Intensiv och rolig helg!

Halloj ute i stugorna alla tivolifantaster! Vilken fantastisk helg det har vart med solsken och mycket besökare i parken fredag-söndag! Jag har även fått prova på kombi livet på riktigt den här helgen! T.ex. igår varierade jag dagen med att snurra sockervadd och köra Tuff Tuff tåget! Roligt värre även fast jag märkte att vissa gäster blev fundersamma när de hade sett mig tidigare på Tuff Tuff och 20 minuter senare så serverar jag de ett stort sockervaddsmoln!

Detta var första riktiga helgen i normalt tempo, dvs högt tempo den här säsongen, trots att det är riktigt kul så känns det fint för mig att vara ledig idag! Behövligt att få ladda om lite så man kan fortsätta ge jääärnet! :)

Från och med idag är tivolit öppet alla veckans sju dagar fram till i början på september, hur sjukt nice är inte det?! :D Imorgon är det jobb igen och Mange Makers kommer och ger järnet på lilla scen, ALLA MANGLAR PÅ NU!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>