Nya attraktionsfoton

Nu får våra små gäster möjlighet att föreviga sina åk när Kvastens och Insanes attraktionsfoton flyttar till Veteranbilarna, Tuff Tuff och Nyckelpigan!


De fina fotofickorna är designade av Johan Gramén på Gröna Lunds inhousebyrå Creative.

2 reaktion på “Nya attraktionsfoton”

  1. hej jag tycker att det är dåligt att man inte ska kunna få se sina foton efter man har åkt insane och kvasten varför inte köpa nya kamror vi som åker insane vill kunna se sina bilder annars är det inte roligt att åka till grönalund närman inte ens ha möjlighet att se sina bilder jag är en sån här person som är ofta på grönalund och åker ofta insane så därför tycker jag att det är jätte dåligt man prösar 1500 spen för att komma in och åka insane sedan får man inte se sina bilder det suger man får väll sluta gå till grönalund vilket jag tycker är tråkigt så därför snälla ändra på dätta !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>