Dags för Childhood-dagen!

Program:
12.00 Gröna Lund öppnar
14.00 Piratföreställning på Dansbanan
15.00 Piratföreställning på Dansbanan
16.00 Childhood-dagen på Stora Scen

Till förmån för H.M. Drottning Silvias stiftelse World Childhood Foundation anordnas en konsert på Stora Scen. Alla Gröna Lunds entréintäkter fram till kl 16.00 går till World Childhood Foundation. Se Glada Hudik, Danny, Martin Stenmarck, Sean Banan, Timotej och David Lindgren uppträda live på scen, under närvaro av H.M. Drottning Silvia.

Sponsorerna har aktiviteter och tävlingar på området framför Stora scenen hela dagen.

World Childhood Foundation arbetar för att barn i hela världen ska få en trygg och kärleksfull uppväxt. Vi vet att den bästa hjälpen kommer tidigt. Därför stödjer vi projekt som identifierar och hjälper barn i utsatta situationer, och som arbetar förebyggande för att stärka barnens självkänsla och förmåga att skapa sig ett bra liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>