Påssjukan

Efter några dagars ledighet och ett evigt brottande med alla ersättningsbussar var det kul att få komma tillbaka till jobbet! Idag hamnade jag i Påsen, där det är vinst – varje gång! Det finns inget mer underbart än att se människor bli glada, och folk blir verkligen glada när de vinner!

Idag har jag haft gäster i alla möjliga åldrar, från olika länder och vise versa. Alla behöver olika typer av bemötande och konsten är att kunna anpassa sig till allas behov. Och idag kära vänner – idag lyckades jag! Det vart nästan så att det rann lite tårar (kan också bero på att jag kan vara den blödigaste på tivolit som gråter för det mesta)!

Det är verkligen en helt fantastisk känsla att få sprida så mycket glädje! För även fast jag säkerligen vid det här laget har delat ut metspöet i Påsen över kanske 10 000 gånger, så finns det ingenting som slår leendet på er som uppstår när ni kammar hem vinsten – och det gör ni ju varje gång där!

När ni blir glada, blir jag glad och glädje smittar! Circle of life! :D Nej nu ska jag försöka sova, trots att jag är lite lätt hög på glädje! Imorgon är det jobb igen och hästen ska i sedvanlig ordning motioneras innan! :)

Glada tivolignägg! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>