Kick-off!

Igår stod tivolit till alla Gröna Lund:ares förfogande! Vi hade nämligen kick-off! Vi blev inldelade i lag vartefter vi kom till tivolit, hade 5-kamp, åt fantastisk tivolimat och åkte en hel del karusell! Jag och Anna åkte t.ex. Twister 4 gånger i rad! Har dock hört att det var några som åkte den elva gånger i rad..!! När vi var mätta i magen och lite halvsnurriga av allt karusellåkande var det bara att snöra på sig dansskorna och dansa loss inne på Tyrol!

Det var en helt fantastiskt rolig eftermiddag och kväll, vilka härliga kollegor man har! :D Idag är vi lediga hela bunten eftersom parken är stängd, men imorgon kommer Maskinen och rockar tivolit! Vilka kommeeeeeeer?!?!? :D

Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>