Barnens nationaldag med Lilla Mello

Fri entré för alla upp till 12 år på onsdag!

Den 6 juni är det traditionsenligt dags för Barnens nationaldag här på Gröna Lund. I år är det Lilla Melodifestivalen som står för underhållningen, och alla barn upp till och med 12 år har fritt inträde hela dagen.

Klockan 17 blir det final för Lilla Melodifestivalen på Stora Scen. Programledare är Molly Sandén och Kim Ohlsson. För Molly blir det extra känslosamt eftersom hennes karriär startade i Lilla Melodifestivalen. I juryn sitter bland andra Melodifestivalgeneralen Christer Björkman. Alltihop direktsänds i P4.

2 reaktion på “Barnens nationaldag med Lilla Mello”

  1. Tänk hur sjukt bra Loreen är. Om jag fick träffa henne mm vem vet kanske svimmar jag av. Kom igen Loreen många vill att du ska komma till Gröna Lund en ledig dag!<3

  2. Mathilda Lindström och Rebecca ni är bäst!!!!!!och du Jonna också:) Jag vill också vara med i lilla melo men jag är bara 9 år, hur gammal måsta man vara för att vara med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>