga karuseller!!!

 15. Hej!
  Guldkortet ger fri entré till Gröna Lund samt Aquaria!

  Jag har många bra minnen från Gröna Lund och saknar verkligen alla roliga karuseller (och fy skäms har inte hunnit åka den nya berg och dalbanan). Tyvärr har min ekonomi begränsat mig när jag inträtt i vuxenlivet. Hyror, mat och räkningar tar det mesta av mina pengar och det blir dessvärre lite över till nostalgi och äventyr. Det skulle vara kul att njuta en till sommar av nostalgiska barndomsminnen och skratta så att tårarna rinner i blå tåget och Popexpressen.
  /Petra, 20

 16. Man får fri inträde till Aquaria och självklart Gröna Lund!

  Jag vill vinna, detta är för jag älskar ta en road trip och varför kan man inte ta det till Huvudstaden och Grönan, då är det bra att bara gå in och inte köa och förlora tid!

 17. Hej!
  Rätt svar är Aqvaria!
  Jag är svensk, men född i Oslo, älskar Stockholm, men har aldrig varit på Grönan, har bara hört mamma prata om allt kul hon hade där innan hon flyttade till Oslo. Vill gärna vinna för att få uppleva Grönan innan jag flyttar iväg för studier till hösten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hj-liga hälsningar från Madde

 18. Guldkortet ger fri entré till Gröna Lund under hela säsongen samt ett gratis åkband varje dag. Med Guldkortet får du även en massa bra extra erbjudanden.

 19. Hej! Med guldkortet kommer du in på grönan såklart! Du kommer även in när det är konserter, och får ett (!!!) åkband per dag! Jag vill vinna guldkortet för att jag är en fattig student som vill ha kul i sommar utan att behöva leva på morötter och nudlar resten av året! Se bara till att boka ännu fler grymma band och artister!

 20. Svar: på Grönan så klart!
  Trots gröna kortet och ett antal femkamper (med åkpass i) på Grönan förra säsongen så åkte jag inte ett enda åk. Till årets säsong är det dags att skärpa sig och bli ung igen (jag är trots allt hela 28 år), med ett guldkort så måste jag ju utnyttja det fullt ut!

 21. Man kommer inte på Gröna Lund, naturligtvis, och grannen Aquaria.

  Jag vill gärna ha ett guldkort då jag är en extremt frekvent besökare av Gröna Lund och har varit det sedan barnsben. Jag älskar läget på världens finaste ö – Djurgården. Utsikten över vattnet, färjan dit, tivoliatmosfären, lukterna, åkattraktionerna och inte minst alla lysande konserter. På konsertfronter ser år 2012 bättre än någonsin ut! Nu när jag har två barn så är nästa generations Grönanbesökare i min familj på väg in. Den yngsta tycker fortfarande att väldigt mycket är ganska läskigt (inte minst spökattraktionerna), men det är onekligen en skräckblandad förtjusning och årets första besök blir strax efter öppningsdagen.

 22. Svarar Att det är Aquaria, förutom Grönan som kortet ger fri entré till

  Klart man kortet vill vinna,
  för att alla åkattraktioner hinna.
  Slippa fundera på vilken dag,
  med Guldkortet är det dag efter behag

 23. Guldkortet ger mig fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund, plus alla konserter.

  Jag om nån har gjort mig förtjänt av ett guldkort då jag är en trogen Gröna Lundare. Trots att jag inte ens är bosatt i Stockholm så är jag där VARJE sommar. Ingen sommar utan Grönan. Ni skulle göra mig sjuuukt lycklig om jag vann! :D

 24. Hej, du kommer in gratis på konserten på grönan med guldkort och du kommer även in gratis på Skansen
  Skulle vara jätte härligt om jag vann ett guldkort! Ska åka till gröna Lund i sommar med min kompis och vi ska åka dit jätte ofta och vill jätte gärna vinna ett guldkort

 25. Hej! Man får från entré till Grönan och Aquaria!
  Jag vill jättegärna vinna eftersom jag älskar Tivoli! Är student just nu, och det skulle vara super om jag hade ett guldkort. Besöker grönan varje sommar med vänner, och det är alltid då vi har det som roligast. I år vill jag ha en rolig sommar som jag kan minnas innan jag flyttar för att plugga utomlands! :)

 26. Hej rätt svar är: Gröna Lund och Aquaria.
  Jag skulle vilja vinna det för jag har alltid viljat ha ett guldkort men mina föräldrar tyker det är för dyrt, och alla mina kompisar ska dit.
  Jag var bara där en gång förra året, tyvärr.
  Mvh Julia 14 åringen

 27. Med guldkortet kommer man in gratis både på Grönan såklart men även på Aquarium.
  Med tanke på alla grymma konserter ni har i sommar, och att jag trots 25-års ålder älskar karusellåkning så vore ett guldkort det ultimata för mig!

 28. Man får fri entré till Aquaria.
  Jag skulle vilja få guldkortet för att jag så gärna skulle vilja åka till Gröna Lund. Kunna sova kvar i Stockholm och gå till Grönan varje dag för att jag kan och har viljan. Älskar karuseller.
  Jag är 16 år och åker nästan aldrig till nån plats med karuseller,så detta skulle vara en stor chans för mig.
  // Jessica Lindroth

 29. Jag kommer in med guldkort på Grönalund. Varför jag vill vinna kortet är för att jag ska kunna komma in till Grönalund

 30. svar: Man får fri entre och gratis åkband en hel dag hela säsongen , även konserterna! :)

  Jag borde vinna den för att jag spenderar så mycket tid på gröna lund och uttnytjar den väl! Jag skulle gärna vilja ha den för att jag älskar gröna lund och jag behöver det, jag skulle vara på gröna lund varje dag om jag har ett sånt kort! :)

 31. Man kommer in på Gröna lund, skansen och Aquaria vattenmuseet väl?
  Skulle vilja vinna för att alla mina vänner kommer ha guldkort i sommar, så skulle gärna vilja ha ett guldkort så man kan ha lite kul med dom i sommar! :)

 32. Med guldkortet får man entré till gröna Lund alla dagar (även konserter) och ett åkband.
  Jag ville ha ett åkband förra året men hade inte råd till ett, när jag såg den här tävlingen lät det som ett perfekt tillfälle! Jag har många utländska vänner som skamtill Stockholm i sommar och då skulle jag gärna vilja ha möjligheten att gå till Gränna med dem och eftersom att jag inte har så mycket pengar skulle guldkortet sitta fint! Dessutom är det ju många bra konserter på gång! :)

 33. Man kommer in gratis på Gröna Lund såklart!
  Varför ska jag vinna Guldkortet? Jo, för att jag har aldrig haft ett guldkort och jag brukar åka till grönan rätt ofta. Mina föräldrar säger att det är onödigt att köpa Guldkortet för det kostar mer än 1000:- och alla gånger som jag går på grönan totalt kostar mer än det. Jag har tjatat och tjatat varje år men inget guldkort. Jag skulle vara jätte tacksam om jag vann guldkortet. Hejdå stor, liten och rund för nu vill jag till Gröna Lund!

 34. MAn får fri entre och man får en åkband varje dag i hela säsongen.
  Jag vill ha ett guldkort för att jag älskar gröna lund första gången jag gick dit så älskade jag det. Det är som ett levande paradis för mig gröna lund e bara bäst och man bara måste åka dit.

  Mvh/ Ramel <3

 35. Hej,
  Man kommer in gratis på Aquaria med guldkortet. Det är jättebra!

  Jag tycker att jag ska vinna för jag vinner ALDRIG några tävlingar. Plus att jag älskar Gröna Lund!

 36. Man kommer in på Gröna lund och Aquvaria!

  Jag vill vinna eftersom jag älskar karuseller och den fina utsikten av skärgården. Sådant har vi ju inte här i Uppsala! :)

 37. Man kommer in på aquarium gratis med guldkortet, men självklart också på grönan.
  Jag vill ha ett guldkort så jag kan åka hur mkt karuseller jag vill, och sen se alla grymma konserter ni bokat in. Sommaren då jag var 25 år ska bli en sommar att komma ihåg!

 38. Man kommer in på Gröna Lund såklart med guldkortet :D Jag önskar mig inget guldägg i påskpresent bara ett guldkort i ett påskägg för det räcker längre än tråkigt trist påskgodis. På Gröna Lund finns alla sommarens upplevelser samlade; Åh vad jag längtar till öppning!

 39. Hej ! Man kommer in gratis på Grönalund och aqvarium om man har guldkort! Jag vill vinna eftersom att jag älskar nöjesfält, åker hur mycket karoseller som helst.Älskar att lyssna på den härliga musiken, äta gott och titta på en massa folk! Jag brukar alltid ha tur att vinna vid Chokladjulet,kan hoppas att jag har tur och vinner ett guldkort också! jag skulle bli så glad så jag får glädjetårar! Hoppas hoppas! Kram kram vi ses när ni öppnar!

 40. Man kommer in gratis på gröna lund.

  Jag vill vinna kortet för att jag så ofta jag vill ska kunna känna pirret i magen när jag åker alla härliga aktraktioner.

 41. Heej, jag är en tjej på 12 år som har fattiga föräldrar, jag har varit på Gröna Lund en gång i hela mitt liv… det va super kul…. <3
  Jag får ibland inte ens äta mig mätt.. Jag skulle också vilja ha kul med mina kompisar i sommar, För de är alltid där och har jätte roligt tillsammans medans jag sitter hemma och stirrar in i en vägg.
  det ända jag har är min skoldator. :)
  Svaret är Man kommer in Gratis på Gröna Lund och på Aquaria.

 42. Världens bästa grönalund som är väldigt mycket bättre en lisseberg. Är erat största fan och köper alltid guldkort hos er varje sommar, för det är underbart!

  Kram!

 43. Man kommer in gratis på Aquaria, och Gröna Lund såklart!

  Eftersom jag ska sommarjobba i Stockholm i sommar så passar det ju perfekt med ett Guldkort. Tänk att avsluta varje dag på Gröna Lund!

 44. Fri entré till Aquaria och gröna lund.

  Med fyra tivoli tokiga barn + mig själv så vore det toppen att vinna ett guldkort. Skulle underlätta för oss som är fem stycken att vinna ett och komma närmare möjligheten att kunna köpa till resten så vi tillsammans kan få vara på gröna lund till och från i sommar=)

 45. Guldkortet ger mig fri entré och fria åk under alla öppetdagar på bästa Grönan! Jag skulle vilja vinna ett guldkort så jag kan spendera
  Mer tid på Grönan med min familj än vad som är möjligt idag. Stort tack för bästa parken!

 46. Hejhopp! Med guldkortet får man fri entré till både Gröna Lund & Aquaria!

  Jag borde vinna eftersom jag ska vara i Stockholm hela sommarlovet, och det roligaste här på sommaren är ju Gröna Lund. Fatta vad najs att ha ett guldkort så man kan ta färjan över och åka varje. varje dag! Blir typ tårögd av tanken. Så snälla snälla snälla snälla skicka mig ett guldigt kort, så lovar jag att spela på en av era sommarkonserter när jag bli rockstjärna!

  puss&kram///Olga

 47. Jag skulle vilja vinna ett guldkort för jag älskar verkligen grönan och om jag vinner ett guldkort så kommer jag även köpa ett till min kille så vi kan spendera hela sommaren där! :)

 48. Hej
  Du kommer in gratis på Gröna Lund och Aquaria samt fria åk men inte spökhuset.

  Jag vill åka med mamma och pappa på Grönan och vinner jag det här kortet så blir dom tvugna att följa med mig varje dag. Jag slipper Skansen och Junibacken och kan ha roligt hela dagen istället.

 49. skulle väldigt gärna ha guldkortet ! jag älskar grönan och kommer vara där varje dag som förra året ! vi ses !

 50. guldkortet ger gratis inträda på grönan(framför allt) men också på aquaria, samt en skysst rabatt till skara, kolmården och furuvik.
  Jag tycker jag borde vinna för att jag tycker det är grymt kul på grönan och jag skulle verkligen använda kortet till max, dessutom har jag inte råd att köpa ett själv.

 51. Man kommer in gratis på Gröna Lund och Aquaria.
  Varför jag borde vinna är för att jag skulle använda det väl under hela sommaren, åka så mycket tills jag inte orkar mer och gå på alla konserter! Bara ha det skitkul haha!

 52. Du kommer in på gröna Lund med fri entré och fria åk.
  Min motivering är:
  Att som småbarns förälder har man inte alltid råd med roliga nöjen. Och med detta kort kan vi komma iväg på lite roligare nöjen lite oftare.
  Gröna Lund är ju roligt för stora som små.

 53. Om man har Guldkortet får man fri entré till Gröna Lund men också Aquaria, ett vattenmuseum i närheten. Med Guldkortet har man även chansen att få delta i Gröna Lunds Genrep, en smyg-öppning innan den ordinarie premiären.

  Jag bör vinna för jag har en otrolig längtan efter tivolit, men sällan pengarna. 2007 var den senaste gången jag var där och jag har hört om allt nytt ni har införskaffat. Jag lovar att jag kommer använda kortet väl!

 54. Svar på frågan: du kommer in gratis på Gröna Lund alla öppetdagar. Du får även fria åk! Jag borde vinna guldkortet för jag är jättesjuk och behöver en uppmuntring. Det skulle vara så kul att vinna för jag älskar gröna lund. Jag skulle åka till grönan varje dag jag kunde och åka hur mycket som helst! Jag vill verkligen vinna!!

 55. man kommer in i grönalund om man har en guldkort.
  jag vill vinna för att jag älskar att vara på grönan och jag har aldrig haft en guldkort på grönalund, jag har varit på gröna lund 2 gånger på grund av att jag inte har råd med att gå in på grönan så plzzz jag vill vinna :D <3

 56. Guldkortet ger dig fri entré till gröna Lund och dess åk attraktioner. Å jag tycker att jag borde vinna Guldkortet på grund av att sett något som skulle göra mig extremt glad! På grund av att jag annars troligtvis inte kommer att ha möjlighet att komma till gröna Lund i år :-( så som sagt skulle det göra mig jätteglad Å jag skulle åka dit så ofta jag kan! ;-)

 57. Var kommer du in gratis om du har ett Guldkort?
  - Då kommer jag in på Gröna lund!

  Jag ska vinna för att jag älskar gröna lund och jag skulle tjäna på att ha ett guldkort istället för att betala varje gång jag är där!
  Jag köper alltid så mycket mat och grejer så man är ju helt pank när man kommer därifrån, hahah :)

 58. Man kommer in på grönan med guldkort!
  Jag borde vinna för att jag har alltid velat gått till Gröna Lund men har inte tillräckligt med pengar för att lägga på massa skoj och att gå dit med familj eller vänner. Det skulle vara underbart och få vinna guldkortet så man får en otroligt rolig sommar och att faktiskt få uppleva glädjen med vänner och er på Gröna Lund.

 59. Fri entré på Gröna Lund och Aquaria.

  Känslan av att ge bort ett guldkort till äldsta dottern till ett älskat ställe där jag och min fru träffades och jobbade i början på 90-talet.

 60. Guldkortet ger mig fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund!
  Jag vill gärna vinna då jag precis flyttat hemifrån, till stockholm, och att vara på Gröna Lund var den där stora händelsen som hände varje sommar! Jag vill njuta av min frihet!

 61. Rätt svar är Gröna Lund varje dag under hela säsongen + Grönans genrep och Aquaria.
  Jag vill vinna för att jag aldrig kan hålla mig borta från Grönan! Måste åka allt flera gånger om, vägrar förlora i femkampen, missar inte konserterna och klarar inte att stå stilla en sekund på dansbanan. Släpp in mig!

 62. Det är ju Grönan så klart!!!
  Vill gärna vinna ett Guldkort till min älskade dotter för att sprida extra guldglans över ett långt sommarlov.

 63. Man kan komma in gratis på aquaria om man har guldkortet. Jag borde vinna för att jag kommer vara på grönan hela tiden och att jag verkligen vill vara på grönan i år och träffa alla mina vänner ska vara där så jag har någon att vara med på sommarn och inte behöver sitta inne.

 64. Aquaria o Grönan.
  Med tanke på att jag inte varit på Grönan på några år så skulle kortet vara ett ypperligt sätt att ta igen det på plus att jag kan ta m yngsta dottern och gå in på Aquaria också =)

 65. Hej hej

  Om man har ett guldkort så kommer man in på grönalunds park helt gratis ;)

  Jag vill vinna de här kortet för att jag vill kunna åka till grönalund när jag vill. Jag hade kortet föra året och var på grönan en hel del, Jag tycket det är suppe kul!

  Kram Amanda

 66. Om man har ett Guldkort kommer man in gratis på den bästa nöjesparken, Gröna Lund!

  Jag skulle vilja vinna ett Guldkort för att jag ÄLSKAR Gröna Lund! Känslan av att tänka på Gröna Lund är helt obeskrivlig! Förra året åkte jag dit mer än 30 gånger! Guldkortet är verkligen värt varenda krona! Men om jag kunde vinna ett istället för att betala för det så skulle det vara guldvärt! Jag skulle verkligen utnyttja det till 100%!

  Tack Gröna Lund för att ni gör min sommar bäst! Mvh Milea Ullberg

 67. Med guldkortet kommer man in gratis genom entrén och man får ett härligt fint guldåkband gratis också!
  Jag har haft massor med härliga stunder på gröna lund under mitt liv. Under det senaste året har jag haft det svårt med skolan, jag har lite psykiska besvär som jag håller på att klara upp.
  Jag har varit på grönan varenda sommar så länge jag kan minnas, och det kostar en massa pengar… Jag letar efter jobb, men det är svårt för en 17-åring som jag. Så den här sommaren kommer jag inte att ha råd med något guldkort. Att få vinna ett guldkort skulle göra att jag får känna mig sådär fri igen, glad och lycklig. Och slippa tänka på skolan så jag kan ta tag i det nästa termin.
  Ni är bäst! Pussar och Kramar //Jossan

 68. Man kommer in gratis på Grönan!

  Jag vill vinna ett guldkort för att jag fullkomligt älskar Gröna Lund och att åka bergochdalbanor! Borde bara göra det lite oftare, vilket ett guldkort skulle möjliggöra för mig.

 69. På GRÖNALUND :D

  Jag vill jätte gärna vinna för jag vill ge det till en kompis som aldrig får göra något rolig, hon har aldrig varit där eller på något annat ” tivoli” för hennes föräldrar har inte råd. Och när vi alla andra hennes kompisar ska åka dit så kan hon inte följa med. Och det skulle vara jätte kul om hon fick det för det skulle betyda alla för henne. Hon prata jämt om hur roligt det hade varit men att hon aldrig får åka dit :( så vinner hon det skulle hon ha möjligheten att följa med oss andra och få gå på en nöjespark för första gången i sitt liv, hon har inte varit på en nöjespark någon gång i hennes 16 åriga liv :( så snälla ge henne kortet för hon förtjänar det verkligen! Hon är världens underbaraste person :))

 70. Med guldkortet får du fri entre och ett åkband per dag, så det är inte svårt att vara glad.
  Med vänner, skratt och stim kan vi sedan varva ner. Ta lite mat för att sen åka mer. När solen sedan sakta går ner är det dags för konserter, artister och bra musik. Hoppa i folkvimlet och dela lyckan med den fantastiska publiken, det är så jag med guldkortet kommer njuta av sen lång och underbar sommar på Grönan med mina vänner!

 71. Man kommer in på Gröna Lund såklart!
  Varför ska jag vinna?
  Jo, därför att jag inte har varit på Gröna Lund på mycket länge och skulle vilja pröva på alla nya attraktioner som tillkommit sedan dess.

 72. Rätt svar är gratis inträde till Gröna Lund samt Aquaria.
  Och jag vill vinna ett Guldkort för att jag fyller 36 år i sommar. Det är typ… jättegammalt! Men jag FÅR vara barnslig på nöjesfält, och det är de bästa ställen jag vet!! Och mina barn tycker nog att jag blir mindre pinsam med ett Guldkort!

 73. Guldkortet ger fri entré till Gröna Lund och Aquaria!

  Motivering:
  Som nybakad men fattig student detta år så måste sommarens dagar fyllas med en massa roligt, att åka till grönan fler gånger än en är ett faktum, men attans att man då inte alltid har råd! Dessutom så kan kvällarna spenderas med vänner och bra musik från alla bra artister som bokats, hur skulle sommaren i city kunna se bättre ut?

 74. Man kommer in gratis i entrén jag borde vinna för att grönan e det bästa på sommaren och jag har inte råd det här året med guldkort skulle va ASS snällt om jag vann

 75. Du kommer in gratis på gröna lund med ett guldkort.

  Min motivering: Jag tycker att jag borde vinna för att jag inte kommer ha råd att gå på grönan i sommar annars. Jag har inte varit på grönan på flera år och skulle jätte gärna vilja komma tillbaka och ha lika roligt som jag hade då. Jag har det inte så bra stält med pengar, lever på 1050 kr i månaden, så skulle inte ha råd att gå på grönan.

 76. Du kommer in gratis på gröna lunds entre. varför jag skulle vilja ha guldkortet är för att jag ska kunna ha en bra uplevelse på grönan med min familj och vänner, ett minne för livet!

 77. man kommer in grattis på alla ställen man kan komma in på. det är bara dra kortet vid spärrarna så är man inne. så kan man hämta åkband inne i gröna lund eller utan för. jag vill vinna för att jag hadde guldkort 2009,2010,2011 och vill ha det i år igen ;)

 78. Med guldkortet ingår inträde och kunna åka alla attraktionerunder sommaren. Jag vill vinna för jag inte kommer kunna köpa ett guld kort och jag kommer gå på konserter och åka med kompisar och familj i sommar. då skulle det va skönt om jag redan har vunnit ett och slipper tänka så mkt på att t med så mkt pengar då och då blir det roligare :D

 79. Med Guldkortet kommer man gratis in på Gröna Lund!
  Jag har kompisar som alltid köper Guldkortet och drar ofta till Grönan under sommaren och jag har aldrig råd med det och kommer aldrig få det av föräldrarna. En annan anledning till varför jag borde vinna ett Guldkort är att jag alltid har flera olika kompisar som vill till Grönan med mig men jag har inte råd med att gå 3 gånger på en sommar. DÄRFÖR behöver jag ett Guldkort, dessutom kommer det va en massa grymma konserter på Gröna Scenen jag kommer vilja gå på.

 80. Svar:fri entré, ett åkband per dag samt på alla konserter.. Den 27 april får man även komma på exklusiva ”Gröna Lunds Genrep”.
  Motivering: Bästa sättet att fira in våren och sedan sommaren är som alltid på Grönan!

 81. Du kommer in gratis på Gröna Lund!
  Jag vill vinna därför att Gröna Lund är det skönaste stället att hänga på på somrarna. Du kan träffa trevligt folk, äta sockervadd, lyssna på härliga konserter och självklart åka insane och gå i det läskiga spökhuset. Vinner jag så är grönan definitivt det stället jag kommer hänga på i sommar :)

 82. Man kommer in gratis på Gröna Lund och Aquaria.
  Jag tycker att just jag borde vinna ett guldkort för att jag är helt galen i karuseller! Trots att jag är 24 år gammal så blir jag som ett litet barn så fort det finns en åkattraktion i närheten. Och inte tal om alla härliga artister som är på Grönan varje sommar, dom vill man ju inte missa! Speciellt detta år är att lars Winnerbäck kommer, min sambo och jag hade vår första dejt på en Lars Winnerböck konsert :)

 83. Man kommer in gratis genom entréerna till gröna lund!
  Det spelar ingen roll vilket humör man är på, man kan vara ledsen såväl som glad. Går man till gröna lund så blir man alltid gladare! därför vill jag vinna guldkortet.

 84. Rätt svar är gröna lund !
  Vi är en familj på 5 personer vilket innebär dyra kostnader
  När vi går till er! Skulle va super att kunna ge min
  Son ett guldkort !

 85. Guldkortet ger dig fri entré och fria åk alla öppetdagar! :)

  Jag skulle vilja vinna detta kort för Gröna Lund är verkligen skit roligt och att kunna spendera en hel sommar där skulle verkligen vara bäst!
  Om jag vinner ett kort så kommer jag även köpa en till min kille så vi kan spendera sommaren på Grönan tillsammans! :)

 86. Man kommer in på Gröna Lund och Aquaria.
  Jag vill vinna för att jag har bara varit på Gröna Lund två gånger i hela mitt liv.

 87. man kommer in i parken gratis.
  jag borde vinna för att jag och min syster och min familj firar min och min systers födelsedag där (vi är tvillingar) och det skulle vara grymt kul att vinna.

 88. Jag tror att de e nere vid vattnet alltså vid tyrol och även vanliga ingången.

  Jag e med o tävlar föratt jag älskar gröna lund….och önska att jag hade mer pengar föratt kunna åka ditt oftare än vad jag kan.
  Jag åker nästan allt….de finns saker som jag inte åker men då åker jag dom andra sakerna flera gånger istället.
  De skulle va roligt o vinna så jag har nått o se fram emot i sommar o inte bara behöva vara hemma hela sommaren. =)

 89. Hej, jag anser att jag ska vinna ett Guldkort för jag älskar att vara på Gröna Lund på sommaren, inte bara för att åka saker utan det är mysigt att bara dra dit och gå runt. Med Guld kortet har jag möjlighet att göra det, då kan jag åka dit och bara åka tillexempel en karusell utan att känna att jag betalat massor med pengar eller om jag bara vill dit och njuta av sommaren som jag tycker är trevligt!

  Svar på frågan: Med guldkortet får du inträde och åkband gratis sedan får man rabatter i kjosken och affärerna.

  Sommriga hälsningar, Renate Fjeldal!

 90. Du kommer in gratis på gröna lund och på Aquaria! Vem kan inte det!? :)

  Jag vill vinna ett guldkort för att jag vill så gärna gå på gröna lund många gånger i sommar! Förra sommaren hade jag ett guldkort, men utnyttjade det aldrig, men det ska jag försöka i år :) Jag har inte råd att köpa guldkort eller gå in på gröna lund i år, då min ekonomi inte ser så bra ut nu :/ Jag hoppas verkligen att jag vinner idag, det vore toppen eftersom det är väldigt tråkigt här hemma, nu när jag är sjuk och allting :S

 91. Svar: Man kommer in gratis på Gröna Lund såklart :)

  Motivering: Jag är värdig att vinna för att jag har varit en trogen köpare av guldkortet i 3-4 år i rad och har tipsat flera vänner om det varje år ;) Vi blåser liv i parken ;)

 92. Svaret är att man får komma in gratis på GRÖNA LUND och AQUARIA!
  Hej jag heter Ella och har älskat GRÖNA LUND ända sen jag var där första gången när jag var 6 år och nu har jag fått veta att alla mina kompisar ska få Guld Kortet. Men min pappa och mamma tycker att det är för dyrt så jag får inte det. Jag önskade till och med mig ett guld kort när jag fyllde år men jag fick inte det. Jag hoppas verkligen att jag får Guld Kortet för då kan jag också få vara med mina kompisar och ha kul!
  Jag längtar tills i sommar då jag får träffa er på Gröna Lund. Bara så ni vet ni är bäst jag älskar er!!!!! <3333 :)

 93. Om man har ett guldkort så kommer man in gratis på gröna Lund och får ett gratis åkband.

  Jag vill jätte gärna vinna ett guldkort för tror att ja kommer gå
  ganska mycket på grönan men får inget guldkort för mamma och pappa.

 94. På bästa G R Ö N A N så klart!! Där man gillar o hänga på sommaren, å åka karusell, å äta karamell…. Och kolla konserterna så klart:)
  LÖöööv it! Längtar!!

 95. På gröna lund kommer man in om man har kortet!

  Jag borde vinna för att Gröna Lund äger och jag har längtat efter att åka dit sen ni stängde!

 96. Svar: Man kommer in i Aquaria! :D
  Motivering: Jag ääääääälskar Gröna Lund (så mycket att jag skulle kunna fria till Insane!), bokstavligt så Är det mitt andra hem. Jag går runt varje dag och drömmer om Gröna Lund, jag har t.o.m satt upp en lapp i mitt rum där jag för varje dag krysser dagar fram till 28 april, så t.ex kan det stå såhär ”39 dagar kvar tills Gröna Lund öppnar!” , ”38 dagar kvar o.s.v” .. :D Gröna Lund ÄR världens bästa ställe, jag går in vääldigt ofta på eran Facebook-sida, tittar på alla era senaste statusar + bilder och sånt, jag behöver seriös Grönalund-terapi inom snar framtid … ! Om jag vann Guldkortet skulle jag nog få ett starkt epilepsi anfall… Skämt åsido ;) Nej , men jag skulle nog bli sååååååååååå j*vla (förlåt för att jag svär..) överlycklig så att det inte finns!

 97. Svaret på frågan:
  Man kommer in på Gröna Lund ! Samt att man får åka fritt i alla karuseller ! Detta gäller under hela säsongen! Dessutom kommer man in gratis på Aquaria.

  Motivering:
  Här har ni en karuselltokig tant som nu i sommar fyller 30 år.
  Men att jag passerar detta sträck, betyder inte att jag karusellerna avstår.

  Tvärtom, för varje år som passerar vill jag bara åka ännu mer.
  Och detta är någon jag får när jag kommer till er.

  Sambon min han är rädd för allt som snurrar och säger att han mår illa.
  Därför behöver jag och sonen komma dit ofta, så han karuseller lär sig gilla.

  När skoj och enormt mycket skratt skall råda.
  Är det bara Gröna Lund som fixar båda!

 98. Med guldkortet, kommer man in gratis på Aquaria och får gratis entré på Gröna lund.
  Jag är en sådan som älskar att gå på grönan, men jag har inte hunnit så ofta som jag velat de tidigare åren. Jag köpte ett guldkort förra året, men då var det så att jag inte riktigt hann med så många gånger som jag önskade. Jag tycker att jag borde vinna för att denna sommar är jag inte så upptagen och kommer kunna gå på grönan MÅNGA gånger!

 99. Man får ju gratis inträde, såklart, på Gröna Lund och på Aquaria.
  Jag vill vinna för att jag älskar Gröna Lund otroligt mycket och hade guldkort år 2007 men har sedan dess inte haft råd med åren därefter eftersom jag haft dålig ekonomi. Jag skulle älska att få vinna ett guldkort och gå på Gröna Lund hela sommaren, det vore en fin sommar det, för jag minns hur underbar dagarna på Gröna Lund var under året 2007 och jag vet att jag skulle använda kortet till fullo och älska varje minut av Gröna Lund.

 100. Guldkort = fri entré till Gröna Lund och Aquaria.
  Motivering: jag har köpt Guldkort till min dotter och mig de senaste fyra åren. Det vore hygglo om jag kunde vinna ett eftersom jag ändå har det knapert och är ensam om att dra in stålar i vår lilla familj.

 101. Med Guldkortet kan jag som besökare på Gröna Lund få fri entré samt ett åkband varje dag under säsongen som sträcker sig mellan den 28 april – 23 september 2012. Det ger även fri entré till samtliga konserter, 10 % rabatt på kläder i Tivolibutikerna, en plusmeny om jag köper ett valfritt hamburgerpaket, får 30 % rabatt i entrén till Skara Sommarland, Kolmården och Furuvik, samt även till Aquaria.

  Anledningen till att jag vill vinna är att för att jag bor rätt långt från Stockholm och har endast varit på Gröna Lund 3 ggr under mitt 23-åriga liv. Om jag fick ett Guldkort skulle det motivera mig till att åka dit flera gånger under en och samma säsong och samtidigt kunna njuta av och upptäcka storstaden. Dessutom har jag en liten skräck för höjder, men genom att jag kan besöka Gröna Lund obegränsat med gånger under säsongen med Goldkortet, hoppas jag kunna överkomma min rädsla för höga höjder.

  Tack på förhand!

 102. Du går in gratis på gröna lund och Aquaria.
  När du entrar gröna lund, så andas du lycka och förväntan. Jag skulle bli så glad om jag vann och kunde göra min handikappade son lycklig med många besök denna säsong. :)

 103. Jag kommer in på gröna lund såklart!!

  Jag skulle verkligen behöva det här kortet så att jag kan gå på alla grymma konserter i sommar och åka bergochdalbanor varje dag. Sommarn skulle helt klart bli räddad med hjälp av guldkortet!!

 104. Man kommer in i både stora och lilla ingången till Gröna Lund med guldkortet.

  Jag har inte varit på gröna Lund på många år och det skulle vara roligt att kunna vara där hela sommaren!

 105. Man komer in på grönalund så klart!

  Varför ska jag få kortet? Jo för jag har alldrig råd själv att gå på gröna lund, och det är ju så roligt att åka karusell!!

 106. Gröna Lund? Haha :D
  Vill vinna för att var aldrig på grönaktig förra året så satsar på i år!:D

 107. Gratis kommer jag in på Gröna Lund

  Då kan jag ta med mina barnbarn ut på galej
  vilket härligt ståhej

  Glada goa ungar är det förut
  men det här får dem att slå bakut

 108. SVAR: Gröna lunds entré såklart + Aquarias entré!

  MOTIVERING: Jag skulle jättegärna vilja vinna Guldkortet för att.. Få äga ett eget guldkort! Haha! Tänk att få komma in GRATIS på Gröna Lund + ett åkband?! Helt underbart ju! Och jag har önskat mig ett guldkort i två år och när jag hör att kompisarna ska dit ångrar jag mig såå att jag inte önskat mig bara pengar att köpa ett kort för! En annan anledning är att jag inte kan köpa ett för egna pengar, och min födelsedag är den 23:e augusti så då är det lite för sent.
  Tack för att ni håller i denna tävling, kram :)

 109. Med gröna Lunds guldkort får jag fri entré till nöjesparken gröna Lund på varje öppen dag. Jag får även åka gratis på alla attraktioner.

  Varför ska jag vinna ett guldkort?
  Att gå på Gröna Lund har aldrig varit en självklarhet för mig. Mina föräldrar tog mig aldrig till nöjesparker vilket gjorde att jag alltid kände mig utanför när skolan började efter sommaren. Alla klasskamrater pratade om hur roligt de haft på gröna Lund under sommaren.
  Idag har jag varit på gröna Lund 3 gånger, lika kul varje gång. Men att vara student är inte direkt det bästa när man vill köpa åkband och åka till stängning.

  Ett guldkort skulle göra mig så glad för jag skulle få uppleva den sommar jag aldrig riktigt har fått göra.

 110. Rätt svar är att man får fri entre och åkband hela säsongen på Gröna Lund. Jag skulle gärna vinna för jag numera är en fattig student med lite för mycket prov och ingen tid till att ha roligt på min fritid. Men ett guldkort skulle kunna ändra detta och göra min sommar otroligt mycket roligare som ännu är oplanerad.

 111. Man kommer förstås in på Grönan med guldkortet och man får dessutom ett åkband per dag!

  Min motivering är att jag precis blivit dumpad och kan behöva komma iväg till Grönan och glömma mina bekymmer i sommar.

 112. Svar: gratis entré och fria åk på gröna Lund och fri entré till aquaria

  Hoppas på att vinna ett guldkort så jag kanske äntligen om jag nöter riktigt många gånger vågar åka något annat än blå tåget.

 113. Guldkort.. Varför inte döpa om det till platina direkt?
  Med allt som man får och alla möjligheter det öppnar för borde det vara ett självklart namn.
  Inte nog med att man får fri entré och fria åk under hela säsongen och tillträde till smyg premiären får jag ju även plusmeny på köpet till burgaren och 10% i tivolibutikerna på kläderna och kepsar.
  Även fall jag reser ut i landet i sommar och passerar andra nöjesparker så som Kolmården, Skara sommarland eller Furuvik så får jag ju 30% där också på entrén och på Aquaria får jag ju fri entré.
  Till sist varför ska jag betala dyra konsertbiljetter när Guldkortet funkar till alla Gröna lunds konserter, det blir ju nästan gratis till slut med allt man får ”på köpet”.

  Motervering: Efter ha följt eran line-up flitigt under vintern och nu får syn på den här tävlingen var man ju bara tvungen att delta.
  Har inte varit på Grönan nu på två år på grund av att jag varit för snål mot mig själv och inte tagit mig tiden. och varje höst har jag ångrat mig, varför åkte jag inte dit?
  varför åkte jag inte och kollade den spelningen?
  varför åkte jag bara inte ens in och strosade omkring inne på området som är så härligt på sommarn?
  Inga frågor hade funnits om man haft Guld kortet då hade man jag bara frågat om man kunde få sova över i radiobilarna.

  Så nu Grönan folket går jag ner på knä här framför datan, snälla ge mig den där fantastiska och magiska sommarn som man kan få med bara erat Guldkort.

  Hare gott//Robin

 114. Man kommer in på grönalund , där man kan glittra och vara sund. Många åk kommer det att bli där ibland kättingflygarn där man känner sig fri. Jetline, kvasten och många fler jättekul att åka och se, hela fina stockholm jag ser när jag i insane sitter och ler ! Detta fina guldkort i min hand skulle göra så jag hoppar av glädje och skriker Jag vann! Hoppas nu ni väljer rätt så syns vi snart på grönalund i rock-jet !

 115. Om man har ett Guldkort så får man fri entré till Gröna Lund och man kommer även in gratis på Aquaria!

  Jag skulle vilja vinna Guldkortet. Förut när jag var mindre så åkte min familj och jag jämt till Gröna Lund en gång varje sommar. Men nu så har det inte blivit av lika mycket, och om jag skulle vinna Guldkortet så kommer det definitivt bli att åka dit mer än en gång i sommar! :)

 116. Hej Grönalund! Ja, man kommer in gratis med ett guldkort vid entrén. Jag skulle gärna vilja vinna ett guldkort för att det kommer vara min andra gång jag har ett, det är ganska sällan att jag får köpa guldkort som är lite tråkigt. Så jag såg det här som en chans att få ett nytt guldkort, jag skulle bli evigt tacksam och jag skulle vinna ett. Jag har varit på Grönalund ungefär 5 gånger, och skulle gärna vilja gå igen. Jag har längtat så mycket tills det öppnar och längtar fortfarande, jag har till och med en kalender där jag kryssar varje dag tills det öppnar, jag hoppas på att det inte kommer bli så mycket strul med karusellerna iår, inte för att det var det förra året men det hände väll ibland. Tack för mig, med vänliga hälsningar Daniel Benjamin.

 117. Man kommer in på Gröna Lund! Jag vill vinna guldkortet för att jag vill kunna gå flera gånger på Gröna Lund än en gång, men har aldrig råd me mer än en gång :/

 118. Guldkortet ger en även fri entré till gröna lund!
  Förra året hade jag guldkortet och det kortet gjorde många härliga sommarkvällar över Stockholm!!

 119. Gröna Lund
  Anledningen för att jag ska vinna är:
  Skulle bli så glad
  Har inget emot att så i rad.
  För att stå i kö till en rolig karusell
  det kan jag göra varje kväll.
  Sommaren kommer att bli kanon
  Regnar det så tar jag på mig min galon.
  Huvudsaken är att få åka hur mycket jag vill
  och få det att känna imagen lite kill.

 120. Gröna lund,aquaria
  jag vill vinna tävlingen eftersom jag älskar gröna lund från hela mitt hjärta och om jag vinner så åker jag till gröna lund varje dag det ska bli bäst om jag vinner !

 121. Har man guldkortet kommer man kommer in på alla ordinarie dagar, konserter och även Gröna Lunds genrep, om man köper det innan den 27e april.

  Gröna Lund har ett stort och brett utbud av härliga sommarnöjen. Ett guldkort på Gröna Lund skulle av mig definitivt kantas av heldagar med karuseller, tidiga nätter i publikhavet framför bra artister och om tiden räcker till kanske även på en bänk med en mjukglass i hand.

 122. Man går in till förköpsbiljett Och där Visar du din kort och får gratis entré och Gratis Åkband.
  Jag skulle vilja vinna Guldkort för att jag har betalat ungefär 2000 – 2500 för entré och Åkband + Spökhuset.
  Därför vill jag vinna Guldkort Så jag slipper Betala lika mycket som förra året.

 123. Man kommer såklart in gratis på gröna lund med Guldkortet! Jag borde vinna för jag är ett stort fan av gröna lund och har spenderat mycket pengar där. Vill såklart även ägna en stor del av min sommar på gröna lund i år igen. Hade såklart ett guldkort förra året också. Jag sköter mig alltid efter de regler som gäller på Gröna Lund och är helt enkelt en trevlig besökare ! Vore härligt om man kunde få spara lite pengar den här sommaren. Eller så kan man ju tänka att det blir mer pengar över till att spela spelen som ni har hos er. Ha det bra /Dennis

 124. Fri entre och fri åk band varje dag.

  Grönaaa Lund är bästa man gör i Sverige, det låter människan blir glad hela året, och låter honom sakna den.

 125. Om man har guldkortet får man ett åkband per dag och fri entré hela säsongen. Man får även massor rabbatter och sådant. Och man kommer in på Aquaria! Grymt!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna för, jag bor på Gotland året runt så har inte möjlighet att besöka Gröna Lund så mycket som jag önskade. Och i sommar ska jag spendera en hel del tid i Stockholm, så det skulle vara väldigt roligt att åka till Gröna Lund!
  Mvh Matilda

 126. svar på frågan: Guldkortet ger dig fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund inklusive fri entré till Aquaria.

  Min motivering:
  Tänk om ett guldkort jag skulle ha, gud vad min sommar skulle bli bra. Ta bussen in till Stockholmstad varje dag och bara njuta på grönalunds karusellparad. Åka insane så det kittlas i magen, åh det är så kul så jag får ta mig i kragen.
  I tio år har grönalund varit min nöjespark nummer ett, så ett guldkort skulle vara riktigt fett!
  Denna tävling passade mig precis i smaken, hoppas jag denna gång drog i lyckospaken. Tack för denna tävling ni har, och jag nu hoppas att det är jag som i sommar till grönan drar.

 127. Jag kommer in på Gröna Lund + till alla åkatraktioner Vidare kommer jag även in gratis på Aquaria.
  Jag fyller idag 59 år och går ofta på Grönan, Dans, uppträdanden + även lite åkatraktioner då och då.

 128. Guldkortet gäller för en person och ger fri entré och ett åkband per dag hela säsongen vilket är 28 april -23 sept.
  Om man har guldkort får man,
  10% rabatt på alla kläder och kepsar i Tivolibutikerna.
  Plusmeny när man köper valfritt hamburgerpaket i fastfood restaurangerna.
  30% rabatt på entrén till Skara Sommarland, Kolmården och Furuvik och fri entré till Aquaria.

  Jag vill verkligen ha ett guldkort och det har jag velat ha väldigt länge nu jag har aldrig varigt på grönalund men jag skulle ändå kunna berätta det som jag varigt där för jag kan allt om grönalund!
  Jag har en pappa som bor i stockholm och jag ska var där hela denna sommaren så då har han sagt till mig att vi kanske kan gå på grönalund men om jag känner honom rätt så blir det inget, men om jag fick ett guldkort så skulle vi kunna gå många gåner för då skulle jag kunna betala för mig själv så jag hoppas verkligen att ni förstår hur mycket jag vill ha detta kortet det skulle verkligen betyda mycket för mig!
  Med vänlig hälsning, leja <3

 129. Jag älskar Gröna Lund för att: det finns roliga och spännande attraktioner, god mat och rolig underhållning samt jätte trevlig personal. När jag var på gröna Lund senast så åkte jag katapulten 23 gånger och jetline 21 gånger. Jag ska även komma på premiären den 28 april. Ni är faktiskt det bästa nöjesfältet!! Det är min motivation:)

  Frågan: man kommer in gratis i entré och får ett åkband varje dag på GRÖNA LUND :)

 130. Svar: Gröna Lund

  En mamma som fortfarande älskar karuseller och nöjesfält. Man räknas ju inte som vuxen förräns man vågar släppa loss barnet inom sej. Men ett guldkort skulle ju definitivt hjälpa till så att man kan åka till Grönan med familjen fler gånger under sommaren. :) Nu håller jag tummarna.

 131. Svar: med guldkortet får du fri entré till grönalund och fria åk.
  Jag borde vinna för att jag verkligen älskar att gå på grönalund! Sen var jag inte där förra året så om jag skulle få ett guldkort skulle jag använda det flitigt! Jag har tänkt att köpa guldkortet flera år tidigare men det har inte blivit av eftersom jag inte haft råd :( så om guldkortet skulle bli mitt skulle det var grymt kul och somsagt det skulle används flitigt av mig för jag älskar älskar att gå på grönalund! Det är en av grejerna jag verkligen ser fram emot på sommaren för att jag bara går en gång oftast! // Elin :)

 132. Att en varm och skön dag under sommartiden är det bästa jag vet Så vill jag helst tillbringa en sån dag på grönan! och skulle kunna göra det varje dag! Jag älskar att känna den Varm/kalla luften tryckas imot en när man sitter i extreme eller värför inte en skön bergodalbana! Jag och mina kompisar brukar ofta åka till grönan! Det är ett underhållande ställe och finns mycket att göra! Det är min motivering till att just jag ska vinna kortet!

 133. Svar: Gröna Lund
  Motivering:
  Pirr i magen, sockvadd och idoler på scen – Skulle lysa upp mina sommardagar med solsken! Låt mig få ha barnasinnet kvar – Låt mig hänga på grönan många dar! Finns inget som låter adrenalinet rusa som när man i berg- och dalbanan får susa. Snälla låt mig få ett guldkort – så Jag kan göra slag i saken och inte bara drömma mig bort!

 134. svar: Gröna Lund!

  jag vill verkligen vinna ett guld kort för jag älskar grönan och man har alltid lika roligt när man är där, tröttnar ALDRIG på era karuseller!
  nu som ungdom så har man ju inte så mycket pengar för att hitta på något och då skulle verkligen ett guld kort sitta perfekt för då kan man ju göra något varje dag om man nu skulle vela det!
  älskar speciellt pop expressen,extreme,insane,frittfall/frittfal tilt och jet line! :)
  glöm inte: JAG ÄLSKAR GRÖNAN!! <3

 135. När man kommer till Grönalund så finns det några kassor där man kan betala för att komma in pp grönan. Och brevid kassorna så finns det en spärr där man drar kortet och så kan man gå in!

  Jag borde vinna för att jag vinner verkligen aldrig på sånna här tävlingar! Mamma ska köpa ett guldkort till mig men det skulle vara roligare om man vann ett guldkort istället! För jag vinner aldrig! :)

 136. Hej!
  Jag råkade skriva fel mejladress i min kommentar! (skrev den idag 21mars kl 11:32)
  Men den rätta mejladressen står i denna kommentaren! :)
  //Elin

 137. Jag kommer in på Gröna Lund :D
  Jag vill vinna ett guldkort för att jag vill åka karuseller på Gröna Lund hela sommaren men jag har inte råd med ett guldkort eftersom jag måste kunna köpa sockervadd ;-)

 138. Man kommer in gratis på Gröna lund!
  Om jag vann så skulle jag gå på Gröna lund varje dag hela sommaren för det är det roligaste jag cet. Det är
  höjdpunkten på sommaren att få åka till Grönan och träffa kompisar!!

 139. Hej hej man kommer in på Grönalund med guld kortet och får gratis åkband och fri entré. Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom mina kompisar hade förra året och åkte dit nästa varje dag iallafall en gång i veckan och vad skulle jag göra då bara för att jag inte visste att det fanns om jag visste att det fanns skulle jag börjat spara tidigare men eftersom jag inte visste det skulle jag börjat när ni hade öppnar och skulle inte haft råd tills ni stängde jag skulle så gärna vilja ha ett guld kort för jag kan då åka in till de varje dag och det skulle vara drömmen att gå omkring där med kompisarna.

 140. Jag kommer in gratis till Grönalund :D

  Om jag skulle vinna skulle jag åka till Gröna lund nästan varje dag med vänner och familj och så skulle jag bli världens gladaste eftersom jag bara älskar att åka karuseller hela tiden!

 141. På Gröna Lund. Härmed lovar jag att om jag vinner ska jag övervinna min höjdrädsla och åka Fritt fall 5 gånger varje dag, hela sommaren.

 142. Man kommer gratis in på gröna lund om man har ett guldkort! Jag skulle vilja vinna ett guldkort för att jag älskar grönan och vill åka dit så ofta som möjligt, men kan dock inte för att mina pengar tar slut så snabbt. Skulle jätte gärna vela ha ett guldkort, lycka till allesammans!

 143. Man kommer väl in på gröna Lund? Samt dom nöjesfält som tillhör koncernen?
  Jag vill ha ett guldkort för att jag har haft ett tufft år känslomässigt och vill gärna ha lite skoj med mina systerdöttrar som alltid får varsitt guldkort av sin mamma varje år!

 144. GRÖNA LUND. På kungliga djurgården i stoEkholm.
  Vill vinna guldkorn för att ha möjligheten att se bra konserter och fly vardagens tråk med roliga attraktioner

 145. Rätt svar: Guldkortet gäller som entre på Gröna Lund varje dag, inklusive alla konserter. Med Guldkortet får även pesonen som äger kortet att åkband varje dag som gäller på alla attraktioner förutom spökhuset.

  Motivering: Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då jag själv inte har råd med guldkort och jag har en massa vänner som kommer vara på Gröna Lund i år, så som alla andra år.

 146. Mitt svar är att med Guldkortet kommer du in gratis på Grönan (så klart) samt även gratis på Aquaria!
  Jag skulle vilja skänka mitt Guldkort till min 13-årige son, som kommer att vara lite ensam i sommar, när kompisar reser bort och föräldrar arbetar. Han, som fullkomligen älskar Gröna Lund, och alla aktiviteter som finns där, kommer bli överlycklig!
  //Annika

 147. Om man har ett guldkort så kommer man in gratis på Gröna Lund, men även på Aquaria.

  Jag önskar verkligen vinna guldkortet då jag vet två spelningar hos er jag vill gå på redan nu. Problemet är att jag inte har någon förväntad stabil inkomst fram till hösten. Vet också att jag skulle må gott av att falla fritt eller skrika mig hes i någon av attraktionerna, jag behöver någonting att se fram emot i sommar!

 148. Grönalund…….. Behöver vinna guldkortet då jag har en hög med ungar som alla vill gå på grönan hela somrarna och alla vill att mamma ska åka med på allt, så mycket åka blir det ;-)…

 149. Vid dom där stora höga grindarna kommer man in med guldkortet. Jag bör vinna för att jag aldrig har haft ett guldkort förut. Och min kompis och jag tänkte åka till grönaLund väldigt mycket iår. Och då skulle jag behöva ett guldkort puss ses i sommar <3

 150. Svar ja!

  Min motovation är att jag bevisar att Grönan står inte bara för en ohälsosam sak, tvärtom. Ett tjugotal åkturer är ett träningspass som är enormt och med lite hjärna runt valet av mat kan ett besök på Grönan vara en ren hälsokur. Glatt i sinne och fysisk aktivitet – dessutom till bra musik är en fullträff rakt av. I fjol besöktes Grönan fem gånger av mig – både som nöje och som en del i mitt träningsprogram. Människor med viktproblem (som jag) har ofta föreställningen om att allt som är skoj är onyttigt eller ohälsosamt. Jag vill bevisa motsatsen, mer er hjälp. :-)

 151. Med guldkortet på fickan kommer du in gratis på Grönan, varje dag under hela säsongen i år.
  Du får åka bergodalbanan, kärlekstunneln och allt annat kul, så mycket som det bara går.
  Ett blingbling-kort med min signatur på som hamnar i VIP-register,
  skulle få mig att känna mig som Grönan-kändis när jag vrålar till årets artister.

 152. Man kommer in gratis på Gröna Lund och Aquaria med Guldkortet. Motivering: Jag har drömt om att få åka attraktionerna igen sen jag blev rullstolsburen, men har tvekat eftersom jag inte vetat vad kroppen klarar av efter jag blev sjuk. Med ett Guldkort kan jag testa i lugn och ro utan att känna mig till besvär om det inte blir så många åk per dag. Har haft Grönt kort i flera år och kunnat följa vännernas åkturer från marken, men nu vill jag också få åka.

 153. Hej!

  Om man har Guldkortet kommer man in gratis på alla éntrer och attraktioner! :)

  Min motivering!

  Jag skulle vilja vinna Guldkortet för att ge det till min bror som hamnat i en ekonomisk katastrof i familjen, detta har påverkat mycket, han kunde inte åka förra sommaren till grönan och kommer förmodligen inte kunna åka denna!

  Tack på förhand!

  MVH//
  Elias Tobal

 154. Hej! Med guldkortet kan du gå in gratis i Gröna lunds entré samt på Aquaria. Jag vill vinna för att jag är på gröna lund så himla mycket! Jag bor i Uppsala är 18 år och ändå åker jag för att se alla dom bra artister och band som ni bokar. Grejen är den, eftersom att jag är där så mycket så blir jag jämt jätte åksugen när jag är där. Jag vill bara springa och köpa ett åkband direkt och åka tills jag spyr. Men jag har inte råd med det, fattig student:(. Så jag skulle jättegärna vilja vinna ett guldkort så jag och kan njuta av att åka era attraktioner när jag är där, och då kommer jag också kunna åka dit ännu oftare!:) / Med vänliga hälsningar Fabian Thorslund.

 155. Svaret var såklart fel. Man kommer in på Grönan. Missuppfattade frågan till om man kommer in gratis på grönan eller inte. Sorry, my fault :)

 156. Svaret på frågan är Gröna Lund och Aquaria.

  För ungefär ett år sedan träffade jag en tjej på internet och sedan dess har vi varit bästa vänner. Vi planerade att gå till Gröna Lund första dagen ni öppnar för vi älskar att åka karuseller så sjukt mycket och vi skulle fira våran ett års vänskap där. Och jag skulle älska att få den möjligheten och även åka dit fler gånger under året.

  Dessutom fyller jag snart 19 och skulle se det som världens bästa födelsedagspresent.

 157. Hej Gröna Lund.
  Jag ska nu besvara några frågor.
  Fråga 1. Ett Gröna Lund Guldkort ger en person fri entré och ett åkband per dag hela säsongen ut.
  Man har också fri entré till Aquaria.

  Fråga 2. Jag vill gärna vinna Guldkortet eftersom att jag har aldrig varit i Gröna Lund, fast jag har besökt hemsidan ett antal gånger. Det blir spännande om jag vinner Guldkortet, då kommer jag och besöker Gröna Lund på en gång.
  Vi ses hoppas jag:)

 158. Man kan gå in gratis överallt på Grönan om man har ett guld-kort! :D jag tycker att jag ska vinna för att jag tycker att det är så himla roligt på grönalund och för att jag inte har åkt alla karuseller ÄN…! ;D

 159. Aquaria!
  Jag borde vinna därför att jag älskar gröna lund och kommer att sprida glädje där i sommar!

 160. Med Gröna Lund’s guldkort kommer man in gratis på parken och får dessutom 1 åkband gratis om dagen. Man kommer in på alla attraktioner med guldkortet, förutom spökhuset. Med Gröna Lund’s guldkort har man även en fri entré på Aquaria som inte ligger långt ifrån Gröna Lunds entré.
  samt att du dessutom får 30% Rabatt på inträdet till Kolmorden, Furuvik och till o med Skara Sommarland.

  Jag skulle mer än gärna vilja vinna tävlingen då jag som arbetslös har väldigt svårt att prioritera roligt över att överleva, visst finns det lite pengar över alltid, men jag har en underbar flickvän i Varberg som jag åker ner till o hon upp till mig i turordning o där försvinner tyvär den sista slanten. Så när jag såg den här tävlingen så tänkte jag, att varför inte ge det ett försök? Om jag vann så skulle jag framförallt kunna ta med tjejen till Gröna Lund och Aquaria o visa 2 av stockholms absoluta favorit platser, inte bara för attraktionerna utan även den fina miljön som just Gröna Lunds tivoli har.
  Nu håller jag tummarna och hoppas på ett underbart år 2012 både för er och för alla andra. /tack Mattias

 161. Svar: Du kommer in gratis på hela Gröna Lund
  Motivering: Jag vill komma in gratis på Gröna Lund. Väl där inne får jag en rolig stund. Gröna kortet är också bra, men det är Guld kortet jag helst vill ha.

 162. Man kommer in fritt på Gröna lund hela sommaren och man får åka hur mycket karuseller man vill.
  Jag är värd att vinna ett guldkort till gröna lund i sommar för jag har just flyttat hemifrån och då har man rätt ont om pengar eftersom jag studerar. Det skulle betyda sjukt mycket om jag vann det, så jag kan gå på konserterna.

 163. Med guldkortet kommer du in gratis på Grönalund och Aquaria.

  Motiveting:
  För att jag vill ha en riktigt rolig sommar med mycket bra musik och karuseller.

  Rosor är röda
  Violer är blå
  Jag ska ha kortet
  Så de så.

 164. Du kommer in på världens bästa plats.
  Jag kan va världens bästa människa. Inte mer än rätt att ge mig ett guldkort

 165. Jag tror man kommer in samma sida där fast man får gå in gratis med kortet:) utan att betala..:) eller ja .. Men om jag vann ett guldkort till gröna Lund skulle jag bli superlycklig//kramar jasmine
  Ps: Gröna Lund = bäst<3 ngn gång när ni får mer mark.. Så gör en badplats i pooler det skulle vara grymt!

 166. Rätt svar: man går in gratis på gröna lund och även fria åk.

  Jag vill jättegärna vinna guldkortet därför att jag får aldrig nog av att åka alla attraktioner på en dag. Jag minns när jag var liten och åkte med familjen på morgonen när grönan öppnade tills dom stängde sent på kvällen och när vi skulle åka hem så grät jag för jag hade så kul och ville inte åka hem minns jag, så min mor fick ta med mig dit dagen efter igen för att göra mig nöjd. Får inte nog med karusellerna än idag, Med ett guldkort så skulle jag kunna åka flera gånger i veckan hur mkt som
  helst, det skulle.vara en dröm som gr i uppfyllelse.

 167. Man kommer in på Gröna Lund så klart!

  Motivering:
  Lotteri och skräpmatsmagi vidare till karusellskrik och musikpublik
  Satsar allt på ett kort i guld
  Får dessutom köföreträde utan skuld
  Denna sommar kommer bli ingen annan lik:-)

 168. Hej hej man kommer in vid dom stor grindarna. jag vill ha ett guldkort för att jag aldrig har haft ett guldkort förr och det skulle vara kul om jag kunde få ett. min kompis ska köpa ett och om jag har guldkort så kommer vi varje dag till er puss ses i sommar

 169. På hela gröna lund :)
  Jag vill vinna för att i år är det grymt bra artister där. Jag skulle vilja se dem, men då räcker ju ett grönt kort. Jag vill ju såklart kunna åka kärlekstunneln och frittfall. Sen så är grönan det bästa på sommaren, förutom ben & Jerry glass, men det finns ju på gröna lund :) Det är också ett bra ställe att träffa nya vänner och kanske kärleken ;)

 170. Man går in med guldkort vid andra sidan av den vanliga entren där det står folk om man betalar och går in. Brevid har de en speciel gång för folk med kort som man drar och går förbi själv. Brevid den vanliga entren !
  Jag tycker jag ska vinna för min familj har inte så mycket råd till allt och jag har bara varit i grönan då jag va 8 , nu är jag 15 ! så skulle bli glad om jag vann :D

 171. Guldkortet ger gratis inträde varje dag, även på konserter, under Gröna Lunds öppetsäsong. Du får även komma in gratis på Aquaria och 30% rabatt på entrén till Skara Sommarland, Kålmorden och Furuvik.

  Varför borde jag vinna?
  Jag bor väldigt nära Gröna Lund. Eftersom jag gör det så blir det många besök på nöjesfältet, eftersom jag är extremt social och ofta hemma mycket på somrarna. Om jag inte skulle ha ett guldkort skulle det bli för dyrt och jag skulle inte kunna gå dit så mycket som jag skulle vilja.

 172. Man får komma in grattis på ”Gröna Lunds Genrep” fredag den 27 april Genrepet är en tradition då vi smygöppnar parken dagen innan premiären bland annat för alla Guldkortsinnehavare!. Asså jag tycker att det finns andra som kanske behöver vinna mer än mig men det skulle va roligt att vinna eftersom jag har längtat länge att åka diit förföra året kunde jag inte eftersomm det e fett dyr o man hade inte mkt pengar o föra sommaren längtade jag som fan o blev gravid så har inte heller kunna åka men den här året då jävlar även om jag inte vinner så ska jag åka o jag ska åka på allt och inte fega ur!:) men det e bara det skulle vara kul o vinna det e bara om man har tur elller otur:)

 173. Svar: Man kommer in gratis på Gröna Lund och då får man även ett gratis åkband som gäller överallt på Grönan förutom i Spökhuset.

  Motivering: Mina föräldrar är mitt uppe i en skilsmässa och eftersom min pappa är en dryg jävel som förstör mitt och mammas liv så har han tagit allting vi äger. Mamma har inget jobb så om vi inte passar oss så kanske vi måste flytta. Jag tvingas jobba för att vi ska kunna bo kvar. Men ingen vill anställa mig så jag bakar och säljer det på Stockholms gator. Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann ett guldkort eftersom det betyder att jag faktiskt kan roa mig lite i sommar istället för att jobba varje dag…

 174. Kolmården. Skara sommarland . Furuvik. Aqvaria och gröna lund!

  Anledningen till att ja tycker att ja ska vinna är att de e nästan precis ett år sen som ja börja jobba å ja har haft endast en vecka semester på den tiden å art ha ett guld kort i sommar å att bra kunna åka till Grönlands å ta det lugnt å ha lite kul på dagarna eller bara åka dit å dansa å ta en sockervadd efter jobbet skulle vara guld och en riktigt bra avslutning på en dag å få ha roligt å komma bort lite med några kompisar :-)
  Mvh Ida

 175. Guldkortet ger dig fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund! Jag vill så gärna ha ett guldkort! Gröna Lund är något jag förknippar med glädje och härliga sommarkänslor. Jag är 22 vintrar men känner mig som ett litet barn så fort jag passeras entrén in till Gröna Lund! Alla härliga sommarkvällar spenderande med vänner och bra musik som Hoffmaestro och Veronica Maggio – oförglömliga kvällar! Jag skulle bli överlycklig om jag vann!

 176. Du kommer in på följande gratis:
  -Gröna Lund (Även under konserter)
  -Aquaria
  -Gröna Lunds Genrep

  Jag tycker att jag ska vinna efterssom det skulle ge mig och min flickvän en chans att få komma till Gröna Lund! Det skulle bli hennes första gång där och jag skulle kunna visa henne runt och åka era allra läskigaste attraktioner tillsammans med henne!

 177. Alla konserter på Gröna Lund
  Till Aquaria
  Med 30% rabatt, till Kolmården, Furuvik samt Skara Sommarland

  Jag vill vinna för att jag har så gott om tid (pensionär) och gillar attraktioner. Dessutom gillar jag Gröna Lund trots att jag är från Göteborg!

 178. Svar: Man kommer in gratis på Gröna Lund och man får även ett gratis åkband som gäller överallt på Gröna Lund förutom på spökhuset.

  Motivering: Mina föräldrar håller på att skiljas och eftersom min pappa är en dryg jävel så har han tagit allting. Mamma har inget jobb och jag bor med mamma på heltid. Eftersom hon inte har ett jobb så måste jag jobba för att vi ska kunna bo kvar och jag skulle bli helt överlycklig ifall jag vann ett guldkort, för jag älskar verkligen att gå på Gröna Lund. Men som sagt var så har vi inga pengar så jag kommer inte kunna gå på grönan i sommar. Men om jag vann ett guldkort så kan jag ta en paus från allt slit och släp på jobbet och bara roa mig! Unna mig lite tid för mig själv.

 179. Man kommer in på gröna lund gratis om man har guld kort.
  jag tycker att jag ska vinna eftersom jag inte har varit på grönan på flera år och det skulle bli en perfekt födelsedagspresent.

 180. om man har ett guldkort har man fri entrè till grönalund och aquaria.
  jag vill vinna för att jag har bara varit på grönalund en gång, det skulle va kul att kunna gå på grönan med mina kompisar fast jag inte har några pengar. så helt enkelt skulle kortet göra min sommar så sjukt awesome!!!! puss&kraaaaaam

 181. Svaret är :

  Gröna lund så klart!

  Om jag vann guldkortet skulle jag utnyttja det varje dag för att hälsa på min sambo som i sommar kommer jobba på Gröna lund! och självklart njuta av alla spelningar, karuseller och annat kul som händer på grönan!

 182. Svaret på frågan: Man får fri entré och kommer in gratis på aquaria.
  Jag vill vinna guldkortet för att kunna ha kul varje dag och vara med mina kompisar på världens bästa ställe, alltså grönan! Och alla Mina kompisar ska köpa guldkort men jag kommer inte ha pengar till det och vill inte vara bara där jag bor hela dagarna medan alla andra är på grönalund. Så vill vinna guldkortet för att kunna umgås med Mina kompisar och ha galet kul!

 183. Man kommer in på gröna lund med ett guldkort. Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig varit på gröna lund och den ända gången jag varit där är när jag var 2 år. Men då fick man inte åka något ju. Hehe. :-)

 184. Med Guldkortet kommer man in gratis på Gröna Lund och på Aquaria. Jag skulle vilja vinna ett guldkort för att få en jättebra sommar med jättebra musik och roliga karuseller. Jag har inte åkt karusellerna på gröna lund på jätte länge eftersom det är så dyrt att köpa åkband så det skulle vara jättekul att få åka alla de nya karusellerna…

 185. man kommer in på GRÖNALUNDS INGÅNG
  För jag e bäst och har inte haft guldkort innan så tycker jag borde få ett :)

 186. Mitt svar: Man kommer in gratis på Gröna Lund med ”Guldkortet”.
  Det vore en fröjd att njuta av Gröna Lund och alla roliga attraktioner gratis denna sommar. Skulle på så sätt besöka parken flera gånger under säsongen :)

 187. Man kommer in direkt till grönalund , till en kö där man får åkbandet.

  Jag skulle vilja vinna för jag älskar grönalund och jag har alltid velat ha ett guldkort , jag skulle gå dit ungefär varje dag förutom dom dagarna jag har aktiviteter.

  Kram

 188. Då man kommer in på grönalund gratis med ett guldkort (svar på frågan) och är dessutom bättre än en utlandssemester till cooköarna och cooköarna är min dröm att få åka till någon dag så anser jag att jag borde få vinna så jag får roa mig när som hellst under sommaren mellan varven på sommarjobbet. Snälla låt en 22 åring få återuppleva pirret i magen igen.

 189. Man kommer in gratis på Gröna Lund såklart!
  Men man får även vara med på ”Gröna Lunds Genrep” som är en tradition då ni smygöppnar parken dagen innan premiären.

  Motivering:
  Drömmen var ju att få jobba hos er i sommar och kunna spendera varje dag på detta underbara nöjesfält. Nu blev det ju tyvärr inte ett jobb hos er och då vore det toppen att få vinna detta guldkort som ett ”plåster på såren” så jag ändå har råd och får möjligheterna att besöka er varje dag under mitt sommarlov tillsammans med vänner och familj :) Kör hårt i sommar!

 190. Man kommer in gratis på aquaria.
  Jag vill ha guldkortet för att kunna åka till gröna Lund ofta och träffa många kompisar. Jag vill också ha det för att jag inte ska göra NÅGONTING i sommar och grönan skulle kunna underhålla mig, haha..
  Det här var några anledningar varför jag vill ha guldkortet. Jag är verkligen inte bra på att skriva motiveringar men nu har jag i alla fall försökt.

 191. Jag gillar allt som är kul oavsett om man har gjort det tidigare eller om det är nya saker.. allt handlar om ens inställning till saker och livet. Och Gröna Lund är inte nåt som man tröttnar på år efter år… Och detta kort skulle ge mig total frihet…

 192. Aquaria!

  mitt bästa minne kommer från gröna lund. Johnossi 2011 var den bästa konserten jag upplevt! Alla era attraktioner är dessutom superawesome! Det finns verkligen något för alla och det är bra. Min favorit är Popexpressen, för det är alltid grym musik som spelas till värsta roliga karrusellen som man får pirrets pirr i magen. :)

 193. Svar: Gröna lund

  Varför jag ska vinna..
  Jag har 10000 minnen från gröna lund.
  Mer än 60% av alla konserter jag varit på har varit på gröna lund!
  Jag har sett på Håkan,Mustasch,Europe,H.E.A.T, the ark,Mando diao, Von Benzo,The Poodles och mååånga fler!
  Ett av mina bästa minnen var när jag och min bästa vän var på rockbjörnen galan. Det var en slags*gissa intro tävling* Och en av mina idoler Dregen höll i tävlingen. Jag och min kompis skrek och vinkade för att kunna gissa låt. Det var Paradise city med Guns n roses. Vi vann Ulrik Munther’s äpple..Då jag inte ville ha det gav jag det till några av hans fans. Sen såg jag att en tjej fick Håkan hellströms vinmugg och jag vill verkligen ha den och bad om att få den men jag fick nej. Senare kom tjejen fram till mig och gav mig muggen för att jag skulle bli glad!
  Gröna lund är verkligen Sommar! Det första jag tänker på när jag hör sommar är Gröna lund.
  Jag tycker jag borde få guldkortet för att jag ska kunna få fler underbara gröna lund minnen! Sen så behöver jag pengar till mitt band Appatite så vi kan så igenom! Så det vore underbart att få ett guldkort så man kan få njuta av Sommaren varje dag!

  Tack så mycket! kram

 194. Du kommer in på Grönalund och skansen.
  Jag skulle gärna vela vinna för jag älskar gröna lund kan inte få nog av det så det skulle typ vara en ärat få ett kort =) Grönan är det bästa nöjesfältet jag vet och i år kommer jag vara i stockholm med pappa mycket när han jobbar då skulle det där sitta perfäkt att få ha fett kul på grönan istället för att att sitta på hotellet dagarna i enda.

  Jag hoppas att grönan och jag ses i vår/sommar/höst

  MVH Mattias

 195. man kommer in på gröna lund, 2010 var jag och en kompis på gröna lund 53 gånger och vi hade skit kul, man träffat nytt folk och sina egna vänner, jag vill ha guldkort i år för det känns som jag börjar bli för stor och jag vill passa på nu, för man kan ju inte missa en sommar utan gröna lund:) jag tycker jag ska vinna för jag utnyttjar kortet och jag sprider glödje runt om mig och jag älskar alla som arbetar där ni är underbara! kärlek till er!och alla mina kompisar ska vara där och jag har inte mycket pengar för pappa har precis gift sog så vi är lite fattiga hihi tack i förhand!

 196. Tja!

  Med guldkortet kan man komma in på allt gratis!

  Jag vill vinna för att Grönan är något man inte får missa, tyvärr kunde jag inte åka mer än en gång förra sommarn då det spöregnade :( Därför skulle jag vilja vinna för att hindra att något liknande inträffar i år!

  //Mathias

 197. Man kommer in gratis på gröna lund. För att alla mina kompisar ska ha och jag och min familj har inte så mycket pengar. Jag har aldrig varit på gröna lund tidigare och alla säger att det är så roligt där. Jag vill uppleva den härliga sommar känslan av att vara på gröna Lund massor med soliga dagar.

 198. Svar: På Gröna Lund kommer man in gratis om man har ett guldkort samt Aquaria.

  Motivation:
  Jag tycker att jag borde vinna för att jag och min sambo håller på att flytta till Stockholm och han har aldrig varit på grönan.
  Vi kommer att jobba hela sommaren utan semester, och vad är då mer underbart än att få njuta av sommaren och de lediga helgerna ordentligt på GRÖNA LUND?! Det skulle vara guld värt bokstavligen.
  Tack för att ni ordnar med en rolig tävling =)

 199. På Gröna Lund och Aquaria.

  Självklar måste jag vinna ett guldkort. Trots att jag nått medelåldern är barnasinne lika intakt som alltid. Med ett guldkort lovar jag att slå mitt tidigare rekord med 10 åk på Twister på en kväll. Världens bästa trä berg- och dalbana enligt min mening.

 200. Man kommer in gratis på gröna lund (inträde)
  Jag vill vinna för Jag har aldrig haft ett guldkort och fick inget i julklapp.

 201. Rätt svar är Gröna Lund såklart!

  Jag vill vinna ett Guldkort att ge till min 15 årige son faktiskt. Finns inget han tycker är roligare än att vara på Grönan och så vet jag ju var jag har honom!

 202. Jag kommer in gratis på GRÖNALUND om jag har ett guldkort! :)

  Jag vill vinna ett guldkort för att jag aldrig har varit på grönalund och tänkte åka dit nu i sommar och se hur det är, det är säkert jätte roligt. Jag har kompisar som har varit där och dom säger att det är otroligt kul och jag vill jätte gärna se LMFAO nu i maj! Och självklart åka alla karuseller :)

 203. Svar : Du kommer in gratis på grönalund med guldkortet

  Motivering. Jag tycker att jag ska vinna för att jag är på grönalund varje år och jag har aldrig haft en chans till att få äga ett guldkort. Och det skulle vara GULD värt att få ett guldkort för då kan jag spendera mer tid på grönalund än vad vanligtvis kan göra.

  MVH
  Malin

 204. Med Guldkortet kommer man in gratis på underbara Gröna Lund men även på Aquaria! Gröna Lund har världens bästa personal och vore ingenting utan den! Jag vill vinna för att ta del av den underbara upplevelsen som det är att gå på Gröna Lund. Fast vore det möjligt vill jag vinna för att med glädje ge bort kortet till en kär vän och på det viset dela med mig av den fantastiska upplevelsen! Önskar alla på Gröna Lund en underbar säsong!

 205. svar: på grönalund.
  motivering: jag brukar aldrig vinna sånna här tävlingar och jag skulle verkligen vilka vinna ett guldkort eftersom jag älskar att gå på grönalund!

 206. jag vill vinna guldkort för att jag älskar grönan och för att det är så kul att vara där och för att det är kul och spännande att tävla om ett guldkort!!!

 207. Kommer in gratis på härliga Gröna Lund!!
  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar gröna lund, har bara varit dit ett par gånger och varje gång varit så otroligt nöjd när man åkt därifrån. Älskar karuseller, lotter och allt som hör Gröna Lund till.
  Småbarnsförälder som man nu är skämmer man inte bort sig själv så mkt så det vore ju en dröm att vinna detta!!!

 208. Du kommer in gratis på entrén och om du hämtar ut ditt åkband så kommer du in gratis på alla olika åkstationer.

  Jag tycker att jag ska vinna för jag är en glad stockholmare som älskar att gå med mina vänner till grönan.

 209. Med guldkortet skulle jag komma in alltid på gröna Lund och få ett åkband så jag kan åka alla aktiviteter. Jag fullkomligt älskar karuseller. Ju högre desto bättre. Ju snabbare desto roligare. Men jag har haft ett tufft år ekonomiskt och har inte haft råd ens med grönankortet så om jag skulle vinna skulle ni få se mig nästan varje dag hos er. Och det är inget hot utan ett löfte =).

 210. Svar på frågan: Man får komma in gratis på Konserter och Aquaria (och fri entré till Gröna Lund såklart.)
  Varför ska just jag vinna?:
  Jo för att jag har försökt att åka till gröna Lund i två år nu, men kostnaderna blir för höga för min budget. Och jag skulle för allt i världen vilja få möjligheten att få den bästa sommaren någonsin på Gröna lund.
  Och även få uppleva mina barndoms somrar igen, på Gröna Lund.
  /Amanda

 211. Man kommer in gratis på Gröna Lund.

  Jag är en tio årig pigg kille som gillar att ha kul och älskar att gå på Gröna Lund. Tyvärr får jag bara gå på Gröna Lund en gång per säsong för mina föräldrar. Det är därför jag vill ha ett guldkort så att jag kan gå hur många gånger jag vill med mina kompisar :)

 212. hej, man kommer in i alla entreer med guldkortet, gratis varje dag och även när det är konsert.
  barnen älskar Gröna Lund och fick dom bestämma skulle dom gå varje dag, men det blir ju lite dyrt. Med guldkortet kunde vi gå några fler gånger på ett år än vad vi brukar. Sonen 6 år har också precis nått längdgränsen på några som han var för kort på förra året, så han längtar och längtar. Dottern 8år väntar in 140 gränsen men det är nog på just gränsen att hon hinner nå dit i sommar.
  Men så för barnens skull vill jag vinna ett guldkort, tack :)

 213. Rätt svar är Gröna Lund förstås :)
  Ett Guldkort skulle passa bra i just min plånbok därför att mina andra kort inte alls är lika snälla i entrén som ett Guldkort

 214. Du kommer in gratis på gröna lund med guldkortet . Jag tycker jag borde vinna för att jag va på gröna lund 56 gånger förra året. Då är det bra och ha ett guldkort :)
  Puss :)

 215. Svar: På grööööönnnnannnn :) Jag vill vinna guldkortet för att på grönan känner man säg fri från allt som är jobbigt man glömmer det trista och jag brukade åka dit varje år men det här året har det hänt skillnader som gör det svårare.

 216. Jag kommer in gratis på Grönalund! Jag tycker jag förtjänar att vinna för att jag förtjänar lite glädje och lycka efter ett enormt hemskt år förra året då jag bl.a. miste min mamma samt 5 andra under årets lopp. Har fått nog av all olycka så tycker därmed att jag kan behöva lite tur och få vinna!

 217. Man kommer in gratis på gröna lund! Jag borde vinna guldkortet för att jag är fattig och för lite bortskämd av mina föräldrar. Jag skulle aldrig kunna köpa ett guldkort annars, jag skulle aldrig få ett heller. Alla mina kompisar ska ha guldkort i sommar och jag kommer stå breve och kolla på. Snälla snälla puss puss

 218. Svar på frågan: Grönalund!

  Grönalund är så mycket bättre än Liseberg, ligger i Sveriges huvudstad och lätt att ta sig dit. Samtidigt är det inte lika stort, det är i perfekt storlek med mycket skoj och lek.
  Förut så var jag rädd för fritt fall och katapulten men nu är de två de roligaste karusellerna jag vet, men jag lyckades aldrig få någon bra bild. Vinner jag guldkortet så ska jag försöka fixa en jätte bra bild och köpa bilden! Mitt mål är också att jag ska våga åka fritt fall tilt.

 219. Man kommer in vid lilla antren om man har guldkort.
  Jag vill vinna för att jag är sjukt taggad att gå på alla konserter. Det kommer jättebra artister i år. Jag längtar tills jag får ta årets första fisk and chips, grönan har dem bästa!! Sen längtar jag till att åka min favorit attraktion insane.

 220. Guldkortet ger dig fri entré o fria åk alla dagar på Gröna Lund.
  Jag borde vinna ett guldkort för att det skulle göra mig till världens lyckligaste tjej! Min pojkvän har tänkt att skaffa ett guldkort o det skulle verkligen vara guld värt att kunna få gå när vi vill tillsammans på Gröna Lund det är verkligen en dröm! Få åka kärlekstunneln tillsammans med sin kärlek! Sen hoppas jag på att jag ska våga åka frittfall tilt om jag får chansen att kunna göra det vilken dag som helst under sommarlovet! Hoppas på att vi då syns vi sommar flera gånger om, jag kommer vara den där lyckliga tjejen med det största leendet av dem alla och det är tackvare er vi ses!

 221. man kommer in på grönan. Jag vill vinna för det vore kul att kunna gå in på grönan när som helst. Man behöver inte vara där en hel dag man kan bara komma en timme eller två.

 222. Man har gratis entré och fria åk varje dag som Grönalund är öppet. Alltså kommer man in på Grönalund med guldkortet.

  Jag ska inte sitta här och skriva att jag är mer värdig detta guldkort än någon annan, för då är de i afrika i större behov av detta och mycket annat. Men jag kan ge anledningar till varför jag vill ha ett guldkort, och varför jag skulle behöva ett.

  Jag och min familj har inte särskilt mycket pengar. Mina föräldrar är skilda och jag och min bror bor hos våran mamma. Min mamma har olika sjukdomar, och kan därför inte jobba heltid, och hon får ju barnbidrag och liknande men hon har ändå 1/4 som hon inte får betalt för. Detta betyder att vi inte har lika mycket pengar som andra. Vi kan inte åka och shoppa när vi vill och inte gå på bio eller åka och ta en fika med kompisar. Det är ganska jobbigt att behöva säga till ens kompisar att man inte har råd att åka till stan och käka middag på restaurang, när man är 16 år. Jag har börjat städa på mitt mammas jobb, men det är bara 2 000, och det mesta går till mamma, inte för att det gör något för mig, men det vore skönt att någon gång kunna fråga kompisarna om de vill med till Gröna Lund i helgen. För om vi åker till Gränna blir det högst en gång per år. Jag bor i kista, typ 30 min tar det till Gröna Lund. Så det är inte så att bensin kostar något heller, åker ju kommunalt.

  Aja jag tror jag fått sagt vad jag vill. Tack för att ni förhoppningsvis läser detta och lyssnat på vad jag önskat.

  Kram Heidi

 223. på gröna lund och aqvaria ,hej jag skulle gärna vilja vinna ett guld kort så jag kan vara där och åka saker och titta på alla konserter men jag har inte så mycket pengar till ett guldkort:(

 224. Jag vill vinna för att jag har aldrig varit på grönalund och de skulle vara roligt om jag vann då kan jag åka med mina kompisar.

  Svar på frågan : man kommer in gratis in på entré och åker allt gratis :)

 225. Vanliga entrén kan man komma in på men man kan grå ut sitt åkband ute på receptionerna eller inne vid biljett butiken utanför pop-expressen.

  Var där ALLA DAGAR FÖRRA ÅRET

 226. Med guldkortet kommer in gratis på Grönalund och Aquaria.

  Jag hoppas att jag vinner så att jag kan gå på grönalund med alla mina kompisar som redan fått sina guldkort. Det skulle vara kul att få kunna gå dit så mycket som möjligt med dem och att se alla bra konsärer också! :D

 227. Man kommer in gratis på: Grönalund och aquaria :)
  Jag tycker att jag ska vinna för jag Älskar Grönan! Det finns inget roligare ställe att vara på med kompisar + det kommer vara massor av fantastiska konserter i sommar :D

 228. På Gröna Lund så klart.

  Vill vinna ett guldkort till min fantastiskt fina 10årige son Casper som verklige är guld värd

 229. Gröna Lund & Aquaria.
  Jag vill så gärna ha ett Guldkort för det är det bästa som finns att göra på sommaren är att åka till Gröna Lund varje dag :D Hade ett förra året och det blev rekord 27 gånger plus en gång Aquaria. Jag vill så gärna ha ett Guldkort för jag älskar Gröna Lúnd och kommer aldrig att tröttna på grönan. Ska verkligen gå mer än 28 gånger i år om jag vinner ett. Jag hoppas hoppas på att jag vinner ett för jag längtar verkligen till sommaren 2012 och vill åka till Gröna Lund hela sommaren :D

 230. svaret på frågan är Gröna Lund :D
  jag anser att vinna ett guldkort skulle förbättra hela sommarn som kommer ! jag älskar gröna lund och har alltid gjort !:) sen 2004 till 2008 hade jag guldkort varje sommar men sen så fanns det inte pengar till det :/ så skulle verkligen uppskatta att vinna ett guldkort för det skulle jag använda dag som natt :D
  håller fingrarna nu :D

 231. Man kommer in gratis på Aquaria. Jag vill vinna ett guldkort för förra året hade typ alla mina kompisar ett och jag fick inget då. Så när alla skulle gå och jag skulle med nån gång fick jag köpa typ häften för jag hade varit där tidigare med åkband, det skulle vara jätte kul om jag vann och kunde gå med mina kompisar utan att behöva betala så mycket hela tiden, för nu i år har mina föräldrar sagt att jag inte får gå lika mycket som jag gjorde förra året om jag inte har guldkort..

 232. Vi tyrol ingången, och jag vill vinna för att jag tycker att jag förkänar det för att jag har aldrig haft det och jag skulle bli suuuuper glad om jag vann!! Det finns två andledningar för att jag tycker att jag ska vinna.
  För det första nästan alla mina kompisar kommer att köpa det och är det inte då tråkigt om inte jag kan följa med min kompisar?
  Och för det andra, mina föreldrar kommer att jobba hela sommarlovet och då kommer ju lilla jag sitta ensam hemma och inte kunna göra någonting.
  Ps. Jag älskar grönan!!!

 233. Svar: Gröna Lund, såklart!
  Motivering: För att kunna hänga med kompisarna i sommar ochbevisa för min pappa att det inte alls är omöjligt att vinna sådanna här tävlingar! :)

 234. Man kommer in på bio:n med ett guld kort. Jag borde vinna för jag har sällan råd att gå på gröna lund… Och bio.

 235. Man kommer in på grönalund. Genom entren.
  Motivering:
  Älskar grönan. Har som tradition att alltid den 1maj åka dit med familjen.
  Och vinner jag lovar jag att gå in i spökhuset.

 236. Med Guld kortet går du in på Tvivoli med klass dvs GRÖNALUND. Med ett Guldkort i min hand kan jag gå på grönan med min klass. För min mamma som är själv och med 4 Barn kostar de endel för en dag på Grönan. Men med en vinst från er skulle min mamma kunna låta mg gå när resten i min klass skall gå.En vinst hos er skulle vara en högvist för mig.Så nu hoppas jag på lite tur att er få besöka i år.

 237. På Gröna lund kommer man in gratis med Guldkortet.
  Parken mitt i stan som ger glädje hela dan, stor som liten finner välbehag.

 238. Man kommer in gratis på grönalund vid några silvriga saker som man drar guldkortet i det kanske heter spärrar? Vet faktiskt inte xD

  jag vill vinna för att jag älskar att gå på grönalund och jag åker allt :) har haft guldkort 2 andra år oxå så skulle vara roligt att ha det i år oxå :)

 239. Man kommer in på gröna Lund med ett guldkort. Jag vill vinna så att jag kan åka insane om och om igen tills jag spyr.

 240. Guldkortet ger mig fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund såklart!
  Jag älskar farten, spänningen och känslan som känns i hela kroppen, allt blir på topp när man provar alla åkattraktioner för första gången just den dag man är där. Spelar ingen roll hur många gånger jag är där, jag bara älskar känslan som infinner sig i min kropp. Grönan rockar. /Jonathan 11 år!

 241. Jag älskar grönan, men vet inte om jag har råd att köpa ett guldkort i år så vore riktigt roligt att få ett skimrande guldigt kort som man kommer in dit med! Det vore bara så roligt att vinna helt enkelt..,

  Svar: man kommer in gratis på grönan och aquaria med ett guldkort

 242. Jag ska vinna för att jag brukar inte vara på Världens bästa GRÖNAN så många gånger ! Men om jag får guldkortet kommer jag spendera resten av sommarn på Grönan :) Alla mina vänner går till grönan och har GULDKORT men jag hänger aldrig med för jag måste betala varje gång !
  Jag skulle bli riktigt glad om jag fick det (min dröm till sommarn) !
  VÄRLDENS BÄSTA GRÖNALUND !

 243. Det här du skullde vara jävligt kuuuuuul att åka till grönalund jag älskar LMFAO dom äger och ni har dåm bästa barnorna jag hålde på och raml ut ur Twister men det var en kuuuuuuuuuuuuuulXDXDXDXD LOL :-) :):D

 244. Ingången vid Tyrol
  Jag älskar Gröna Lund och jag förstår inte när andra går runt och säger att Liseberg eller Tivoli är bättre. En solig sommardag på Gröna Lund finns det något bättre?

 245. Gröna Lund – Tänk att får ha ett guldkort och kunna gå VARJE DAG på Grönan och upptäcka nya attraktioner och nya människor = WOW !!!
  Kan livet vara bättre :)

 246. Svar: På Grönalund

  Jag ska vinna för att jag brukar inte vara på Världens bästa GRÖNAN så många gånger ! Men om jag får guldkortet kommer jag spendera resten av sommarn på Grönan :) Alla mina vänner går till grönan och har GULDKORT men jag hänger aldrig med för jag måste betala varje gång !
  Jag skulle bli riktigt glad om jag fick det (min dröm till sommarn) !
  VÄRLDENS BÄSTA GRÖNALUND !

 247. Grönan såklart, och även Aquaria. Jag vill vinna för att gröna lund är svinkul OCH för att det är så grymt många bra konserter i sommar och det är ju inte fel att kunna gå gratis på dem! Taggar Maskinen, Rebecca & Fiona och LMFAO fett mycket!!!

 248. Svar: Guldkortet ger mig fri entre och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund och fri entre till Aquaria.

  Motivering: Jag är en trogen besökare av Gröna Lund. På onsdagar och torsdagar brukar jag dansa bugg till dansband på lilla scenen, fredagar svävar jag i tango rytmen, lördagar dansar jag salsa med mina latinovänner, med barnen kollar vi alltid på Mojje eller Tobbe trollkarl. Jag tittar och sjunger gärna till musiken och artister på stora scenen och testar både med barnen deras atraktioner och med min pojkvän atraktioner för oss, ”större barn”. Om jag vinner ett guldkort, blir jag dessutom en stolt ägare av Gröna Lunds Guldkortet och alla mina vänner, bekanta och familjemedlemar som kommer att hänga med mig varenda dag kommer att kunna njuta med mig på det roliga, trevliga och fantastiska tivoli, som det har varit för mig och mina barn de senaste åren. Stockholm är vacker på sommaren, men vad vore Stockholm utan Gröna Lund!!?

 249. Du kommer in gratis på Sveriges bästa nöjesplats, Gröna Lund samt Aquaria.
  Som stor berg och dalbaneälskare vore det drömmen att kunna utnyttja era fantastiska banor hur mycket som helst under säsongen. Detta i kombination med fantastiska artister och en underbar utsikt ut över Gamla Stan och Söders höjder.

 250. Att jag kommer in på Grönalund med ett guldkort är ju en självklarhet, både inträde och man får även ett åkband.

  Som liten hade jag alltid guldkort hos er och var på Grönalund ungefär en elva gånger på en sommar. Jag älskade att vara på Grönalund, vilket jag fortfarande gör än idag. Men det blir inte av lika ofta att man tar tillfälle i akt och åker dit. Men jag skulle super gärna vilja ta detta tillfälle för en gångs skull, då jag inte varit på Grönalund på väldigt länge. Jag skulle vilja bekanta mig med de nya karusellerna, äta sockervadd och bara njuta utav flera dagars spänning. Det skulle ju såklart bli så mycket lättare för mig att få göra allt detta om ni skulle vilja sponsra mig med ett utav era guldkort, vilket skulle vara guld värt för mig!

 251. jag tycker jag borde få guld kortet för jag bor i stockholm och älskar gröna lund, jag är där ungefär 3 gånger om året. Men jag skulle ju vilja vara där mera en bara 3 gånger!

 252. Med ett guldkort kommer man in gratis på Grönalund och Aquaria. Det vet jag för att jag har haft guldkort de tre senaste åren. I år kommer jag dock inte köpa det för att ni har har höjt priset så otroligt mycket. Så jag tycker ni borde bjuda en gammal stammis på ett guldkort! ;)

 253. Med guldkornen åker du alla attraktioner gratis varje dag hela sommaren, du år även inträde varje dag. Jag ska vinna för att jag älskar grönalund men inte har pengar att åka dit så ofta, och för att jag vill åka extreme igen!

 254. Med Guldkortet kommer man in gratis på Sveriges roligaste nöjesfält, Gröna Lund! Kortet ger också fria åk i attraktionerna.
  Jag vill vinna ett guldkort så att det blir billigare för min familj att besöka Grönan, mina småbröder som är 7 och 9 år har bara varit där en gång och det tycker jag är jättesynd, Gröna Lund kår man ju inte missa när man bor i Stockholm! Det är därför jag skulle bli jätteglad för ett Guldkort. Kram på er!

 255. Gröna Lund ett måste för barnen.
  Som pappa åker man sällan med utan
  Står och ler men med ett guldkort så kan
  Jag dela glädjen med mina barn utan att
  Stå där & se på.
  Mvh: pappa till 3 underbara tjejer som älskar
  Grönan.

 256. Man kommer ju in gratis på grönan !
  Jag vill vinna guldkortet för att jag är på grönan ofta och har aldrig haft guldkortet förut. Sedan så har mina föräldrar ont om pengar för vi har köpt mycket grejer.
  Tack om jag vinner <3 :)

 257. Svar: Gröna Lund och Aquaria

  Motivering: Jag älskar musik och i år får Grönan besök från alla mina favorit-artister! Lenny Kravitz, Rebecka & Fiona och Timbuktu! Jag ser verkligen fram emot att se de där och jag hoppas på ett guldkort så att månadspengen räcker till popcorn :)

 258. man kommer in på en separat entré
  jag har inte varit på gröna på flera år och vill så gärna åka allt nytt=)

 259. Svar: Man kommer in gratis på grönalund såklart! :)

  Motivering:
  Hej jag är jätte ledsen för mina föräldrar och jag har flyttat till stockholm från göteborg :( . Mamma sa till mig att vara med på denna tävling så skulle jag ha kul i sommar. Och jag vill jätte järna vinna!

 260. Svar: gröna Lund
  Motivering: för att jag ÄLSKAR Gröna Lund och för att jag alltid har velat ha ett guldkort!

 261. Svaret är: Gröna Lund! :-)

  Jag tycker att jag ska vinna för att jag har haft en väldigt jobbig tid,och jag skulle bli superduperglad om jag skulle vinna!! Jag har varit där när jag var liten och en gång när jag kommer ihåg det (senaste sommaren),så jag skulle bli överlycklig om jag fick ett underbart guldkort! Höjdpunkten på 2011 var när jag var på Grönan – Solig dag och många åkturer på alla bergochdal-banor! :-)

 262. Om man har guldkortet så får man gratis fri entre och man får åka fria attraktioner varje dag!
  Jag skulle vilja vilja guldkortet eftersom jag alltid ha vellat ha det för jag älskar grönalund plus att det är tvär roligt och att vi inte har råd just nu att köpa ett guldkort så det skulle vara perfekt att vinna! :)

 263. Med ett guldkort kommer jag in gratis på gröna lund och aquaria, hur många gånger jag vill och detta vore inte fel då det regnat de två senaste åren jag varit där så jag har lite att ta igen!

 264. Grönalund!!
  Jag vill vinna ett guldkort för att jag är ofta på grönalund och mamma vill i betala så skulle vara väldigt kul att vinna :)

 265. Gröna Lund!
  För att kunna åka och ha kul
  inte bara när det är jul
  behövs ett sådant kort i guld
  att roas med utan att känna skuld

 266. Man kommer in på gröna Lund !!
  Jag ska vinna för att jag är verkligen beroende av lotterier , tycker det är stöört kul och förra året hade jag gröna kortet bara för att kunna komma in och köPa lotter. Men det var ju lite tråkigt då jag inte hade råd att åka några karuseller :( och det är en annan sak jag älskar !!!

 267. Man kommer in gratis på Gröna Lunds tivoliområde om man har ett guldkort. Du får entrén gratis och fritt inträde till att åka alla härliga åkattraktioner som erbjuds. Ett riktigt nöje!
  Fast.. man måste ju förbruka lite mer än en tusenlapp för att få det guldiga kortet. Därefter kan man gå in gratis på Gröna Lund, det klassiska tivolit i det ljuva Stockholm.

  Min motivering är följande:
  I sommar planerar jag att vara minst en gång i veckan på Gröna Lund, ert nöjesfält, för att dansa salsa vid lilla scenen.
  Det skulle vara väldigt roligt att innan eller efter dessa dansturer få möjligheten att åka några turer med Extreme eller Jetline om jag så känner för det. Jag är 16 år och när jag inte snurrar med salsaskorna på, så vill jag gärna snurra uppe i luften med det som Gröna Lund erbjuder, så snälla, ge mig denna chans och jag ger er ett flertal besök i sommar!
  Enda sedan jag var väldigt liten, kanske sex år så har jag åkt nyckelpigan, sett Kvasten invigas och vägrat gå in i Spökhuset. Det är nog dags för mig att våga gå in där i år, och det är ännu en anledning till att våga möta er spöken på Grönan om jag är där oftare med ett guldkort!
  Tack för mig
  Mvh Isa :)

 268. Man kommer in gratis till Aquaria. Skulle jättegärna vilja ha ett guldkort så att jag kan åka till gröna lund flera gånger i år, kunna vara där med vänner eller bara åka dit några gånger för att åka min favorit insane och
  ha en rolig dag. Har inte råd med ett guldkort nu så tycker det är bra att ni lottar ut några.

 269. Man kommer in gratis på Gröna Lund och aquaria. Jag vill vinna ett guldkort eftersom att jag spenderade många utav mina sommarlovsdagar på Gröna Lund förra sommaren med mina vänner. Vi gick på konserter, åkte karuseller och hade galet kul! Gröna Lund är ett bra sätt att umgås på, och jag vill att denna sommaren ska bli lika kul!

 270. Om man har ett Guld kort kommer man in grattis överallt frutom spökhuset . Jag vill ha ett guld kort för att jag brukar åka till gröna lund varje dag bara när det är öppet !!!! Jag älskar Gröna lund !!!! Man kan verkligen ha kull där !!!

 271. 1. Gröna Lund
  2. Jag hade guldkortet för ett år sedan. Och det var en helt fantastiskt upplevelse! Att ha tillgång med entre och ett åkband varje dag som ni har öppet plus alla erbjudanden som man får med guldkortet både inne och utanför Gröna Lund! Jag vill gärna ha den upplevelsen igen!

 272. Om man har ett guld kort kommer man in gratis på Gröna Lund!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna!
  Så länge jag kan minnas har jag åkt till Gröna Lund varje sommar. Jag har haft de flesta av mina bästa minnen på Gröna Lund!
  Men nu så har det hänt lite grejer som jag inte vill prata om. Och min familj har haft ganska dåligt med pengar. På sommaren skulle jag jätte gärna vilja åka till Gröna Lund men jag vet inte änns om jag kommer kunna. Min bästa kompis som har hjälpt mig med jätte mycket kommer och hälsar på i sommar och det är första gången hon kommer till Stockholm. Jag skulle jätte gärna vilja visa henne Gröna Lund och allt det roliga man kan göra där. Om jag vinner ett guld kort skulle jag bli över lycklig! Då skulle jag kunna visa min kompis Gröna Lund, som var en stor del av min uppväxt och på ett sätt, gjort mig den jag är. Jag skulle bli så tacksam att kunna få fler härliga minnen från Gröna Lund. Tack så mycket.

  Mvh,
  Linnea

 273. Gröna Lund är det bästa som finns och jag är dä jätte mycket så jag vill verkligen få ett kort snälla.

 274. Om man har ett guldkort kommer man in gratis på Gröna Lund..
  (aquaria kommer man oxå in gratis..)

  Jag vill vinna den här tävlingen för att jag verkligen älskar att gå till Gröna Lund och åka massor av saker, köra tävlingar m.m
  Det skulle bli awesome om jag vann! :)

 275. Jag skulle vilja vinna ett guldkort för att jag har aldrig varit i Gröna Lund och vill pröva och om det är sjukt roligt där så ska jag ta med nästan hela familjen de betalar med kontanter. Tack!
  Mvh: Pernilla.

 276. Man kommer in på gröna lund om man har ett guldkort.

  Jag tycker att jag ska vinna eftersom att jag bara var på gröna lund en gång förra året, då jag var tvungen att ta hand om en hundvalp. Jag ville så jätte gärna ha guldkortet men det fick jag inte av mina föräldrar. Och alla mina kompisar ska få ett guldkort och då är dom på grönan varje dag så jag kommer knappt kunna träffa dom. Men om jag vinner ett guldkort kommer vi kunna träffas mycket oftare. Och om ni väljer mig som vinnare då är ni riktiga änglar <3 <3 <3 :* :)

 277. Svar: Aquaria

  För att jag älskar Grönalund det så himla kul att gå på Grönalund jag åker ditt en gång varje sommar men om jag skulle få ett guldkort skulle jag gå mycket mer gånger!!

 278. Guldkortet =fri entre o åkband på Gröna Lund hela säsongen (Wow!!!)

  Eftersom ett besök på Grönan är sommarens höjdpunkt,
  så är Guldkortet drömmen om paradiset en hel säsong!

 279. Rätt svar: Gröna Lund och Aquaria
  Motivering: Skulle vara så grymt härligt att få förgylla sommaren med ett guldkort. Glädje, skratt och sköna pirr i magen obegränsat antal gånger är ju guld värt för själen!

 280. Svar: Biljett/hjälpcentret eller huset bredvid entrén mittemot resturangen.
  Jag vill vinna guldkortet för jag åker till gröna Lund en gång per år, och varje gång är underbar och skitskoj men sedan måste jag lämna gröna Lund och vänta 1-2 år för nästa besök. Men med guldkortet kan jag ha dessa underbara daga på gröna Lund nästan hela sommar och början på höst perioden!

 281. Rätt svar är Fri Entré till Gröna Lund och Aquaria.

  Motivering: Jag älskar att gå på Grönan på sommaren och åka lite, ta en bit mat och softa på någon skön konsert.

 282. Med Guldkort kommer man gratis in hos Aquaria. Jag skulle vilja ha guldkort för det är jätte kul att gå på gröna lund! Hade Guldkort förra året och mina kompisar hade också så vi gick typ 8 gånger hela sommarn! Så det skulle vara sjukt roligt i år med med guldkort!!

 283. Man går in på höger sida om den vanliga entren.

  Jag vill vinna för att jag har en reumatisk sjukdom så jag kan knapp cykla bada och spela fotboll med kompisar för det gör för ont i kroppen. Men någoting jag kan göra är att åka karuseller som jag tycker är något av det roligaste jag gjort. Men tyvärr har jag bara gjort det 2 gånger i mitt liv för jag har inte råd att göra det så ofta.Så därför skulle det vara jätte kul med ett guldkort.

 284. Man kommer in på Grönan så klart!
  Vinna vill jag för att kunna glida in på alla Guldkonserter ni kör med i år! :)

 285. man kommer in i aquaria gratis !!!<33
  jag vill vara med och tävla och chansa <3
  jag tycker att det är super kul i grönan . och skulle gärna vilja vinna ! hej då

 286. Jag kommer in gratis alla dagar på Gröna Lund om jag har ett Guldkort!

  Jag ska vinna för att:
  Tänk att få ett guldkort till Grönan
  då blir jag den lyckligaste bönan!
  Att få åka Jetline, Kvasten och Vilda Musen
  det blir roligt till tusen.
  Åkattraktioner, konserter och en och annan kamp
  min mage kommer att drabbas av kramp!

  j

 287. Man kommer in genom entren och man får gå in i spökhuset gratis om man har ett ett guldkort.
  Jag vill vinna för att jag älskar att gå på gröna lund, jag åker till gröna lund ungefär 5 gr på sommaren. jag har bara haft gröna kortet innan och det skulle vara super kul om jag vann ett guld kort för då kan jag åka till gröna lund nästan hela sommaren.

 288. SVAR: Med guldkortet får man fri entré och åk alla öppettider på Grönalund + alla härliga konserter.

  Jag skulle vilja vinna ett guldkort därför att jag ÄLSKAR Grönalund! Vad finns det inte att älska? Sköna människor, härliga åk, dofter, mat, skratt o glädje, skräck och pirr i magen. Det skulle också göra det lättare för mig att åka till Grönalund eftersom jag lever på en tajt student budget. Man behöver lite glädje i vardagen och Grönalunds guldkort skulle göra min vardag roligare!

  Kram på er fina människor.

 289. Svar: Gröna lund
  Motivering: Jag vill ha guldkort eftersom jag älskar och åka karusellerna och om jag betalar varje gång blir det dyrt i längden så jag skulle vilja ha ett guldkort så att jag kan gå när jag vill gratis.

 290. Svar: Gröna Lund såklart!

  Jag borde få vinna ett guldkort eftersom jag vill ha en fartfylld och glad sommar, fylld med adrenalinkickar och bra konserter! Och vart annars ska jag få allt detta på en gång om inte Gröna Lund?

 291. man kommer in gratis på gröna lund och man från även ett åkband som man kan åka allt med. Man får också rabatt i sovenir kiosken och på hamburge menyer :) jag skulle gärna villja vinna för att och älskar gröna lund och är där jätte ofta och kan knappt vänta tills ni öppnar!

 292. Man kommer in gratis på Gröna Lund och Aquaria vattenmuseum.

  Jag vill vinna för att Gröna Lund är mitt liv och gör mig alltid glad:)

 293. På Gröna Lund såklart!

  Enligt mig världens bästa tivoli och likt en semester varje gång jag besöker det. Därför skulle jag vilja vinna guldkortet! Eftersom familjen inte har råd att åka utomlands skulle jag ändå vilja känna av sköna semestervibbar. Därför så skulle jag utav hela mitt hjärta vilja vinna detta kort för att känna av semestervibbarna – som en getaway mitt i staden! Därefter känns det alltid så himla tomt att höra mina vänner berrätta om alla nya fina åk de man själv inte kan komma in! Därför ber jag er om att vinna detta skulle lätt förgyllt hela sommaren och göra det ett minne för livet!

 294. Hej! Mitt svar på frågan: Du kommer in på Gröna lund över huvud taget om du har ett guld kort! fri entre och fri entre till alla attraktioner förutom spökhuset!
  Min motivation: Jag älskar gröna lund och jag åker dit varje år. Jag har haft guld kort förut och tack vare dom så har jag haft de bästa sommrarna på länge! att åka dit med kompisar och stämmningen på gröna lund är bara så underbar och alla är glada! jag tänker nog söka sommar jobb där när jag blir tillräckligt gammal.
  hoppas ni väljer mig! snälla och tack
  puss och kram Sofia!!!

 295. med guldkortet kommer man gratis in på Gröna Lund och Aquaria Vattenmuseum.

  Jag vill vinna ett Guldkort att ge till min dotter som 19års present och flytta till stockholm present. Då hon skulle bli riktigt glad för det då hon är på Gröna Lund ofta när ni har öppet.

 296. Om man har ett guldkort så kommer man in gratis på gröna lund! Jag tycker att jag ska få vinna eftersom ni vill ha en sån grym tjej som mig där! Jag vill åka till gröna lund massor av gånger i sommar men har inte råd! Det är så trist när alla kompisar åker men inte en själv… Jag tycker det är jätte kul att vara på Gröna lund och nu kanske jag äääntligen vågar åka frittfall som jag så gärna har velat göra men inte vågat men med ett guldkort kan jag värma upp tillräckligt för att våga!
  Gröna lund med guld i mun
  de är det jag vill ha
  det kulle få mig att må så bra
  extreme, frittfall och jetline
  pleas give me a sign
  för att våga åka fritt fall
  jag skulle känna mig så ball!

 297. Man kommer gratis in i entren och man får åkband.

  Jag ska vinna för att jag inte varit på grönalund på länge för att jag alltid är bortrest hela sommaren. Men det här året ska jag äntligen vara i Sverige, så vad vore en sommar utan guldkort? Alla mina kompisar har alltid det förutom jag, så att det skulle verkligen betyda mycket om jag fick en!
  Har dessutom aldrig fått chansen att åka fritt fall, insane, extreme & twister..

 298. Men kommer in gratis på Aquaria! Och på Gröna Lund förstås.

  Jag måste verkligen ha ett Guldkort, för både min flickvän och min syster ska jobba på Grönan i sommar och jag kommer att bli fruktansvärt mobbad och utfryst om jag inte får åka Twister och Lyktan med dem hela sommaren!

 299. Man kommer in gratis i entrén med guldkort oh min motivering varför jag vill vinna kommer här:

  Ett guldkort på Gröna Lund vill jag vinna
  För att lyckan i alla attraktioner denna sommar också återfinna
  Men som den fattiga student jag är
  Räcker inte pengarna till parken som jag har kär
  För i alla åk jag vill skrika, ropa och le i lycka
  Så högt att alla andra får vad de vill om mig tycka
  För på Grönan man flera dagar om sommarn vill vara
  I Kvasten, Bäckfisken och Extrem där man kan flyga och fara
  Sedan i lustiga huset vill jag gå och skratta
  Och som avslut glida ut med stil åkandes på en matta
  Eller en annan dag ta det lite lugnare i en karusell eller tekopp
  Och bara njuta av dagen och hoppas att det aldrig tar stopp
  För det är ingen sommar utan många besök på Gröna Lund
  För de är ju alltid en av sommarens bästa stund
  Så jag hoppas och vill att ett guldkort jag får
  För att jag ska få den bästa sommaren i år
  Jag hoppas på vinst och vill inte i sommar vara hemma
  Så med mycket skrik och glädje hälsar jag, Gröna-Lund-älskaren Emma

 300. Jag är en nostalgiker. Jag älskar att spara på saker som jag har gjort och saker som har någon speciell anknytning till något jag har gjort, som biljetter, eller något kvitto. Att minnas saker är viktigt för mig och trots att många tycker det är larvigt att spara på saker som kvitton osv, så är jag stolt över att jag inte vill glömma bort allt roligt jag har gjort. Gröna Lund har alltid varit en del av min uppväxt. Jag kommer ihåg att varje år när mina farföräldrar kom på besök så tog de oss alltid till Gröna Lund för en dag av roligheter. Det är något som har betytt mycket och trots att jag är 20 år så är fortfarande Gröna Lund en del av mig och av min sommar. Minnen skapas där och jag får alltid en nostalgisk känsla av min barndom när jag är där. Jag må vara 20 år men jag är inte rädd för att vara barn igen, och återuppleva känslan av att åka en bergdalbana. Det är underbart.
  Svar på frågan: Man får fritt inträde på Gröna Lund och på Aquaria. :)

 301. Hej! Mitt svar på frågan: Du kommer in på Gröna lund över huvud taget om du har ett guld kort! fri entre och fri entre till alla attraktioner förutom spökhuset! Det gäller oxo alla konserter och till aquaria!
  Min motivation: Jag älskar gröna lund och jag åker dit varje år. Jag har haft guld kort förut och tack vare dom så har jag haft de bästa sommrarna på länge! att åka dit med kompisar och stämmningen på gröna lund är bara så underbar och alla är glada! jag tänker nog söka sommar jobb där när jag blir tillräckligt gammal.
  hoppas ni väljer mig! snälla och tack
  puss och kram Sofia!!!

 302. Var kommer du in gratis om du har ett Guldkort?
  Om man har guldkort kommer får man fri entré på Gröna Lund hela säsongen. Man får även fri entré på Aquaria.

  Min motivering:
  Jag har haft guldkort på Gröna Lund 5 år i rad och det är pga att det är det absolut bästa jag vet att vara på Gröna Lund. Tidigare år har jag antingen betalat själv eller fått hjälp av mina föräldrar.
  Då jag nu är 17 år gammal så får jag inga pengar under sommaren vilket gör att jag inte kommer ha råd att köpa guldkortet i år.
  Skulle vara helt fantastiskt att vinna ett kort då, eftersom jag inte kan tänka mig en sommar utan Gröna Lund!

 303. Rätt svar är: Gröna Lund och Aquaria
  Motivering: Upp och ner, upp och ner, ner och upp jag kan aldrig få nog. Vill kunna känna suget i magen varje dag. Kunna skrika mig hes med gott samvete. Jag vill att Grönan ska bli mitt andra hem nu i Sommar och kunna röra mig fritt och känna mig obehindrad av ekonomi(inte ruinera mig med åkband).

 304. Till världens bästa nöjesfält ! (Gröna Lund)
  Jag vill vinna för att jag bor en bit från grönalund så man sticker bara dit en gång per år . Men om jag har ett guldkort kan jag besöka er mycket oftare .

 305. Svar på frågan: Om du köper ett guldkort så får du gratis éntre och åkband. Så du kan åka alla attraktioner på Gröna lund.

  Motivering: Jag har aldrig haft råd att köpa ett eget guldkort eller lyckas tjata till mig något heller. Om jag vann så skulle guldkortet verkligen sitta fint i sommar när de flesta kompisarna är borta och man har svårt att hitta på något att göra. Jag skulle nog nästa bo på grönan för att jag skulle vara där så ofta. Sen så blir det ju jätte kul att kunna åka dit på kvällen med ett gäng kompisar och gå på konserter och ha kul.

  Kram Hanna

 306. Man kommer in gratis vid entren & där man köpter åkband m.m!

  Hoppas jag får ett guldkort

 307. Med guldkortet kommer du in grattis på Gröna Lund, men även på Aquaria.

  Motivering: Jag skulle vilja få vinna guldkortet, för min pappa bor i stockholm ock i sommar när jag är hos pappa kommer han att jobba väldigt mycket.. Då skulle det vara kul att kunna åka till gröna Lund med nån kompis o ha roligt.
  Helsningar Erik

 308. Man kommer in gratis på Aquaria, och gröna lund, såklart! :)
  Jag vill vinna ett guldkort eftersom jag verkligen ÄLSKAR gröna lund, har längtat efter öppningen sen ni stängde!
  Dessutom har jag haft guldkortet de senaste två åren, och det är verkligen värt pengarna, och jag skulle bli så glad om jag vann ett guldkort! Gröna lund är en av mina favoritplatser här på jorden, och att få vara där vilken dag man vill – och få komma in gratis och få åkband är ju inte helt fel!
  Så därför vill jag vinna guldkortet. Tack för att ni anordnar den här tävlingen :)

 309. Jag kommer in gratis på Gröna Lund om jag har ett guldkort och kan åka massor med roliga attraktioner!

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann ett guldkort! Förra året hade flera av mina vänner ett guldkort och jag tjatade grymt mycket på mina föräldrar för att få ett. Men dom sa nej varje gång, jag blev verkligen superledsen och allt jag ville var att ha ett guldkort så att jag kunde åka och ha kul med alla mina vänner! Jag var på Gröna Lund EN gång förra året med EN av mina kompisar och då fick jag betala hälften av summan själv. Jag blev ganska ledsen när jag fick se alla deras bilder som dom la upp på sina bloggar och på facebook när dom hade det både kul och trevligt på fina sommardagar. Om jag vinner ett guldkort så kommer jag komma flera gånger i sommar med mina vänner och kunna ha kul! Det skulle verkligen betyda jättemycket för mig och kan inte riktigt beskriva hur glad jag skulle bli!

 310. Man kommer in gratis på Gröna Lund om man har ett Guldkort.

  Tur att lilla jag
  får fria skratt var dag
  neråt och upp
  över backar och gupp
  tack vare kortet jag har!

 311. Svaret är:
  Vid Aquarium
  Motivering:
  Med ett guldkort i min hand,
  blir min sommar inte på en strand.
  För ”Grönan” är kul för alla sinnen,
  och skapar grymma minnen.
  Så om man vill att sommaren 2012 ska med glädje minnas,
  ska man på Gröna Lund finnas.
  Jag har dock ingen lön,
  pust och stön!
  Därför har jag inte råd,
  så jag ber om er nåd.
  Jag vill gärna ha detta kort,
  helst fort ;)

 312. Med guldkortet kommer du in gratis på Gröna lund.

  Ett guldkort skulle sätta guldkant på mitt tjugonde år som Stockholmstös.

 313. På Gröna Lund så klart! Jag tycker att jag är värd ett Guldkort för att jag är arbetslös och inte har några pengar. Och för att jag ÄLSKAR att åka karuseller och gå på konserter på Gröna Lund! Det finns ingen bättre känsla än att stå under bar himmel och se en fantastiskt spelning!

 314. Svaret: GRÖNALUND såklart!
  Motivation: Jag vill ha guldkortet för att jag aldrig tidigare har haft det och jag har haft massor av kompisar som har tipsat mig om att köpa det så jag är verkligen suuuuper taggad på att köpa eller kanske vinna ett plus att det är så sjukt bra artister detta år på Gröna lund så man kan ju inte göra annat än att hänga där varje dag!

  Jag hade iallfall utnyttjat kortet till 100 procent och varit där näst intill varje dag och åkt alla attraktioner, äta mat och spela på chokladhjul osv.

  hoppas ni gillade min motivation! hare gött nu! ses i sommare for sure! PUSS Å KRAM

 315. Man går in som vanligt men man visar kortet.
  Jag vill vinna för min mamma, pappa och jag har dåligt med pengar och dålig ekonomi så det är därför jag vill vinna.
  Plus så har jag inte varit på gröna lund så mycket bara 2 gånger.

 316. Om jag har ett guldkort kommer jag gratis in på Gröna Lund. jag vill vinna för jag älskar Gröna Lund och köpte guldkortet föra året och var där sexton gånger. Varje dag jag var där var jag jätte lycklig över att ni förgyllt min dag med glädje. det skulle vara en fantastisk upplevelse om jag skulle vinna.

 317. Svar: Jag kommer in på Gröna Lunds Tivoli och Aquaria med Guldkortet.

  Motivering: Hejsan! Jag har haft guldkort 3 år i rad, och måste så klart ha ett i år igen! Jag och min kompis brukar åka in MINST 3 dagar i veckan, varje vecka under HELA sommar lovet om vi inte är bortresta så klart! Dessutom har jag sedan jag var 7 år firat mina födelsedagar hos er, jag är nu 16 och i sommar den 9 juli fyller jag 17, då Ulrik spelar! 8 av alla födelsedagar sedan dess har alltså spenderats hos er!
  Detta är ett guldläge för mig (skämt åsido) eftersom jag har bestämt mig för att gå på alla konserter i sommar (ja, t.o.m Thorsten Flinck och Eldkvarn) och vi har planerat att åka Katapulten och Insane tills ni stänger… Utan att fjäska kan jag utan tvekan säga att jag älskar Gröna Lund och spenderar majoriteten av sommarlovsdagarna hos er!
  Tack för mig, och tack för alla underbara artister ni har fått dit i år!

 318. Med guldkortet kommer man in på Grönalund och får åka karuseller.
  Jag är 10 år och fyller 11 år i sommar. Om jag vinner ett guldkortet så är det den roligaste sommaren i mitt liv!

 319. Jag tycker att jag borde vinna guldkortet för jag går på gröna lund så mycket som möjligt med mina pengar men det räcker bara till ett besök i månaden.
  Och när jag ville köpa guldkort fick jag inte av mina föräldrar.
  Så jag skulle vara tacksam om jag vann.
  Tack för att ni läste.

  1. Man kommer in gratis på konserter och man får gå igenom en snabbare kassa för man behöver bara dra kortet.Jag tycker att jag borde vinna guldkortet för jag går på gröna lund så mycket som möjligt med mina pengar men det räcker bara till ett besök i månaden.Och när jag ville köpa guldkort fick jag inte av mina föräldrar.Så jag skulle vara tacksam om jag vann.
   Tack för att ni läste.

 320. Aquaria och Gröna Lund.
  Det blir bästa sommaren i stan med ett guldkort och besök på Grönan varje dag!

 321. Hejsan! Jag heter Philippa och jag är 11 år men snart 12.
  Om man har guldkortet kommer man in på Aquaria och Gröna Lund gratis.
  Jag tycker jag är värd guldkortet för alla mina kompisar får ett guldkort men inte jag. Mina föräldrar tycker det är onödigt att köpa guldkortet för 1499:- för dem säger att jag lika gärna kan köpa 100 stycken sällskaps spel istället. Jag längtar verkligen efter ett guldkort! Skulle vara -JÄTTE- tacksam om jag fick ett.

  Kram Philippa!

 322. Svar:Aquaria.
  Varför ska jag vinna? Därför jag har längtat sen Grönan stängde i September och blir så himla glad av att vara där, var där 27 gånger förra året och alla gånger var lika roliga. Jag skulle verkligen behöva ett guldkort igen så jag kan göra min sommar ännu roligare!

 323. Var kommer du in gratis om du har ett Guldkort?

  Guldkortet gäller för en person och ger fri entré och ett åkband per dag hela säsongen 2012 (28 april -23 sept).

  Med Guldkortet får du även:

  - 10% rabatt på alla kläder (inkl kepsar) i våra Tivolibutiker.

  - Plusmeny (värde 8 kr) vid köp av valfritt hamburgerpaket i våra fastfood-enheter.

  - 30% rabatt på entrén till Skara Sommarland, Kolmården och Furuvik.

  - Fri entré till Aquaria.

  MOTIVERING:
  Hej ! Jag älskar Gröna Lund ! Jag är helt galen i Gröna Lund. Det är så kul där . Det finns så många läskiga,nya och roliga attraktioner där. Jag har inte varit där så många gånger eftersom att jag bor i Jönköping så då blir det ju inte så dyrt att åka till Gröna Lund om man vinner inträde m.m ,det var ju så dyrt . Jag skulle så jättegärna vilja gå på många konserter , Jag älskar det !! Det finns så många konserter det här året som jag är SÅ sugen att gå på. Om jag vinner kommer jag att bli hyper GLAD ! Det bästa som hänt på länge isåfall . Min ”sommar” kommer att bli bäst !! Hoppas att ni förstår hur stor min glädje kommer att bli om jag vinner ,och hur mycket jag VILL vinna ! Ha det bäst :)

 324. Var kommer du in gratis om du har ett Guldkort?

  Guldkortet gäller för en person och ger fri entré och ett åkband per dag hela säsongen 2012 (28 april -23 sept).

  Med Guldkortet får du även:

  - 10% rabatt på alla kläder (inkl kepsar) i våra Tivolibutiker.

  - Plusmeny (värde 8 kr) vid köp av valfritt hamburgerpaket i våra fastfood-enheter.

  - 30% rabatt på entrén till Skara Sommarland, Kolmården och Furuvik.

  - Fri entré till Aquaria.

  MOTIVERING:
  Hej ! Jag älskar Gröna Lund ! Jag är helt galen i Gröna Lund. Det är så kul där . Det finns så många läskiga,nya och roliga attraktioner där. Jag har inte varit där så många gånger eftersom att jag bor i Jönköping så då blir det ju inte så dyrt att åka till Gröna Lund om man vinner inträde m.m ,det var ju så dyrt . Jag skulle så jättegärna vilja gå på många konserter , Jag älskar det !! Det finns så många konserter det här året som jag är SÅ sugen att gå på. Om jag vinner kommer jag att bli hyper GLAD ! Det bästa som hänt på länge isåfall . Min ”sommar” kommer att bli bäst !! Hoppas att ni förstår hur stor min glädje kommer att bli om jag vinner ,och hur mycket jag VILL vinna ! Ha det bäst :)

 325. Svaret på frågan:
  Guldkortet ger fri entré och fria åk alla öppetdagar på Gröna Lund under hela säsongen 2012!

  Min motivering:
  Varför just jag skulle vinna Guldkortet? När jag tänker på Grönan så kommer jag ihåg ett år med de mest minnesvärda ögonblicken hittills. Jag kommer från Tyskland men bodde i Stockholm förra året för att jobba som barnflicka. Jag och mina Au Pair-kompisar har varit på Gröna Lund otroligt många gånger under våren/sommaren 2011 och det har alltid varit helt fantastiskt. Vi har lyssnat på underbara konserter (och sjungit med), ätit glass och sockervadd tills vi fick ont i magen och skrikit så högt vi kunde när vi åkte frittfall. Den här sommaren få jag chansen att komma tillbaka till min drömstad för att göra en praktik så jag ska vara i stan under tre långa månader. Om jag vinna Guldkortet så få jag chansen att uppleva många av dessa fina stunder igen och massor nya mer.
  Jag har aldrig vunnit något – förutom pennor och nyckelringar, men det räknas väl inte. Inte ens en stor mjölkchoklad på Grönan som fick mig vara jätte ledsen förra sommaren för att en kompis av mig vann typ varje gång hon tävlade. Så om ni vill att den här sommaren kommer vara perfekt så ge mig Guldkortet! Och jag ska bli så lycklig som 5-åriga som få glass till efterrätt, 18-åriga som är på semester i Tyskland och realisera att de få köpa alkohol i affären eller 40-åriga som få det senaste Iphone på jobbet. Ja, precis så sjukt lycklig skulle jag vara då!
  Dessutom sjung Johnossi förra året: There’s a lot of things to do, before you die! Och en av de saker John menar är säkert att ha det sjukt roligt under sommaren och det går ju bäst när man kan njuta av alla fördelar som man ha som ägare av ett Gröna Lund Goldkort! Eller hur?

 326. Hej Grönalund. Jag är ett jätte stort fan av gröna lund. Min dröm har alltid varit att få ett guldkort och åka med mina vänner, dem brukar alltid köpa guldkortet. Det enda jag vill i sommar är att åka alla era häftiga aktriationer och äta på era goda restauranger :) .
  Om ni i Grönalund skulla uppfylla min dröm skulle jag få panik, och det första jag skulla ha gjort är att krama personalen :).
  Och juste, du får fri entré till Aquaria.
  Tack :)

 327. Hej glada Gröna Lund!
  Med Guldkortet får man fritt inträde till gröna lund under hela säsongen och man kan då förutom att åka olika attraktioner och gå och kolla på alla konserter! Guldkortet ger även fritt inträde till Aquaria och dessutom rabatt på inträdet till andra populära ställen såsom Kolmården och Skara Sommarland.

  Den 26 maj fyller min bästa vän Linnea 19 år och hon har, trots att det bara är mars, redan börjat bygga upp förväntningarna inför denna enligt henne högst viktiga och spektakulära dag!
  Det här året så är det redan nu bestämt att vi ska ägna denna dag hos er på Gröna Lund, 19 år är en ålder då barnlekarna börjar blekna bort från en men vi i tjejgänget tänker spendera den här dagen med lekar, åkning på gröna lund och mysiga stunder. Linnea är en väldigt bra vän och då hennes födelsedag är en av de absolut viktigaste dagarna på året för henne så skulle jag vilja ge henne något speciellt och roligt! Ett guldkort skulle vara en perfekt present till henne eftersom att hon kommer få användning för det redan på den dagen och dessutom så har hon redan planerat in säkert 5 konserter som hon planerar att gå till! :-) så jag hoppas att jag med den här låånga motiveringen kan få chansen till ett guldkort att ge till Linnea på hennes födelsedag och om inte så kommer jag säkert att fortsätta försöka tills jag lyckas haha, :-)
  Vänliga hälsningar från Lina

 328. Svar: Med guldkortet kommer du in gratis på Gröna Lund, och alla attraktioner. :)

  Låt mig njuta av denna tur
  så att jag inte missar detta äventyr
  När jag på karusellen sitter, skriker och gråter
  även skrattar då jag på flygande mattan åker
  Ge mig denna chans så att sommarn min blir förlåten
  då jag spenderar min tid på grönan istället för att dra till åkern
  Låt mig falla fritt, genom grönan precis som tilt
  Med guldkortet, skulle allt detta sitta så fint

  // Meron

 329. Heej :-)
  Om man har Guldkort så går man in mitt emellan de ”stora grindarna” och där man går ut :-) Där det brukar finnas någon informationsdisk eller något sånt. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett guldkort för att jag var på Gröna Lund säkert 25 gånger förra året, och tröttnade aldrig på att åka, och skulle jättegärna vilja ha så roligt igen :-) Från Hanna Nymann 11 år <3

 330. Man går in på höger sida om den vanliga entren.

  Jag vill vinna för att jag har en reumatisk sjukdom så jag kan knapp cykla bada och spela fotboll med kompisar för det gör för ont i kroppen. Men någoting jag kan göra är att åka karuseller som jag tycker är något av det roligaste jag gjort. Men tyvärr har jag bara gjort det 2 gånger i mitt liv för jag har inte råd att göra det så ofta.Så därför skulle det vara jätte kul med ett guldkort

 331. man kommer i gratis på akvaria tror jag.

  om jag vinner guldkortet så övertalar jag ALLA mina kompisar att köpa guldkort så dom kan gå med mej på grönalund och åka alla roliga karuseller som ni har.

 332. Guldkortet gäller givetvis på Gröna Lund!
  Om jag vann ett guldkort till min son Samuel, så skulle det förhoppningsvis uppväga lite att hans mamma är så feg i Gröna Lunds åkattraktioner!
  Hoppas Susanna Palmér

 333. svar: i grönalund (fri entre och åkband)
  motivering: jag älskar grönan (det gör nog alla) och tycker att det skulle vara mycket bättre om man bara kan dra sitt kort och sen åka loss i alla karusellerna i grönan. men det är ganska mycket pengar ju :( och det är inte alltid så att jag har råd att betala när jag gärna vill åka dit ;) så nu får jag bara hålla tummarna och hoppas !!

 334. Såklart är det gröna lund som man kommer in gratis på med ett guldkort! Jag tycker att jag ska vinna för att jag älskar gröna lund! Allting finns där, roliga karuseller, live framträdanden, härliga spel, god mat och dryck samt en super kul och snäll personal som tar väl hand om gästerna. Gröna lund är stället som man ska vara på om man vill ha en underbar upplevelse.
  Utan ett guldkort i min ficka blir inte sommaren detsamma!

 335. Svar: Med guldkort kommer man in gratis på Gröna Lund + Fria åk.
  Motivering: I sommar är det dags!! På skolavslutningen ska jag gå på Grönan med mina klasskompisar. Skitkul, eller hur? Och på det, ett annat besök, med andra kompisar + flera grymma konserter…. Det blir rätt dyrt…! Jag ifrågasätter inte priset, det är bara det, att som den fattiga människa (höhö) jag är måste jag välja bort ett besök för att ha råd! Och det vill jag ju inte, eftersom det är så himla roligt på Gröna Lund! Så därför vore det jätteroligt om jag vann ett guldkort, så att jag kan gå på grönan alla gånger jag önskar! Jag skulle verkligen bli superglad!!
  Om den motiveringen inte räcker så kan jag nämna att jag blev rånad i stan förra veckan. Korfattat berättat, en man tog min väska och började springa. Som tur var så hjälpte folk på mig att få tillbaka den. Poliser kom, jag är fortfarande chockad. Det lustiga, eller sorgliga är att jag glömde just denna väska på tunnelbanan dagen efter… Det är helt och hållet sant! Plånbok, nycklar, åkkort, smink mm, borttappat. Sån jävla otur! Det skulle verkligen muntra upp mig om jag vann ett guldkort! Snälla juryn, välj mig! <3

 336. Svaret på frågan är: Med guldkortet kommer man in på Gröna lund och Aquaria.
  Motevering:
  Jag vill vinna för att: för att vara helt ärlig så har inte min mamma råd att låta mig gå på gröna lund mer än en gång per år, min mamma är ensamstående sedan 11 år tillbaka när min pappa gick bort.
  känns orättvist när mina kompisar kan gå flera gånger per sommar. denna sommar har jag också hört att LMFAO kommer!! jag måste bara få se dom och hade jag ett guldkort så skulle jag kunna det!

 337. Om man har ett guldkort kommer man in gratis på Gröna Lund hela sommaren och får även guld-åkkort.
  Anledningen till att jag ska vinna är eftersom Gröna Lund är ett av det bästa jag vet och om inte ni vill att jag ska åka till Liseberg istället så bör jag vinna guldkortet får då är jag garanterat på Gröna Lund varje dag under hela sommaren!

 338. Med Guldkortet kommer du gratis in på Aquaria och Gröna Lund så klart! Jag vill vinna för att jag tror att jag skulle få stor användning av Guldkortet i sommar, för jag älskar ,ert spökhus,Tävlingarna, er personal och så klart att åka alla era 30 attraktioner!.

 339. Du kommer in på Gröna Lund! Även på konsertkvällar!
  Jo jag skulle gärna vilja ha ett guld kort för jag älskar att ha kuloch att gå på konserter och jag ser att ni har bokat in en massa väldigt bra artister jag gärna skulle vilja se live, LMFAO och lars winnerbäck, timbaktu med flera, så varför inte slå ihop de båda, jag kan gå på en massa roliga konserter och åka insane, tilt, popexpressen och gå i lustiga huset på samma dag! Jag skulle kunna betala själv för allt detta, men jag har inte råd tyvärr. Mina föräldrar skulle aldrig betala ungefär 1500 kronor som skulle kunna gå för mat eller kläder och eftersom jag har så många syskon kan de inte bara ge ett guldkort till mig. Men jag skulle iallafall bli jätte lycklig ifall jag vann det här guldkortet för då skulle jag kunna umgås och uppleva alla roliga stunder med mina kompisar, inte bara en gång utan väldigt många gånger med mina kompisar :)

 340. GRÖNA LUND ! Grönan är en underbar mötesplats ! Tänk när man som barn gick med tindrande ögon, såg alla dessa lampor som blinkade, alla glada, alla hade kul. När man som tonåring fick den första kyssen av klassen snyggaste, bakom radiobilarna, man tordes åka det häftigaste, Med jobbarkompisarna en ädel femkamp. Kollade in Sven-Bertil med frugan, lätt gungande på foten till ”Nu är den sköna sommaren här” Å´ Vad jag gillar Grönan !

 341. Svar: Grönalund

  Jag vill vinna för jag har tjatat på mina föräldrar om att få ett guldkort men de tycker att detkostar är för mycket pengar, och jag måste betala själv och jag har inte så mycket pengar, så skulle bli jätte glad om jag vann ett Guldkort!

 342. Man kommer in gratis på Gröna Lund och även Aquaria.
  Gulkortet är ett måste för den som roligt har
  Om jag nu vinner detta blir sommaren njutbar!

 343. Rätt svar Gröna Lund!

  För att jag ska kunna åka, utan att behöva bråka.
  Vill bara få ha kul, inte tjafsa och ha strul.
  Låt mig snälla,
  få komma till Grönan och inte vara hemma och gnälla.

 344. Det är aquaria :)
  Jag älskarälskarälskar grönan jätte mycket och det skulle vara jätte roligt om jag vann! :)
  Jag har aldrig haft guldkortet förut men jag tycker att det är dags att skaffa ett.
  Ni vet inte hur glad jag skulle bli!!!!
  Kärlek till er :)

  Kram Elin

 345. guldkortet ger en fri entre och ett åkband varje dag. jag skulle vilja vinna för Gröna lund är det bästa tivolit jag har varit på och jag vill göra något riktigt kull på sommaren

 346. Grönslund och Aquaria.
  Jag vill vinna guldkortet för att då kan man åka till grönalund varje dag och ha en perfekt sommar. Man träffar nya vänner och springer runt och har det sjukt kul varje dag. När man kommer till grönalund bli man glad i hela kroppen . Jag skulle vilja vinna guldkortet för då skulle jag slippa tjata på mina föräldrar varje år .

 347. Svaret är: 130 underbara år!

  Gröna Lund.
  Det finns inget bättre!
  Känslan när man långsamt lutas fram på Tilt.
  Fjärilarna i magen när man går i spökhuset och att åka det blåa tåget.
  När man ser ut över det färgglada Gröna Lund, när man sitter högst upp i Fritt vall Och bara väntar på att få skjutas ner.
  När man hör de glada rösterna och skriken komma uppifrån Katapulten.

  Bara tanken att få chans att få uppleva det varje dag, gör mig glad. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>