Back on track!

Hejsan alla tivolifantaster! Nu är jag tillbaka här igen på bloggen efter våldsamma ryckningar i mitt tivolihjärta och det känns kalasbra! Jag har jobbat sen första öppningsdag den 28e april och redan första dagen så var det en sådan fantastisk känsla som man kanske bara får på Gröna Lund – det här är verkligen världens roligaste jobb! :) I år är jag kvar på område 1, vilket känns superbra. Dock ska jag få göra lite fler saker än förra året, så bli inte förvånade om jag kör någon attraktion eller kanske säljer en och en annan ballong! Tänk vad mycket mer roligt jag kommer få se och höra nu när jag får hoppa runt ännu mer?! :D Nej nu ska jag göra annat, kanske packa ner kameran och ta lite nya fina bilder på tivolit? Jaaaa! Vi ses i parken! :)

20120514-110031.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>