5 reaktion på “Årets reklamfilm!”

  1. vi asså min familj ska åka till gröna lund i sommar och en kompis ska ox följa med hon heter Linnea,A men jag kallar henne solvej som min farsmor asså farmor… vi är bästa kompisar hon ska börja i 7 och jag ska börja i 6:an… vi har bestämt att vi ska åka alla karusellerna förutom barnkarusellerna men jag vill åka bläckfisken men inte hon och så vill jag åka flygandemattan kanske jag vet inte riktigt men mamma säger att jag inte ska tjata tills vi åker vi åker till gröna lund varenda sommar hur har mamma råd… mamma och pappa är inte tillsammans, (ledsen) fats min syrra vill åka läskiga karuseller som jag inte ville åka när jag var liten… men nu gäller det man ska inte vara feg asså man ska inte fega ut det man har bestämt har man bestämt… jajja Gröna Lund är det bästa stället att åka till när det är sommar och nära till stockholm vi eller jag eller min mamma familj bor i uppsala och min pappa familj bor i sala… upp-sala hahaha… pappa har en tjej mamma har ej en kille ledsen för det man mamma klarar sig säger hon… min BFF hennes mamma har inte heller en man eller kar för min BFF kompis pappa har en tjej som heter Anika dom har barn hennes pappa asså min BFF kompis pappa är leskig tycker jag…

  2. Jag ska till Gröna Lund 6/5 för då ska typ en ungdomsgård åka dit det heter Tingan i örsundsbro för jag bor i örsundsbro så vi ska åka buss dit. Kommer bli kul! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>