Prao

Idag har jag haft ett extrapass i kassa/entré, jag väljer att kalla det prao eftersom det inte tillhör någon av mina ”vanliga” arbetsuppgifter! ;) Min huvuduppgift under dagen var att sälja Gröna Kort för de som ville betala med kontanter i teatern. Tips till er som ännu inte har ett Grönt Kort (som ger fri entré hela sommaren, även under konsertdagar, samt när det är röj på stora scenen så har man möjlighet att köpa ett åkhäfte till rabatterat pris – hur grymt är inte detta?!) är att nu i början på säsongen så kommer teatern att hålla öppen för Gröna kortet försäljning när det är konsert på stora scen! Men kom ihåg att det e cash som gäller! ;)

Då många av Raised Fist-fansen redan verkade ha Grönt kort (= säkerligen rutinerade Gröna Lund:are) så stod vi inte så länge inne på teatern, vi fick istället hjälpa till vid Tyrol entrén så alla kom in respektive ut på ett härligt sätt! Grymma kollegor har jag i entréerna som jag kan fråga om hjälp när ni gäster kommer med frågor som jag kan tycka är lite kluriga, men med hjälp så gick det ju som en dans! :D

Lagom till att konserten var slut tog även mitt arbetspass slut! Åker man hem då? NEJ! Det vart en hel del karusellåkande för mig samt även en liten glass som avslut på en bra dag! Tack till alla i kassa och entré som stod ut med mina 100 frågor, men om man inte frågar något får man inget veta!

Soliga tivolihälsningar!

Bra deal! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>